2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Dualarim seninle, ne zamandi ameliyat tarihi?

Dundu ama doktorum kürtaj yapmadı senden sonra cok düşündüm bir umut pazartesi gününü beklicem dedi bakalim vardir herserde bi hayir her hayırda ser belki canlanir gec dollenmedir dedi dua edin ne olur

Geçmiş olsun canım Allah acil ifalar versin...

Günaydın kızlar rüyamda bebeğim olmuştu bir kaç aylıktı bir merasime katılmıştık çok güzel bir duyguydu ama canım cok sıkkın kızlar herseyi bırakasım işten bile istifa edesim var

Günaydın kızlar rüyamda bebeğim olmuştu bir kaç aylıktı bir merasime katılmıştık çok güzel bir duyguydu ama canım cok sıkkın kızlar herseyi bırakasım işten bile istifa edesim var

Hayırlara çıksın inşallah canim. Bende bugün rüyamda erkek çocuğum varmış ve onun sünnetini ysoacakmisiz bütün akrabalar toplanmış oturduğu yerden keçi sürüsü falan geçiyor çok farklı bir rüyaydi hayrolsun:)

Seninkide çok güzelmiş hayırlara vesile olsun canım:)

loafer sagol cnm durdu zaten.dun kanimi kaybettiler bugun bidaha kan vericem.aliya geçmis ilsun cnm.ysmn ruyan çok hayirli kimseye anmatma

loafer cnm orta derecede asiri degil yani.adet degil dimi bu

Cnim adet degil tabii de, mantigi ayni biraz. Vucut artik kullanilmayacak dokulari atiyor. Bir de benim kurtaj sonrasi 2. Adetim cok agir gecmisti dedidigm gibi. 15 gun surdu ve iki gun falan 2 saatte bir ped degistirmistim. Tirstim o ara. Biraz daha agirlassaydi acile gidecektim. Ama cok sukur gerek kalmadi.

Biz de nasipse eylul gibi korunmayi birakicaz. Agustosta turkiye'ye gelicez, dugun de var. kostururken bisey olmasin istiyoruz. Sonrasi da nasip artik. Gecen hafta kontrole gittim, vitamin takviyesine basladim ben de.

Neyse, cok kendimden konustum. Merak etme canim. Ha birde benim kurtaj sonrasinda, cok agir olmasa bile bisey kaldirsam hafaif kanamam artmisti. O yuzden agir kaldirmamaya cok dikkat et. En az iki hafta 4.5 kilo(10 lb) ve uzeri kesinlikle tasima demislerdi.

r cnm kizimi kucakliyorum aksama kadar ona bisey yapamiycam.eger Ekime olur yada olmazsa bbi topic açtim ekim ve sonrasi için oraya beeklerim.bizde ekimde basliycaz.turkiyeye nereye gelceksiniz

Günaydınlar...

Dün alt komşulara ev ziyaretine gittik. Bunlar hemen çocuk istiyorlardı vazgeçmişler çocuğu iyice toparlanmadan yapmamak lazım falan dediler. Şaşırdım çünkü kız hemşire, çocuk memur aynı zamanda matematik öğretmeniymiş. Özel derste veriyormuş. Bunlar bu kadar düşünüyorsa biz napalım dedim içimden. Eşimde bende özel sektörüz. Gene de istiyoruz. Ya biz giriyoruz bir yola ya da bunlar doğrusunu yapıyor bilemedim.:44:

r cnm kizimi kucakliyorum aksama kadar ona bisey yapamiycam.eger Ekime olur yada olmazsa bbi topic açtim ekim ve sonrasi için oraya beeklerim.bizde ekimde basliycaz.turkiyeye nereye gelceksiniz

Allah bagislasin canim. Allah bahtini guzel kilsin insallah. Guzel guzel kardes versin bi de:)) ben kutahyaliyim, esim antalyali. Kardesim evlenicek, o da erzincan'da calisiyor. Belki oraya da gidicem. Kirk yere bolunucem yani:)

Gunaydinlar bayanlar dün ev tasidik baya Yoruldum 2 gündür umarım bebis varsa da bisey olmamistir goguslerim koyulastı gibi geliyor bana ayrica sancim arada gidip gelyo bu defa erken test yapmakta istemiyorum napayimki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım sıkma canını ben 2 sene boyunca gördüm o rüyaları rüyalarda görüyorsan en azından tadını çıkar biraz ben neredeyse hemen hergün görür olmuştum

Yok tatlım ya canımı ona sıkmadım ben o ruya benı mutu bıle ettı yenı evlıyız daha tam calısma yapmadıkta zaten yaparsak bu ay deneyecegız

Yok tatlım ya canımı ona sıkmadım ben o ruya benı mutu bıle ettı yenı evlıyız daha tam calısma yapmadıkta zaten yaparsak bu ay deneyecegız

Elisam en güzeli Rabbimize dua etmek biliyormusun annem dün dedi beraat kandilinde çok dua ettim diye aynı şekilde bende dua ettim ve duaya çok inanırım kurban olduğum Rabbim ellerimi boş çevirmedi hiç :)
Sen işten mi sıkıldın ne oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…