2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben çok deneyimli değilim daha tam anlamıyla ilk ayım test kullanmaya başlayalı ama deneyimli arkadaşlarımız var bana da yardımcı oluyorlar testleri yapmaya başlayınca fotolarını koyarsın
koyarım elbette
benide ekleyin 24 haziran regli başlangıcı.2 .ay olacak denememiz bu döngüde

Son düzenleme:

bu durumda ne yapmalıyız bılımsel verılere guvenmelıyız.

kızlarrrr 2 saate yakındır sağl yumurtalğimda ağrı var?????????

Son düzenleme:
Yukleyemiyorum sinir oldum hata veriyo :/ kizlar bise sorcam bat 2 temmuz ama hicbi belirtim yok ne bebise ne de regl e dair :/ tek sey akinti çok hissediyorum biraz once de klozete bulasti o kadar yani ne simdi bu yumurtlama degil o kesin oldu test kullandigim icin biliyorum

bnmde 2 temmuz ama dr 18 hzrnda catlatma iğnesi yaptı 3 temmuzda gel dedi sanırım bat 3 temmuz oluck ama sağda 3 yumurta gelişmişti 2 saate yakındr sağ yumurtalığımda ağrı var umutlanmk üzülmk istemyrm daha öncede böle olmuştu olumsuzdu

Merhaba Hoşgeldin, stress yapma akışına bırak tam zamanı yakalamışsın elinden geleni yapmışsınız şimdi o tutunacak bu aşamada yapacağımız bir şey yok bekleyicez süreç işte :))) hepimizin başında

Canim en azından belirtin var bende o da yok hayirlisi bakalım ☺

Bacılar tekrar koyulaşmaya başladı sağda ağrım var hafif ve bacağıma vuruyo

saatlerdir netin basındayım formda o konudan o konuya atlıyorum tamam bakmıcam kapattım diyorum, bi bakmışım yine burdayım şu batı mı görürüz artık süpriz mi görürüm ne olcaksa olsa da artık rahata ersek:)

kızlar ateş ölçün test yapmanıza gerek kalmıyor :) sabah atesım düştü öğleden sonra kırmızıları gördüm :)

Canim en azından belirtin var bende o da yok hayirlisi bakalım ☺

yaa az önce teyzmler geldi 1.5 yazında kızı var onunla oynarkn kucağıma filan da aldm şimdi belirti dilan yok inş olumsz bişi olmamıstr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…