inşallah canım sen erken mı yumurtladın acaba bi daha yumrtlucakmısın acaba cunku atesınde farklıydı dimi?
Sizce yum günüm mü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu ay iki kez yumurtluyo olabilirsin canım ben de öyle olmuştu.http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Eki Görüntüle 1169758
Ben bu testi anlamadım yahu 8. gün bu kadar koyu olup sonra silikleşmesi de tuhaf
Bu ay iki kez yumurtluyo olabilirsin canım ben de öyle olmuştu.
Umarım yumurtlamışımdır kuzum ve umarım bi daha yumurtlarımsen nasıl anlamıştın iki kez yumurtladığını ve hangi zamanlara denk gelmişti
Hoşgeldin canım yerleşme kanaması olabilir açıkçası bana öyle geldi 3 4 gün sonra bi test yap, sonucu da yaz ama
Günayydınnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum bende anlamadım 4-5 gün sonraki testlerimde koyu çıkmazsa herhalde 8. günü baz alırım ya da doktora giderim bu sefer ki tablom geçen tablomdan çok çok değişik ayrıca bugün oturduğum yerde kasığımda öyle bi batma oldu ki sıçradım yerimden, akıntım da başladı, göreceğiz bakalım
kızlar selam ne testi ile ovulasyon yumurtlamayı hesaplıyorsunuz anlayamadım ben
Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Bir bayan ayda 1'den fazla kez yumurtlayabilir mi? Ve Şunu da merak ediyorum. Bir ay sağından yumurtlayıp diğer ay solundan yumurtlucak diye bir şey var mı?
günaydın kızlar nasılsınız blummmm canım üzülme temmuz uğurlu gelir inşallah isteyen herkes hamiş olsun inşllah
ovulasyon testiyle yapıyoruz canım ben bu ay ilk defa kullandım ve gerçekten gösterdı yumurtlama zamanımı ama tutmadı o ayrı :) regl olcaam bugun yarın.sende al istersen cok iyi oluyo intte satılıyo gittigidiyordan aldım ben
kızlar selam ne testi ile ovulasyon yumurtlamayı hesaplıyorsunuz anlayamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?