o zaman an itibari ile 32 gün olmuş benim hasta olmam gerekiyor
Acaba sendeki ağrılar yerleşme olabilir mi bebiş geliyor olabilir mi? Gizocum sen bırak ovulasyon testini falan yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yap canım benim.
9.günde silikte olsa çıktı ama normalde iki çizgininde koyu çıkması gerekiyor ben de hep çıkıyor çizgi ama silik anlayamadım...
Eki Görüntüle 1170353
9.günde silikte olsa çıktı ama normalde iki çizgininde koyu çıkması gerekiyor ben de hep çıkıyor çizgi ama silik anlayamadım...
Eki Görüntüle 1170353
yerleşmemi son 1 haftadır yerleşmemi yaşıyorum bilmiyorum testmi al diyorsun bakalım ama bugün yarın olacam hasta ben öyle gözüküyor herhalde
canım bence sen daha yumurtlamamışsın bendede hep silik cıkıyodu sen yapmaya dewam görceksın koyu cizgiyi
Canım adet belirtileriyle aynı belirtileri gösteriyormuş gebelik belirtileri de. Sen bugünde olmaz isen yarın sabah ilk idrarınla yap canım. O bir haftadır yaşadığın ağrı yerleşme olabilir. Çok var adet ağrısı sanıp hamiş olduğunu öğrenen.
canım valla kendimi ağırlaşmış hissediyorum tatlı istiyor canım sürekli bilmiyorum garip bişi unutkanlık başladı idrarım çok geliyor pek suda içmiyorum bide ben oruç tutucam o ne olucak
Canım yanlış anlamadıysam senin adet bittikten 2 gün sonra koyu çıkmıştı demi? Benimde adet bittikten 2 gün sonra uzayan akıntım geliyor yani sende benim gibi 2 kere yumurtluyor olabilirsin ya da erken yumurtluyor olabilirsin. Akıntın var mıydı o gün? İlla 11-12-13-14 yumurtlayacaksın diye bir şey yok yani. Benim adetten hep bakıyorum 2 ya da 3 gün sonra uzayan akıntım bir de 11 ya da 12. gün uzayan akıntım geliyor.
canım bence sen daha yumurtlamamışsın bendede hep silik cıkıyodu sen yapmaya dewam görceksın koyu cizgiyi
Hamişsen o mümkün olmayacak zaten. Adetinde gecikme var dediğine göre sen bugün bir gebelik testi al yarın sabah yaparsın canım.
Keşke en baştan bilebilsek ona görede dikkat edebilsek kendimize.
ayyy hadi inşllah canım sen çalışmalara dewwam et :)
Adet bittikten sonraki gün geldi akıntım ve en koyu çizgi o zaman çıktı. Benim de senin gibi adet bittikten sonra ve diğer adete yakın yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor diğer zamanlar normal akıntım oluyor ben de senin gibi düşünerek erken başladım testi yapmaya canım.
Ya kızlar bu telefondaki uygulama beni deli edecek mesajınız alıntılandı diyor giremiyorum nasıl yapıyorsunuz bulamadım bir türlü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lovely canım senin adetin kaç günde bir oluyor genelde adet dönemi uzun olanlarda 2 defa yumurtlama olabiliyormuş öyle duymuştum
Sizce yum günüm mü t daha koyu gibi...ne zaman çatlar kiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?