2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım benim inşallah kucağına alırsın minnoşunu, gözün aydın

Âmin canım Allah razı olsun. Size de dua ediyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar, evet kimyasaldan sonra hiç korunmadım açıkçası nasılsa hemen olmaz diye düşündüm ama pek öyle olmadı :) inşallah kalp atışlarını da duyarım yarın. dua edin bana. Rabbim hayırlısıyla tekrar size de nasib etsin en kısa sürede. Doktor bana kimyasal gebelikleri de düşükten sayarsak kadınların %90 ı duşük yapıyor dememiz lazım demişti. aslında normalde düşük oranı %25-30 larda imiş.[/QUOTE]

Canım gözün aydın bende kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaldım. İnşallah kalp atışlarını duyarsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz haftaya gideceğiz kalp atışları için inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar, evet kimyasaldan sonra hiç korunmadım açıkçası nasılsa hemen olmaz diye düşündüm ama pek öyle olmadı :) inşallah kalp atışlarını da duyarım yarın. dua edin bana. Rabbim hayırlısıyla tekrar size de nasib etsin en kısa sürede. Doktor bana kimyasal gebelikleri de düşükten sayarsak kadınların %90 ı duşük yapıyor dememiz lazım demişti. aslında normalde düşük oranı %25-30 larda imiş.[/QUOTE]
Ben dedusecegini anladogimda ozelde bir doktora gitmistim o da biz kimyasallar i düşük olarak bile nitelendirmiyoruz demisti ama dusmeye basladiktam sonra annem illa devlette de bir doktora gozuk dedo tavsiye uzerine tecrubeli birine gittim kac gundur kapisimda surunuyorum adamin dogru duzgun bisey dedigi yok 5 e dusmud degerim tamam normale donmus dedi sebebini arastirsam deyince 1 ay sonra gel dedi onemsemedo dikkat etmem gereken birsey var mi deyince 3 AY GEBE KALMASAN iyi olur rahim toparlanir dedi.ama oyle ben sorunca dedi ne yapsam sizce korunmayip akisina birakmak istiyorum zaten hemen olmayabilir ama bir yandan da son adetten 40 gun sonra dustu yano 12 gun gecikmeli acana rahmin toplamnmasina ihtiyac var mi diyorum napayım sizce kizlar?

Son düzenleme:
Bebem adetin düzenli olduğu için gözün aydın bebiş içinse hayırlısı diyelim, kız inşallah senle eylüle kalmayız yahu
yeni bat ???

düzenli olsun canım benm yıne tam 30 gunde gelmedı ama ben yıne öyle hesaplayım 30 temmuz oluyo sen öyle kaydet kuzum :) korktugumuz basımıza gelmesın :S ben 5.denemede olcak dıye hıssedıyorum annemde bana 5.ayında hamiş kalmış :)

Ben dedusecegini anladogimda ozelde bir doktora gitmistim o da biz kimyasallar i düşük olarak bile nitelendirmiyoruz demisti ama dusmeye basladiktam sonra annem illa devlette de bir doktora gozuk dedo tavsiye uzerine tecrubeli birine gittim kac gundur kapisimda surunuyorum adamin dogru duzgun bisey dedigi yok 5 e dusmud degerim tamam normale donmus dedi sebebini arastirsam deyince 1 ay sonra gel dedi onemsemedo dikkat etmem gereken birsey var mi deyince 3 AY GEBE KALMASAN iyi olur rahim toparlanir dedi.ama oyle ben sorunca dedi ne yapsam sizce korunmayip akisina birakmak istiyorum zaten hemen olmayabilir ama bir yandan da son adetten 40 gun sonra dustu yano 12 gun gecikmeli acana rahmin toplamnmasina ihtiyac var mi diyorum napayım sizce kizlar?[/QUOTE]

benim 46. gün gerçekleşti kimysal düşük, 1 hafta sonra doktora gittim ultrason ile baktı,temizlenmiş dedi. 1 ay korunsanız iyi olur dedi sonra bir başka doktora daha sordum o da kadınların çoğu bunu farkında olmadan yaşıyor korunmana gerek yok dedi.

benim 46. gün gerçekleşti kimysal düşük, 1 hafta sonra doktora gittim ultrason ile baktı,temizlenmiş dedi. 1 ay korunsanız iyi olur dedi sonra bir başka doktora daha sordum o da kadınların çoğu bunu farkında olmadan yaşıyor korunmana gerek yok dedi.[/QUOTE]

Ultrason ile üstten mi bakti canim? Bu doktor alttam muayne etmedi ozele gitsem mi ki alttan muayneye degerim sifirlanmis gibi gerek yok mu yoksa?

Kizlar adetim pazar bitti bugun yine kanamamoldu yumurtlamama 2 gun varken oldu neden oldu biri bise yazabikir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ultrason ile üstten mi bakti canim? Bu doktor alttam muayne etmedi ozele gitsem mi ki alttan muayneye degerim sifirlanmis gibi gerek yok mu yoksa?[/QUOTE]

bana ultrason ile alttan baktı ama üstten bakmak ile bir farkı olacağını zannetmiyorum. değerin düştüğüne göre zaten bir problem yoktur.

kızlar ben bişi sorcam şimdi bu yumurtlama zamanı gelince 2-3 gün bi ıslaklık oluyorya şimdi bi gün böle bi ıslanma oldu o gece 1 denememz oldu ama ondan sonra daha ıslaklık olmadı şimdi acaba yumutlamadımmı normalde 3 bilemedin 4 gün kaygan kaygan bi ıslak lık olur bigün biraz oldu ondan sonra kuru

selam kızlar nasılsınız :) dün fazla giremedim foruma misafirim vardı .. kızlar bişi sorucam dün akşam akıntım olmuş ama renksiz değil böle kahverengi gibi daha önce bi kez olmuştu ama onda da zaten cok yoğun bi şekilde olmuştu çamur gibiydi hastalıktan 1 hafta önce falan baslamıştı 1hafta sürmüştü ama o yeni evliydim havuzdan mikrop kaptığım için olmuş şimdi böle bi durum yok neden olabilir ??:26:

maşallah maşallah 6 tane hamile allah bereket versin darısı olmayanların başına...aminnn

bana ultrason ile alttan baktı ama üstten bakmak ile bir farkı olacağını zannetmiyorum. değerin düştüğüne göre zaten bir problem yoktur.[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim icimi rahatlattin

Anladım canım ovulasyon testi kardeşiliğine hoşgeldin birçoğumuz yapıyoruz, bu arada biz kendimizi iyice tetkik ettiriyoruz ama eşlerimizinde aynı tetkiklerden geçmesi lazım ben eşime total testosteron testi yaptırmıştım allaha şükür normal çıktı,inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan hamile kalırsın

Annem bana ilk ayında hamile kalmış ama ben fos çıktım lakin bende hep ağustosta hamile kalayım istemiştim ağustosta 5. aya denk geliyo bizim senle bayaa herşeyimiz aynı gidiyo

kızlar % 25 ya bır ayda gebe kalma ıhtımalımız. sımdı yuvarlama bıhesap yaptım taploya gore , 40 kısı var, 6 sı gebe. henuz sonuclanmamıs son sıradakı arkadaslarında sayarsak % 15 lıstede gebe kalanların oranı. %25 ı yakalamak ıcın 4 kısının daha gebe kalmıs olması lazım. bakalım sonuc bekleyen arkadaslarımızdan kac tanesı + gorecek:) bılımsel verılere gore 4 kısı olmalı. ama gonlum ısterkı herkes gebe olsun

canım benide artık temmuz listesine ekleyebilirsin.. BAT 24 Temmuz 2. deneme olacak.. hepimize hayırlı güzel sonuçlar diliyorum yeni ayda :)

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ---------->
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ---------->
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ---------->
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme ----------->
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme ----------->
Wuslt ------------------------> 13 Haziran ---------> 3. deneme ---------->
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme ---------->
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme ------------>
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme ----------->
Nursekbr ---------------------> 16 Haziran ---------> 1. deneme ----------->
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme ----------->
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Gldnglnck --------------------> 18 Haziran ---------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme ---------->
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme ---------->
Aliya -------------------------> 19 Haziran ----------> 1. deneme ----------> HAMİŞ
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme ----------->
elisa -------------------------> 20 Haziran ----------> 1. deneme ----------->
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Burcunaz1 -------------------> 23 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ---------> 1. deneme ----------->
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Friendly8584 ----------------> 27 Haziran ----------> 2. deneme
Bbsrslmoglu -----------------> 29 Haziran ----------> 7. deneme ---------->
Blummmm -------------------> 30 Haziran ----------> 3. deneme ---------->
BenimAskPastam ------------> 30 Haziran ----------> 4. deneme ---------->

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz --------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 1 Temmuz ---------> 1. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz -------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz -------> 10. deneme
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme
Ezeleren --------------------> 2 Temmuz ---------> 4. deneme
Betiboop --------------------> 2 Temmuz ---------> 2. deneme
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Bendimahi ------------------> 3 Temmuz ---------> 11. deneme
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme
Lutka -----------------------> 5 Temmuz ----------> 2. deneme
Sebebiumut ----------------> 8 Temmuz ----------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz --------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Elisa -------------------------> 16 Temmuz ----------> 2. deneme
Leylaaras -------------------> 16 Temmuz ----------> 3. deneme
Kilislielos --------------------> 18 Temmuz ---------> 14. deneme
Nilda_s ----------------------> 20 Temmuz ---------> 4. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Temmuz ---------> 2. deneme
Burcunaz1 -------------------> 24 Temmuz ----------> 2. deneme
Blummmm -------------------> 30 Temmuz ----------> 4. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:

sweetamber çok güzel hesaplamalar yapmışsın :) :) haklısın ilk ay ihtimal %25 ama insanda pozitif sonuçlar görmek istiyor hemen:) hepimizin istediği gibi olur inş herseyy kızlar.. önümüzdeki ay uğur getirsin hepimizeee

canım benide artık temmuz listesine ekleyebilirsin.. BAT 24 Temmuz 2. deneme olacak.. hepimize hayırlı güzel sonuçlar diliyorum yeni ayda :)

Hayırlısı olsun canım dilerim temmuzda güzel haberler verirsin :)

İşte o 3-4 gün çok önemli yumurtlamışsındır diye düşünüyorum ama akıntı yumurtanın çatladığını söylemez çatlamayı ya ateş yada ov. testi ile anlarsın canım umarım yumoş çatlamıştır ve sende hamile kalmışsındır (o 3-4 günde tek ilişki mi oldu canım??)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…