2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım bende aetim bittikten sonra hergün veya 1 gun durup bırgun calısma yaptım bugunden ıtıbaren ovulasyon donemıne gırdım 4 temmuza kadar önemlı bır gun bu surectede hergun mu yapmalı yoksa spermlerın daha kaliteli olması için 1 gun durup bır gun calışma yapsammı daha ıyı karar vermedim

Valla bir gün durup bir gün yapmanın sperm kalitesini yükselttiği söyleniyor canım ama bilemedim. Garanti olsun dersen sanki hergün yapmak daha mantıklı gibi. Ben yumurtamın çatladığı zamanı az çok biliyorum en azından 10-11-12-13-14'üncü günler hergün yapabilirim.

Bende yarından ıtıbaren hergn yamayı dusunyorum kusura bakmazsan utanarak sana bırsey sormak ıstıyorum canım

Ağustos batını yaptığımda hatırlat lütfen ve üzülme hayırlısı böyleymiş çalışmalara devam

Hayırlısı inş canım eşim teselli etmese kötü olucam da sağolsun bi de bu hallerimi çekiyo. İnş bir gün nasipse biz de hamiş olucaz

Sor kuzum ben eskiden hiç konuşamazdım alıştım artık çok sıradan geliyor.

:) Sagol tatlım benim dünden beri az az bugun biraz daha fazla yapışkan akıntı gelmeye başladı acaba yumurtlamamda ayın 3 olması lazım bu onun belirtisimidir.:)

merhaba kızlar, ateşim düşti ve aktif mens başladı . .yasmın sonrası günümü tam saptayamıyordum ama fertilityfriend tam isabet bildi, o yuzden cok saskınım. demekkkı tabloya kesın guvenmek lazım.

Aliya geçmis olsun cnm dikkat et kendine yasamadigim için nasil bisey oldugunu bilmiyorum ama zordur elbet.benim patoloji sonucumm on gun olldu çikmadi.akla Kotu Seyler Geliyor.çikmis ama onay bekleniyor uzman tarafindan.fikri olan varmi neden bu kadar ar oldu

:) Sagol tatlım benim dünden beri az az bugun biraz daha fazla yapışkan akıntı gelmeye başladı acaba yumurtlamamda ayın 3 olması lazım bu onun belirtisimidir.:)

Canım onun belirtisidir bugün yarın yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor.

Canım onun belirtisidir bugün yarın yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor.

Hım anladım canım o zaman ben bugundemı degerlendırım 2 gundur ust uste calısma yaptık ayıptır söylemesı :) bugundemı yapsak yarın bılemedım karısık işler bunalr :)

Sağol canım teşekkür ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım içini ferah tut.onay beklıo olmması kotu oldugu anlamına gelmıo. bu işlerin içinde olduğum için soyluyorum. kotu olsaydı sonuc daha erken ogrenırdın. bukadar beklemızdın aklında olsun.

oyle mi sweetamber cnm saol bende bosu bosuna kanser miyim diyorum kendi kendime :)fal baktirir misiniz kizlar hiç

Hım anladım canım o zaman ben bugundemı degerlendırım 2 gundur ust uste calısma yaptık ayıptır söylemesı :) bugundemı yapsak yarın bılemedım karısık işler bunalr :)

Valla canım bir türk kahvesi yap sonrada yapın gitsin. Belli mi olur en azından denemiş olursun. Kaçırdığın bir gün olmaz.

oyle mi sweetamber cnm saol bende bosu bosuna kanser miyim diyorum kendi kendime :)fal baktirir misiniz kizlar hiç

ben bir dönem bakıyordum kahve falı. ama rahatsız olmaya baslayınca bıraktım. elımden geldıgıncede baktırmamaya calısıyorum.

Canım sık olmasa da ara sıra baktırırım. Kayınvalidem de iyi bakar ama bebek için bir şey söylemiyor. Annem geçenlerde baktırmış oğlu olacak demiş kadın bende hep kız geçiriyorum gönlümden bakalım görücez.

arkadaşlar yaa benim cildim şu günlerde feci bozuldu okadar temizliyorum nemlendiriyorum peeling bile yapıyorum gözeneklerim yine dolu yine dolu koca koca siyah noktalar oluyo azıttı iyice suratım...belirti olabilir mi bu ki

siyah noktanin hamilelik belirtisi oldugunu duymadim cnm ama ins siyah noktalrin ugur getirir de gebe kalirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…