AYNI BENİM GİBİSİN :) TATİLE GİTTİM HOPLADIM ZIPLADIM DENİZE GİRDİM OYNADIM AĞIR KALDIRDIM ONU BUNU YAPTIM HİÇ ÖNEMSEMEMİŞTİM MEĞER NEYMİŞ Rabbim ummadığı anda veriyo insana ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR[/QUO
valla aynen kuzum,
saçma sapan yedim içtim
kolanın dibine vurdum,
dubadan atladım ,
tekneden atladım
aman Yaarabbimmm
kola üstüne kola içtim teknede turistlere oyun havası oynattım bi sağa bi sola koşturdum denizde düştüm kalktım boğulma tehlikesi atlattım çok şükür ummadığım anda o güzel haberi aldım :)
Bende öyle bu ay rahat olacağım ben üstüme düşeni yapacağım bakalım geris ne olacak
Bende sacımı boyatacagım bu ay boyatırım artık belkı onumzdekı ay boyatamam
senin tospanı yesinlerumarım temmuzun 16 gıbı bende burda sızınle bu guzel duygları paylasırım :)
kola üstüne kola içtim teknede turistlere oyun havası oynattım bi sağa bi sola koşturdum denizde düştüm kalktım boğulma tehlikesi atlattım çok şükür ummadığım anda o güzel haberi aldım :)
şimdi hapşırsam elim karnıma gidiyo bişe olcak diye ödüm patlıyo,
çocuk neler atlattı oysa
canım sabah 10 dan beri bişey içmedim. Idrar cok koyuydu. Ah ahh yumurtlamam nezaman oldu bılmıyorum ff ye gore 15 ınde ama adetım kafasına gore hapı bıraktıgımdan beri. şaşırdım napcağımı. Adetim yakınsa eger kı 26. Gun olduguna gore yakın neden sılık cıkıo cızgı yoksa yenımı yumurtluyorum
şimdi hapşırsam elim karnıma gidiyo bişe olcak diye ödüm patlıyo,
çocuk neler atlattı oysa
oyy kıyamamm yaa benim kasık ağrım çok oluyo saqolsun eşim pek bişey yaptırmıyo bişey olacak diye elim hep karnımda bi süre böyle gitsin bakalım dikkat etmek şart :)
yumurtlamıyorsun canım o silik çizgi mütemadiyen çıkar :d adetin düzenli olaydı iyiydi ama neyse artık inşallah düzenin bir an önce yerine gelir fakat sen hangi hapla korunuyordun bende biliyorsun hapla korundum 1 yıl ama ben hiç bi sorun yaşamadım bırakınca :44: Eğer 15 ini baz alırsak yum. Tarihi olarak üstünden 11 gün geçmiş aslında idrarda çıkması lazım ama sen adeti bekle bakalım
yasmın kullandım 2 yıl. 3 aydır kullanmıyorum. Reglım duzene gıreydı ıyıydı gecen ay 24 gunde oldum onan once 45 gundeDr pko var demedı ama. Sağda kıst var onemlı olmadıgını soyle serbestsınız deneyım bakalım dedı ama of off yanı
yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiği önemli ff deki tabloları inceliyorsun sende genelde 11-12. günler anlaşılıyor, o kadar geçtiyse yap bi test istersen ayrıca ben ağrısını ben de çektim geçen yumurtlamadan adete kadar ama fos çıktı bu ay hiç bi belirtiyi gebeliğe yormayacağım
İnşallah canım,
hiç düşünme, keyfi yap herbişeyi :)
Allaha bırak..
ne demişler, ''İşimiz Allaha kaldıysa, olmuş bil'''
beni de yaz yeni bat 3 temmuz, kaldı mı bi hafta
Hadi inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsün
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Eki Görüntüle 1169758
Ben bu testi anlamadım yahu 8. gün bu kadar koyu olup sonra silikleşmesi de tuhaf
Tablona gore yumurtlama olmamis canım cunku t c den daha koyu oluyo yumurtlama oldugunda ama birdem acilmasi da tuhaf cidden. Bi de gordugum kadariyla idrar i çok damlatmissin 2 damla yetiyo obur turlu sasirtiyo ocaktan beri yaptigim icin uzman oldum artik guvenebilirsin ☺yuklemeyi becerebilirsem ben de paylaşayım bak
Ne göz var yahu cidden 4 damla damlatıyorum onu da bi topikte birisi söylemişti 3 -4 damla damlatın diye ama senin dediğini yapayım o vakit, o koyuluğu anlamlandırmak güç :44: sende paylaş canım bende fikir almış olurum yüklemeye gelince mesaj yazdığın yerde insert image a tıkl ve fotonun resmini seçip eklentiyi yükle de ve paylaş hadi bakalım
bende 4 damla damlatıyodum sararıyodu bende bidaha 2 damla damlatıcam :)
teşekkür ederim canım cümlemizin inş.
dün doğumgünümdü olduk 26 ama anne olamadık henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?