Benim regl bitimindn bir gün sonraydı ilki, diğeri de her zamanki gibi reglden 15 gün önce. Kasık ağrısından anlamıştım ve doktor da ultrasonda görmüştü. Döngüsü uzun olanlarda öyle olabiliyomuş ben 35 günde bir olurum
iki gün önce test yaptım negatif ama daha çok erken pembelik devam ediyor çok çok az damla bile yok adet mi oluyorum daha onbeş gün varken anlamadım ki((
Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Bir bayan ayda 1'den fazla kez yumurtlayabilir mi? Ve Şunu da merak ediyorum. Bir ay sağından yumurtlayıp diğer ay solundan yumurtlucak diye bir şey var mı?
Bu kadar erken adet olunmaz adete 15 gün varsa yumurtlama yüzünden bu pembelikler olabilir
hadi bakalım hayırlısı inşallah bu ay boş geçmezsin umarım :)
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59
benim ateş düştü bu sabah saatınde ölçemedim ama düştü yani ortada :) adet olmuşum gibi ağrım var bugun gelmese bile yrn kırmızılar benimle anlaşılan :)kuzum benim umutta temmuza kaldı hayırlısı bakalım :) ateşi ölçtükten sonra üzüldüm biraz hatta uykum kaçtı ama şuan üzülmüyorum bi zmanı var ki olmuyo adetim düzenli olsn zaten olacak bigün :)
Canım ben de 5 gündür yapıyorum ovulasyon testini adetim 7.gün bitti 8.gün başladım yapmaya 8.gün tam olmasada diğer günlere göre daha belirgin çıktı diğer günler bugünde dahil çıkıyor ama tam belirgin değil anlam veremedim buna siz nasıl anlıyorsunuz ya ayrıca akıntımdan takip edemiyorum benim arada öyle oluyor zaten o yüzden şu gün diyemiyorum :44:
Daha önce hiç böyle olmazdı hem kasık ağrısı hem belirti yerleşme ihtimali olabilemez miiii
Kaygılı kıyamam sana inşallah olabiler canım.:13:
Evet adet düşüşü bu en geç yarın olursun kuzum bu sıpalar bizi daha ne kadar bekletecek merak ediyorum
sağlığıyla inşallah oraya bi şey yerleşiyodur ya da yumurtluyosam bugün yarın biz yerleştirelimben böyle değildim bu ay korunmadık diye bi anda heveslendim olsun diye içim can atıyo ne oluyo bana böyle hani daha kariyer vardı bi iki sene bekleyecektim flnn
Öyle oluyor zaten insan bizde bu ay sadece bir gün bebek için değil içimizden öyle geldiği için korunmadık ve şimdi o haberi alırsam çok sevinirim ama almazsam da üzülmem diyorum gerçekten bu ay hiç planımda yoktu çünkü ama insan ister istemez acaba diyor olmuş mudur geliyor mudur öyle olunca da belirti arıyor kendinde.
Canım benim bugun 29. Gün 36.6 ya tekrar yükseldi. Yüksel azal :) nereye kadar gidecek Nerede duracak bakalım :)
Iyi gidiyor canım çok şükür. Dün kesemizi gördük :) kalp atışı için haftaya gideceğiz inşallah hayırlısıyla duyarız. Sen nasılsın canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bak canım ben biraz önce neden bir kaç kere yumurtlayabiliyormuyuz diye sordum biliyormusun? Ben adet olmadan 4 gün önce doktora gittim Mayıs ayının 31'i. Adetim'de 4 haziran da idi. Doktor o gün alttan ultrasonda sol tarafımda yumurtamın olduğunu söyledi. Ve ben 4 gün sonra beklenen adet tarihimde adet olmamdan 2 gün sonra nerdeyse tuvalete değecek uzunlukta akıntım geldi. Yani doktorun gördüğü o yumurta çatladı ve ben bir daha 12. gün diğer uzayan akıntımı yaşadım. Aslında bu akıntı her zaman olanlardan çok farklı bir kıvamda rahatlıkla anlayabilirsin şeffaf renkli ve oldukça uzuyor.
Yani senin gördüğün o koyu çizgide sen o gün yumurtlamış ya da 24 saat içinde yumurtlayacaksın anlamındaydı ve o günü değerlendirmeliydin.
Aynı şüphe bu ay bende de var kuzum arkadaşlar yumurtlanılabileceğini söyledi, ama şu sağ sol olayını bilemiyorum
kız bende 7. gün başladım yapmaya ve benimde 8. gün çok belirgindi sonraki günler silikleşmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?