- 2 Eylül 2013
- 151
- 2
- 118
Dualarim seninle, ne zamandi ameliyat tarihi?
Güzel anneler ve anne adayları ben geldimmm özledim sizleri şu birkaç gündür pişmiş tavuğa döndüm işten çıkarılma falan derken annemde kalp rahatsızlığı yüzünden hastanede birde bugün afedersiniz ishal olmuşmuyum herşey üst üste geldi ya sizlerde ne var ne yok takip edemedim pek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar rüyamda bebeğim olmuştu bir kaç aylıktı bir merasime katılmıştık çok güzel bir duyguydu ama canım cok sıkkın kızlar herseyi bırakasım işten bile istifa edesim var
Hayırlara çıksın inşallah canim. Bende bugün rüyamda erkek çocuğum varmış ve onun sünnetini ysoacakmisiz bütün akrabalar toplanmış oturduğu yerden keçi sürüsü falan geçiyor çok farklı bir rüyaydi hayrolsun:)
loafer cnm orta derecede asiri degil yani.adet degil dimi bu
loafer cnm orta derecede asiri degil yani.adet degil dimi bu
r cnm kizimi kucakliyorum aksama kadar ona bisey yapamiycam.eger Ekime olur yada olmazsa bbi topic açtim ekim ve sonrasi için oraya beeklerim.bizde ekimde basliycaz.turkiyeye nereye gelceksiniz
Geçmiş olsun canım Allah acil ifalar versin...
günaydın kızlar günümüz güzel geçsin inşallah aliya geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar rüyamda bebeğim olmuştu bir kaç aylıktı bir merasime katılmıştık çok güzel bir duyguydu ama canım cok sıkkın kızlar herseyi bırakasım işten bile istifa edesim var
Amin tatlım nasılsın nasıl gidiyor
Tatlım sıkma canını ben 2 sene boyunca gördüm o rüyaları rüyalarda görüyorsan en azından tadını çıkar biraz ben neredeyse hemen hergün görür olmuştum
Yok tatlım ya canımı ona sıkmadım ben o ruya benı mutu bıle ettı yenı evlıyız daha tam calısma yapmadıkta zaten yaparsak bu ay deneyecegız
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59
tablom bata son 3 sanırım düşmeye başlıyo bakalım yrn sabah ne olcak gününüz güzel geçsn kızlar iyi öglenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?