öhhüüümmmm
Burdayımm
Iyiyim şükür :) tospaaamın kesesini gördükk, 10 gün sonra kalp atışını duycaz rabbim izin verirse
Bulantı, kokuya hassasiyet, iştah, uyku vs hiçbi sıkıntım yok henüz..
Sen nasılsın canım ?
güzel olmazmı, Rabbim herkese nasip etsin
öksürsem aklım oynuyo bişey oldumuki diye
iyi diyelim canım şükür bugünlere bulantım ve kokuya hassasiyetim varp.tesi keseyi görecez allahın izniyle çok sevindim senin adına aman hep öyle gider inş
Hadi ya canım benim Allah daim etsin mutlulugunuzu :)
öhhüüümmmm
burdayımm
iyiyim şükür :) tospaaamın kesesini gördükk, 10 gün sonra kalp atışını duycaz Rabbim izin verirse
bulantı, kokuya hassasiyet, iştah, uyku vs hiçbi sıkıntım yok henüz..
sen nasılsın canım ?
Rabbim ennnnnnnnnnnnnnnnnnnn kısa zamanda sanada tattırsın
Ne güzeeeeel.Sağlıkla doğsun inşallah tospaaan
Oyyy canım benim inşallah bebegım babasına dogum gunu banada bayram hediyesi olarak gelir temmuz ayında ayımızı şenlendirir :)
inşallah annesi
hiç ummadığınız anda geliyo,
çok klişe belki ama, tecrübeyle sabittir
bu ay tatile gittim, haziranın ilk haftasıydı hatta,
hiç öyle yatıyım bekleyim falan yapmadım,
eşim bile dedi ''yatmıycanmı kalkıyonmu hayret''
amaan napim dedim valla hçbişyime dikkat etmedim, kalktım duşa girdim, denize gittim,
temmuzda kalıcı su dalgası yaptırcaktım
amaan bi öğrendim tossbaam benimleymiş
inşallah annesi
hiç ummadığınız anda geliyo,
çok klişe belki ama, tecrübeyle sabittir
bu ay tatile gittim, haziranın ilk haftasıydı hatta,
hiç öyle yatıyım bekleyim falan yapmadım,
eşim bile dedi ''yatmıycanmı kalkıyonmu hayret''
amaan napim dedim valla hçbişyime dikkat etmedim, kalktım duşa girdim, denize gittim,
temmuzda kalıcı su dalgası yaptırcaktım
amaan bi öğrendim tossbaam benimleymiş
AYNI BENİM GİBİSİN :) TATİLE GİTTİM HOPLADIM ZIPLADIM DENİZE GİRDİM OYNADIM AĞIR KALDIRDIM ONU BUNU YAPTIM HİÇ ÖNEMSEMEMİŞTİM MEĞER NEYMİŞ Rabbim ummadığı anda veriyo insana ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR
Ohhh Maşallahne güzel sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi :)
insallah canım ayaklarım cok agrıyo bu ay yorgunluktanmı reglden mı bilemedm belımde agrıyo bakalım yrnda ne olcak ne zaman test yapsam acaba
amin İNŞALLAH canım benim Rabbim her isteyene nasip eylesin İnşallah en tez zamanda
Merhaba kızlar sımdı kargom elıme ulastı hemen gebelık testı yaptım tek cızgıovulasyon testı de yaptım meraktan adetımın 26. Gunundeyım 2.çizgi silik çıktı bu nedemek bılen varsa acıklayabılırmı
Amin canım Allah herkese annelik duygusunu tattırsın
canım ov. Testini belli şartlara uyarak yapmalısın yani saat 4-5 gibi yap yapmadan önceki 3 saat sıvı tüketme ( ben 2 saat önce su içeyi bıraktım ama idrarım yine de açıktı ama önceki gün 5 saat bişey içmedim idrarda koyu idi testte koyu çıktı ona göre yani) yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin canım
AYNI BENİM GİBİSİN :) TATİLE GİTTİM HOPLADIM ZIPLADIM DENİZE GİRDİM OYNADIM AĞIR KALDIRDIM ONU BUNU YAPTIM HİÇ ÖNEMSEMEMİŞTİM MEĞER NEYMİŞ Rabbim ummadığı anda veriyo insana ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR[/QUO
valla aynen kuzum,
saçma sapan yedim içtim
kolanın dibine vurdum,
dubadan atladım ,
tekneden atladım
aman Yaarabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?