2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

o zaman an itibari ile 32 gün olmuş benim hasta olmam gerekiyor

Acaba sendeki ağrılar yerleşme olabilir mi bebiş geliyor olabilir mi? Gizocum sen bırak ovulasyon testini falan yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yap canım benim.

Son düzenleme:
Acaba sendeki ağrılar yerleşme olabilir mi bebiş geliyor olabilir mi? Gizocum sen bırak ovulasyon testini falan yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yap canım benim.

yerleşmemi son 1 haftadır yerleşmemi yaşıyorum bilmiyorum testmi al diyorsun bakalım ama bugün yarın olacam hasta ben öyle gözüküyor herhalde

9.günde silikte olsa çıktı ama normalde iki çizgininde koyu çıkması gerekiyor ben de hep çıkıyor çizgi ama silik anlayamadım...
Eki Görüntüle 1170353

Canım yanlış anlamadıysam senin adet bittikten 2 gün sonra koyu çıkmıştı demi? Benimde adet bittikten 2 gün sonra uzayan akıntım geliyor yani sende benim gibi 2 kere yumurtluyor olabilirsin ya da erken yumurtluyor olabilirsin. Akıntın var mıydı o gün? İlla 11-12-13-14 yumurtlayacaksın diye bir şey yok yani. Benim adetten hep bakıyorum 2 ya da 3 gün sonra uzayan akıntım bir de 11 ya da 12. gün uzayan akıntım geliyor.

yerleşmemi son 1 haftadır yerleşmemi yaşıyorum bilmiyorum testmi al diyorsun bakalım ama bugün yarın olacam hasta ben öyle gözüküyor herhalde

Canım adet belirtileriyle aynı belirtileri gösteriyormuş gebelik belirtileri de. Sen bugünde olmaz isen yarın sabah ilk idrarınla yap canım. O bir haftadır yaşadığın ağrı yerleşme olabilir. Çok var adet ağrısı sanıp hamiş olduğunu öğrenen.

canım valla kendimi ağırlaşmış hissediyorum tatlı istiyor canım sürekli bilmiyorum garip bişi unutkanlık başladı idrarım çok geliyor pek suda içmiyorum bide ben oruç tutucam o ne olucak

canım valla kendimi ağırlaşmış hissediyorum tatlı istiyor canım sürekli bilmiyorum garip bişi unutkanlık başladı idrarım çok geliyor pek suda içmiyorum bide ben oruç tutucam o ne olucak

Hamişsen o mümkün olmayacak zaten. Adetinde gecikme var dediğine göre sen bugün bir gebelik testi al yarın sabah yaparsın canım.

Keşke en baştan bilebilsek ona görede dikkat edebilsek kendimize.

Adet bittikten sonraki gün geldi akıntım ve en koyu çizgi o zaman çıktı. Benim de senin gibi adet bittikten sonra ve diğer adete yakın yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor diğer zamanlar normal akıntım oluyor ben de senin gibi düşünerek erken başladım testi yapmaya canım.

Bak canım ben biraz önce neden bir kaç kere yumurtlayabiliyormuyuz diye sordum biliyormusun? Ben adet olmadan 4 gün önce doktora gittim Mayıs ayının 31'i. Adetim'de 4 haziran da idi. Doktor o gün alttan ultrasonda sol tarafımda yumurtamın olduğunu söyledi. Ve ben 4 gün sonra beklenen adet tarihimde adet olmamdan 2 gün sonra nerdeyse tuvalete değecek uzunlukta akıntım geldi. Yani doktorun gördüğü o yumurta çatladı ve ben bir daha 12. gün diğer uzayan akıntımı yaşadım. Aslında bu akıntı her zaman olanlardan çok farklı bir kıvamda rahatlıkla anlayabilirsin şeffaf renkli ve oldukça uzuyor.

Yani senin gördüğün o koyu çizgide sen o gün yumurtlamış ya da 24 saat içinde yumurtlayacaksın anlamındaydı ve o günü değerlendirmeliydin.

lovely canım senin adetin kaç günde bir oluyor genelde adet dönemi uzun olanlarda 2 defa yumurtlama olabiliyormuş öyle duymuştum

Bu benim maybe baby takvimim.

Kırmızı damlalar adet olduğum günleri. (Yoğunluğu az geçtiği için tek damla var. 3 gün sürüyor.)

Tek kalp gösterilenler bir kişinin korunmasız olduğunu gösteriyor o benim. 😊

Çift kalp ikimizinde korunmasız olduğunu gösteriyor yani kalplerden kısaca o gün ilişkide olduğunu söyleyebiliriz. Bebeklerde erkek ya da kız ihtimalinin yüksek olduğu günleri gösteriyor. Çalışma yaparken ona göre de dikkat edelim diye. 😊 (Tabi yine allah bilir ama yumurtlamadan bir kaç gün önce kız ihtimalinin yüksek olduğu da popüler bir gerçek, yumurtlama günü de erkek olduğu)

Yeşil günler gebelik dönemine girildiği, koyu yeşil yumurtlamanın gerçekleşeceği günü gösteriyor.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Sizce yum günüm mü t daha koyu gibi...ne zaman çatlar kiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kızlar bu telefondaki uygulama beni deli edecek mesajınız alıntılandı diyor giremiyorum nasıl yapıyorsunuz bulamadım bir türlü

Ya kızlar bu telefondaki uygulama beni deli edecek mesajınız alıntılandı diyor giremiyorum nasıl yapıyorsunuz bulamadım bir türlü

Canım yukarda solda 3 çizgi var bende alt alta ona tıklayınca menü açılıyor. Mesajlara tıkla ordan.

Son düzenleme:
lovely canım senin adetin kaç günde bir oluyor genelde adet dönemi uzun olanlarda 2 defa yumurtlama olabiliyormuş öyle duymuştum

Canım adetlerim düzenli 28 günde bir.

Sizce yum günüm mü t daha koyu gibi...ne zaman çatlar kiii

Canım bugünü değerlendir bence bugün ya da önümüzdeki bir kaç saat içinde çatlayacak ya da çatlamış demek oluyor bu bildiğim kadarıyla. Sen bugünü yarını ve hatta sonraki günü de değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…