2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah canım sen erken mı yumurtladın acaba bi daha yumrtlucakmısın acaba cunku atesınde farklıydı dimi?

Kuzum bende anlamadım 4-5 gün sonraki testlerimde koyu çıkmazsa herhalde 8. günü baz alırım ya da doktora giderim bu sefer ki tablom geçen tablomdan çok çok değişik ayrıca bugün oturduğum yerde kasığımda öyle bi batma oldu ki sıçradım yerimden, akıntım da başladı, göreceğiz bakalım

Sizce yum günüm mü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bana kalsa evet derdim ama tecrübeli arkadaşlar hayır der çünkü daha koyu olması gerekiyormuş bende testlerimi paylaşıyorum koyu da çıktı ama arkadaşlar negatif dedi tecrübelerine dayanarak o yüzden sen yarın ve sonraki günün testlerini de koy ona göre yorum yapalım

Benim de 7.gün silikti ıv testi iki kere mi yumurtkuyoruz bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ay iki kez yumurtluyo olabilirsin canım ben de öyle olmuştu.

Umarım yumurtlamışımdır kuzum ve umarım bi daha yumurtlarım sen nasıl anlamıştın iki kez yumurtladığını ve hangi zamanlara denk gelmişti

Umarım yumurtlamışımdır kuzum ve umarım bi daha yumurtlarım sen nasıl anlamıştın iki kez yumurtladığını ve hangi zamanlara denk gelmişti

Benim regl bitimindn bir gün sonraydı ilki, diğeri de her zamanki gibi reglden 15 gün önce. Kasık ağrısından anlamıştım ve doktor da ultrasonda görmüştü. Döngüsü uzun olanlarda öyle olabiliyomuş ben 35 günde bir olurum

Hoşgeldin canım yerleşme kanaması olabilir açıkçası bana öyle geldi 3 4 gün sonra bi test yap, sonucu da yaz ama

iki gün önce test yaptım negatif ama daha çok erken pembelik devam ediyor çok çok az damla bile yok adet mi oluyorum daha onbeş gün varken anlamadım ki ((

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Bir bayan ayda 1'den fazla kez yumurtlayabilir mi? Ve Şunu da merak ediyorum. Bir ay sağından yumurtlayıp diğer ay solundan yumurtlucak diye bir şey var mı?

hadi bakalım hayırlısı inşallah bu ay boş geçmezsin umarım :)

http://www.fertilityfriend.com/home/502d59

benim ateş düştü bu sabah saatınde ölçemedim ama düştü yani ortada :) adet olmuşum gibi ağrım var bugun gelmese bile yrn kırmızılar benimle anlaşılan :)kuzum benim umutta temmuza kaldı hayırlısı bakalım :) ateşi ölçtükten sonra üzüldüm biraz hatta uykum kaçtı ama şuan üzülmüyorum bi zmanı var ki olmuyo adetim düzenli olsn zaten olacak bigün :)

kızlar selam ne testi ile ovulasyon yumurtlamayı hesaplıyorsunuz anlayamadım ben

ovulasyon testiyle yapıyoruz canım ben bu ay ilk defa kullandım ve gerçekten gösterdı yumurtlama zamanımı ama tutmadı o ayrı :) regl olcaam bugun yarın.sende al istersen cok iyi oluyo intte satılıyo gittigidiyordan aldım ben

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Bir bayan ayda 1'den fazla kez yumurtlayabilir mi? Ve Şunu da merak ediyorum. Bir ay sağından yumurtlayıp diğer ay solundan yumurtlucak diye bir şey var mı?

1den fazla yumurtlayabilir canım ama bi ordan bi burdan diye bişi varmı onu bilmiyorum

günaydın kızlar nasılsınız blummmm canım üzülme temmuz uğurlu gelir inşallah isteyen herkes hamiş olsun inşllah

günaydın kızlar nasılsınız blummmm canım üzülme temmuz uğurlu gelir inşallah isteyen herkes hamiş olsun inşllah

günaydın canım inşallah ramazan mübarek ayda hamiş oluruz :)sen nasılsın?

ayy canım bana baştan biri anlatabilirmi şimdi ben bugün yarın regl olmalıyım reglm geçen ay bugün olmuştu ama hep 2 3 gün gecikirim yumurtlama dönemi için telefonuma bir programindirmiştim bu test denilen şey naısl oluyor yani ne zamanlar yapılıyor regl olmayayakın mı olduktan sonramı bide kaçtane çıkıyor kutu ilemi satılıyor bu test aynı gebelik testi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…