2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ben 2 dir hep sağdan ağrı çekiyorum geçen yumurtlamada da sağ ağrıdı şimdide sağ hatta dün o dediğin çimdiği yedim baya oturduğum yerde sıçradım üstelik bu sağ yumurtalık ameliyat atlattı o yüzden kendilerine pek güvenemiyorum

Evet adet düşüşü bu en geç yarın olursun kuzum bu sıpalar bizi daha ne kadar bekletecek merak ediyorum

ahhh canım ahhh bi bekletmeseler dünyalar bizim olcak bilmyolar heralde :) hemen olsun istiyorum ben yaaaaaa sorun olmasından korkuyorum olmayınca acaba sorun mu var boşa zman mı gecyo diye düşünmekten kendımı alamıyorum

[QU OTE=portakal84;35897847]cnm hamilelik nasıl gidiyor kalp atışını duydunuz mu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi gidiyor canım çok şükür. Dün kesemizi gördük :) kalp atışı için haftaya gideceğiz inşallah hayırlısıyla duyarız. Sen nasılsın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

ben de kimyasal sonrası tekrar hamileyim keseyi 2 hafta önce gördük yarın da kalp atislarini duyacagiz inşallah ama insan bi endişeli oluyor ister istemez. hayırlısı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim eylülde yani 6. ay kontrolüm var yumurtalık için o zamana kadar olmazsa doktor kontrolünde deneyeceğim tavsiyem 6 aydan fazla bekleme canım baktın 6 ay da olmadı git doktorunla konuş onun kontrolünde gerekirse klomen, yum. takibi falan hızlandır, ben öyle yapıcam

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ---------->
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ---------->
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ---------->
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme ----------->
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme ----------->
Wuslt ------------------------> 13 Haziran ---------> 3. deneme ---------->
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme ---------->
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme ------------>
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme ----------->
Nursekbr ---------------------> 16 Haziran ---------> 1. deneme ----------->
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme ----------->
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Gldnglnck --------------------> 18 Haziran ---------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme ---------->
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme ---------->
Aliya -------------------------> 19 Haziran ----------> 1. deneme ----------> HAMİŞ
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme ----------->
elisa -------------------------> 20 Haziran ----------> 1. deneme ----------->
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Burcunaz1 -------------------> 23 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ---------> 1. deneme ----------->
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Friendly8584 ----------------> 27 Haziran ----------> 2. deneme
Bbsrslmoglu -----------------> 29 Haziran ----------> 7. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran ----------> 3. deneme
BenimAskPastam ------------> 30 Haziran ----------> 4. deneme ---------->

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz --------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 1 Temmuz ---------> 1. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz -------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz -------> 10. deneme
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme
Ezeleren --------------------> 2 Temmuz ---------> 4. deneme
Betiboop --------------------> 2 Temmuz ---------> 2. deneme
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Bendimahi ------------------> 3 Temmuz ---------> 11. deneme
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme
Lutka -----------------------> 5 Temmuz ----------> 2. deneme
Sebebiumut ----------------> 8 Temmuz ----------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz --------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Elisa -------------------------> 16 Temmuz ----------> 2. deneme
Leylaaras -------------------> 16 Temmuz ----------> 3. deneme
Kilislielos --------------------> 18 Temmuz ---------> 14. deneme
Nilda_s ----------------------> 20 Temmuz ---------> 4. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Temmuz ---------> 2. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Biz az görülen adet sonrası hemen yumurtlamayı yaşamış olabiliriz Mogami Ama şöyle de bir durum var LH kanda hep oluyor pik yapması önemli olan kopkoyu çıkmadı ben de işte öyle bir durum var bir de

Aynen öyle canım dün pamukprennses adlı arkadaş paylaşmıştı testini tam koyu değildi bugünde paylaştı görmüşsündür belki c den çok daha koyuydu bizimki de öyle olmalı yapmaya devam :)

wc den gelıyorum kırmızıları gördum aynen canım bende eylulde gidicem öyle planladım hem esımınde dr kontrolu var söylucem dr a belkı o da yonlendırır bizi nasıp artık :)

wc den gelıyorum kırmızıları gördum aynen canım bende eylulde gidicem öyle planladım hem esımınde dr kontrolu var söylucem dr a belkı o da yonlendırır bizi nasıp artık :)

Bebem adetin düzenli olduğu için gözün aydın bebiş içinse hayırlısı diyelim, kız inşallah senle eylüle kalmayız yahu
yeni bat ???

Son düzenleme:
kizlar kontrole gittim hersey yolunda dedi yarin patoloji sonucum çikacak uç ay dogum kontrol hapi kullan dedi ama ben istemiyorum napiyim sizce

kizlar kontrole gittim hersey yolunda dedi yarin patoloji sonucum çikacak uç ay dogum kontrol hapi kullan dedi ama ben istemiyorum napiyim sizce

Öncelikle gözün aydın canım bence hap kullanma eşin korunsun 3 ay kısa süre ne de olsa dengeni bozma hapla sonra bırakınca adet düzenin etkilenebilir gerçi bünye meselesi beni etkilemedi ama belli olmaz seni etkiler belki o yüzden hap kullanma

Canım hoşgeldin topiğimize ne zamandır bebiş için uğraşıyorsun

ben 1 aylık evliyim yaşım 32.5 yıl once ilk evliliğim bitti.o zaman 3 yıl evli kalmıştım ve korunmasız 3 yıl hiç gebelik yaşamadım.mevlam nasip etmedi. yaşım daha fazla ilerlemeden hemencik olsun istiyorum bebek.cünkü yine yıllarca uğraşmak doktorları dolasmaktan korkuyorum yeniden

kızlar bgn progestan kullanmaya başladm 10 dakikadr filan sağ tarafımda ağrı gibi batma gibi bişiler oluyo hapın etkisimidr yoksa olumlu bişiye işaret olabilir mi:)

Canım hayırlısı böyleymiş demek ki ama bence hiç kendi kendine olmasını bekleme ve doktora git çünkü biliyorsundur 1 yıl korunmasız olmayınca doktora gitmen gerekiyor

hoş geldin canım burası uğurlu gelir inşallah

ben de kimyasal sonrası tekrar hamileyim keseyi 2 hafta önce gördük yarın da kalp atislarini duyacagiz inşallah ama insan bi endişeli oluyor ister istemez. hayırlısı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Kimyasal sonraso hic korunmadan mi hamile kaldiniz portakal? Benim de 5+5 de bebegim kendiliginden düşmeye basladi kimyasal gebelik diyorlar ins ben de hayirlisiyla tekrar hamile kalirim sizin gibi. Allah hayirlisiyla kucaginiza almaui nasip etsin

hoş geldin canım burası uğurlu gelir inşallah
inş uğurlu ve kısmetli gelir hepimize :13:

Canım hayırlısı böyleymiş demek ki ama bence hiç kendi kendine olmasını bekleme ve doktora git çünkü biliyorsundur 1 yıl korunmasız olmayınca doktora gitmen gerekiyor
henüz 1 aylık evliyiz. 2 aylık sürede ovulasyon testleri kullanıcam belki bir umut :44: olmazsa bir sonraki ay dr gitmeyi düşünüyorum rahim filmi çektirmek istiyorum.yumurtlamamda en son bildiğim herhangi bir sorun yoktu reglimde düzenlidir.rahim filminden sonra en azından aklımdaki şüpheler en aza inmiş olacak.

Kimyasal sonraso hic korunmadan mi hamile kaldiniz portakal? Benim de 5+5 de bebegim kendiliginden düşmeye basladi kimyasal gebelik diyorlar ins ben de hayirlisiyla tekrar hamile kalirim sizin gibi. Allah hayirlisiyla kucaginiza almaui nasip etsin[/QUOTE]

Merhabalar, evet kimyasaldan sonra hiç korunmadım açıkçası nasılsa hemen olmaz diye düşündüm ama pek öyle olmadı :) inşallah kalp atışlarını da duyarım yarın. dua edin bana. Rabbim hayırlısıyla tekrar size de nasib etsin en kısa sürede. Doktor bana kimyasal gebelikleri de düşükten sayarsak kadınların %90 ı duşük yapıyor dememiz lazım demişti. aslında normalde düşük oranı %25-30 larda imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…