loafer cnm hamile olmazsan aslinda o donem iyi olur uçak yolculugu pek iyi gelmeyebilir.bu arada beta hcg 21e dustu.yarin koonttrol var.
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Eki Görüntüle 1169758
Ben bu testi anlamadım yahu 8. gün bu kadar koyu olup sonra silikleşmesi de tuhaf
Ne göz var yahu cidden 4 damla damlatıyorum onu da bi topikte birisi söylemişti 3 -4 damla damlatın diye ama senin dediğini yapayım o vakit, o koyuluğu anlamlandırmak güç :44: sende paylaş canım bende fikir almış olurum yüklemeye gelince mesaj yazdığın yerde insert image a tıkl ve fotonun resmini seçip eklentiyi yükle de ve paylaş hadi bakalım
Kız sen niye koymuyon testlerini bakayım
Dualarim seninle, ne zamandi ameliyat tarihi?
Valla canım hafta sonu bizi aramış bizde duymamışız kayınvalıdemde temızlık yapacaktı hafta sonu siz işten kacıyorsunuz ıs ıcın sızı aradım zannettınız telefonu acmadınız esıme sen eskısı gıbı candan sarılmıyorsun bana aramıyorsun benı yemek yıyıp gıdıyorsunuz caya kalmıyorsunuz kı esım cay hıc ıcmez sonra ben mesafelıymısım falan bu tarz sorunlar yasandı telefonu dymadık bu farklı algılandı canım sıkkın ne yapacagımı nasıl dvranacagımı bılmıyorum
4 damla cook 3 bile cok brn iki bi de bucuk yapiyorum ☺ benim telden oyle bise yok insert ya da download image diye ilginç :/
ates cızelgen ve ov. teslerın sankı 7-8-9 arasında yumurtlamıssın gıbı hıssettırdı bana tatlım neysekı o gunlerde pm pm pmp mpmpmpnhpmkıojuhıuh
suan yapmıyorum canım bata az kaldı son 3 :) bundan sonra koycam bende gün gün :)
Telden göremezsin canım fotoları pc ye at ve ordan ekle
Mogami geçen gün demiştim ya ateş 36.1 düştü diye ondan sonraki 36.6 oldu sonra tekrar 36.1 oldu bugün de 36.2 oldunu ay atesim çok dengesiz neden ki
Kizlar Selam yardiminiza ihtiyacım var her ay yumurtlama takibi yapıyorum bu ay da takiblerimin sonucu resimde ki gibi sizce yumurtlama günümmü 11 haziranda adet olmustum kac gun sure ile devam etmeyelim ilişkiye tam olarak resimdeki emin olmalı istiyorum yapanlar varsa ovulasyon testi yardımcı olursa sevınırım coook Eki Görüntüle 1169941
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım batın 2 temmuz henüz adet dolayısıyla bi düşüş yaşamamışsın ama bu kadar keskin iniş çıkış değişik geldi tekrar yumurtluyo olabilir misin acaba aklıma ilk o geldi ama şu da var ff deki kartlarda böyle iniş çıkışların olabildiğini gördüğümden çok net bişey diyemeyeceğim adetin 1 hafta erken gelmiyorsa bu adet yüzünden olan bi düşüş değil canım onu net söyleyebilirim
loafer cnm hamile olmazsan aslinda o donem iyi olur uçak yolculugu pek iyi gelmeyebilir.bu arada beta hcg 21e dustu.yarin koonttrol var.
Canım asla saygıda kusur etmedım ve yuz goz olmamak ıcınde hep mesafemı korudum bu defada ben soguk davranıyorum oldu ıcınde koruluk yok bız 5 6 yıllık bırlıktelıgın ardından evlendık hafta sonu 3 ayımız bıtecek kayınvalıdemıde 5 yıldır tanıyorum boyle bırsey yapacagı hıc aklıma gelmezdı cok sasırdıım zoruma gıttı
tamamdır canım ama inşallah gerek kalmaz
Kizlar Selam yardiminiza ihtiyacım var her ay yumurtlama takibi yapıyorum bu ay da takiblerimin sonucu resimde ki gibi sizce yumurtlama günümmü 11 haziranda adet olmustum kac gun sure ile devam etmeyelim ilişkiye tam olarak resimdeki emin olmalı istiyorum yapanlar varsa ovulasyon testi yardımcı olursa sevınırım coook Eki Görüntüle 1169941
suan için yumurtlamamışsın bence sen gun aşırı dewam et testlerı de yap canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?