benım agrılarım oluyo sağ yada solda.sanki içimden birşey çekiyorlar çimdik atıyorlar gibi kasılma gibi. değişik bir ağrı. ondan anlıyorum sağ yada sol olduğunu. yasmın kullanırken yum. olmadıgı ıcın bu agrıları hıssetmıyordum. 2 yıl oncesını de bekardım ve dıkkat etmedıgım ıcın hatırlamıyorum. yasmın sonrası ılk adetımde sağ bu ay da sol tarafımda bahsettıgı agrıyı hıssettım. bır saonrakı aya gore sırayla mı oluyor anlayacagımama sanmıyorum sıra ıle oldugunu hangı tarafta uygun olgunluga ulasırsa yumurta ordan atılır belkı de 2sınden aynı anda.
Evet adet düşüşü bu en geç yarın olursun kuzum bu sıpalar bizi daha ne kadar bekletecek merak ediyorum
[QU OTE=portakal84;35897847]cnm hamilelik nasıl gidiyor kalp atışını duydunuz mu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahhh canım ahhh bi bekletmeseler dünyalar bizim olcak bilmyolar heralde :) hemen olsun istiyorum ben yaaaaaa sorun olmasından korkuyorum olmayınca acaba sorun mu var boşa zman mı gecyo diye düşünmekten kendımı alamıyorum
Biz az görülen adet sonrası hemen yumurtlamayı yaşamış olabiliriz MogamiAma şöyle de bir durum var LH kanda hep oluyor pik yapması önemli olan kopkoyu çıkmadı ben de işte öyle bir durum var bir de
Bende bebiş istiyorum
benim eylülde yani 6. ay kontrolüm var yumurtalık için o zamana kadar olmazsa doktor kontrolünde deneyeceğim tavsiyem 6 aydan fazla bekleme canım baktın 6 ay da olmadı git doktorunla konuş onun kontrolünde gerekirse klomen, yum. takibi falan hızlandır, ben öyle yapıcam
wc den gelıyorum kırmızıları gördum aynen canım bende eylulde gidicem öyle planladım hem esımınde dr kontrolu var söylucem dr a belkı o da yonlendırır bizi nasıp artık :)
kizlar kontrole gittim hersey yolunda dedi yarin patoloji sonucum çikacak uç ay dogum kontrol hapi kullan dedi ama ben istemiyorum napiyim sizce
Canım hoşgeldin topiğimize ne zamandır bebiş için uğraşıyorsun
kizlar kontrole gittim hersey yolunda dedi yarin patoloji sonucum çikacak uç ay dogum kontrol hapi kullan dedi ama ben istemiyorum napiyim sizce
ben 1 aylık evliyim yaşım 32.5 yıl once ilk evliliğim bitti.o zaman 3 yıl evli kalmıştım ve korunmasız 3 yıl hiç gebelik yaşamadım.mevlam nasip etmedi. yaşım daha fazla ilerlemeden hemencik olsun istiyorum bebek.cünkü yine yıllarca uğraşmak doktorları dolasmaktan korkuyorum yeniden
ben 1 aylık evliyim yaşım 32.5 yıl once ilk evliliğim bitti.o zaman 3 yıl evli kalmıştım ve korunmasız 3 yıl hiç gebelik yaşamadım.mevlam nasip etmedi. yaşım daha fazla ilerlemeden hemencik olsun istiyorum bebek.cünkü yine yıllarca uğraşmak doktorları dolasmaktan korkuyorum yeniden
Iyi gidiyor canım çok şükür. Dün kesemizi gördük :) kalp atışı için haftaya gideceğiz inşallah hayırlısıyla duyarız. Sen nasılsın canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş uğurlu ve kısmetli gelir hepimize :13:hoş geldin canım burası uğurlu gelir inşallah
henüz 1 aylık evliyiz. 2 aylık sürede ovulasyon testleri kullanıcam belki bir umut :44: olmazsa bir sonraki ay dr gitmeyi düşünüyorum rahim filmi çektirmek istiyorum.yumurtlamamda en son bildiğim herhangi bir sorun yoktu reglimde düzenlidir.rahim filminden sonra en azından aklımdaki şüpheler en aza inmiş olacak.Canım hayırlısı böyleymiş demek ki ama bence hiç kendi kendine olmasını bekleme ve doktora git çünkü biliyorsundur 1 yıl korunmasız olmayınca doktora gitmen gerekiyor
Kimyasal sonraso hic korunmadan mi hamile kaldiniz portakal? Benim de 5+5 de bebegim kendiliginden düşmeye basladi kimyasal gebelik diyorlar ins ben de hayirlisiyla tekrar hamile kalirim sizin gibi. Allah hayirlisiyla kucaginiza almaui nasip etsin[/QUOTE]ben de kimyasal sonrası tekrar hamileyim keseyi 2 hafta önce gördük yarın da kalp atislarini duyacagiz inşallah ama insan bi endişeli oluyor ister istemez. hayırlısı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?