2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar ayın 8inde adet oldum sonra bi iki kez korunmasız ilişki yaşadık ayın 24ünde pembe ince akıntı geldi 3 gündür yumurtalıklarımda batmalar var ve az kahverengi akıntım var bu adet mi yerleşme olsa böyle olur mu ki ???

Anladım canım benim döngüm 27-28 gün umarım bende 2 kez yumurtlarım bu ay

iki gün önce test yaptım negatif ama daha çok erken pembelik devam ediyor çok çok az damla bile yok adet mi oluyorum daha onbeş gün varken anlamadım ki ((

Bu kadar erken adet olunmaz adete 15 gün varsa yumurtlama yüzünden bu pembelikler olabilir

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Bir bayan ayda 1'den fazla kez yumurtlayabilir mi? Ve Şunu da merak ediyorum. Bir ay sağından yumurtlayıp diğer ay solundan yumurtlucak diye bir şey var mı?

Aynı şüphe bu ay bende de var kuzum arkadaşlar yumurtlanılabileceğini söyledi, ama şu sağ sol olayını bilemiyorum

Evet adet düşüşü bu en geç yarın olursun kuzum bu sıpalar bizi daha ne kadar bekletecek merak ediyorum

kız bende 7. gün başladım yapmaya ve benimde 8. gün çok belirgindi sonraki günler silikleşmeye başladı

Kaygılı kıyamam sana inşallah olabiler canım.:13:

sağlığıyla inşallah oraya bi şey yerleşiyodur ya da yumurtluyosam bugün yarın biz yerleştirelim ben böyle değildim bu ay korunmadık diye bi anda heveslendim olsun diye içim can atıyo ne oluyo bana böyle hani daha kariyer vardı bi iki sene bekleyecektim flnn

Evet adet düşüşü bu en geç yarın olursun kuzum bu sıpalar bizi daha ne kadar bekletecek merak ediyorum

Canım benim bugun 29. Gün 36.6 ya tekrar yükseldi. Yüksel azal :) nereye kadar gidecek Nerede duracak bakalım :)

Öyle oluyor zaten insan bizde bu ay sadece bir gün bebek için değil içimizden öyle geldiği için korunmadık ve şimdi o haberi alırsam çok sevinirim ama almazsam da üzülmem diyorum gerçekten bu ay hiç planımda yoktu çünkü ama insan ister istemez acaba diyor olmuş mudur geliyor mudur öyle olunca da belirti arıyor kendinde.

eskiden korunmamıza rağmen şüpheleniyordum şimdi keyfe rastgele günlerde riske girdik diye olmazsa üzülücem galiba hepimizin içinde annelik duygusu ister istemez var istemez miiiiiiii ister ister doğru zamanda güzellikleriyle gelsinler umarım hepimizin

[QU OTE=portakal84;35897847]cnm hamilelik nasıl gidiyor kalp atışını duydunuz mu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Iyi gidiyor canım çok şükür. Dün kesemizi gördük :) kalp atışı için haftaya gideceğiz inşallah hayırlısıyla duyarız. Sen nasılsın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim inşallah kucağına alırsın minnoşunu, gözün aydın

Muhtemelen bende de iki kez yumurtlama oluyor olabilir çünkü akıntım bir ayda iki kez öyle oluyor eğer yumurtladıysamda değerlendirmiştim zaten taktir Allah'tan

Aynı şüphe bu ay bende de var kuzum arkadaşlar yumurtlanılabileceğini söyledi, ama şu sağ sol olayını bilemiyorum

benım agrılarım oluyo sağ yada solda.sanki içimden birşey çekiyorlar çimdik atıyorlar gibi kasılma gibi. değişik bir ağrı. ondan anlıyorum sağ yada sol olduğunu. yasmın kullanırken yum. olmadıgı ıcın bu agrıları hıssetmıyordum. 2 yıl oncesını de bekardım ve dıkkat etmedıgım ıcın hatırlamıyorum. yasmın sonrası ılk adetımde sağ bu ay da sol tarafımda bahsettıgı agrıyı hıssettım. bır saonrakı aya gore sırayla mı oluyor anlayacagım ama sanmıyorum sıra ıle oldugunu hangı tarafta uygun olgunluga ulasırsa yumurta ordan atılır belkı de 2sınden aynı anda.

kız bende 7. gün başladım yapmaya ve benimde 8. gün çok belirgindi sonraki günler silikleşmeye başladı

Biz az görülen adet sonrası hemen yumurtlamayı yaşamış olabiliriz Mogami Ama şöyle de bir durum var LH kanda hep oluyor pik yapması önemli olan kopkoyu çıkmadı ben de işte öyle bir durum var bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…