Valla canım ben bu ay istediğim için gerçi ağustos olsada olur benim için haziran olmaması önemliydi. Olması için adet bittikten 2 gün sonra gün aşırı, ovulasyon döneminde hergün, ovulasyondan sonra diğer adete kadar gene gün aşırı şeklinde deneyeceğim ve yerimden kalkmayıp yastık koymayı düşünüyorum gerisini allaha bırakıcam inş. olur.
İnşallah canım bende aetim bittikten sonra hergün veya 1 gun durup bırgun calısma yaptım bugunden ıtıbaren ovulasyon donemıne gırdım 4 temmuza kadar önemlı bır gun bu surectede hergun mu yapmalı yoksa spermlerın daha kaliteli olması için 1 gun durup bır gun calışma yapsammı daha ıyı karar vermedim
Valla bir gün durup bir gün yapmanın sperm kalitesini yükselttiği söyleniyor canım ama bilemedim. Garanti olsun dersen sanki hergün yapmak daha mantıklı gibi. Ben yumurtamın çatladığı zamanı az çok biliyorum en azından 10-11-12-13-14'üncü günler hergün yapabilirim.
Bende yarından ıtıbaren hergn yamayı dusunyorum kusura bakmazsan utanarak sana bırsey sormak ıstıyorum canım
Ağustos batını yaptığımda hatırlat lütfen ve üzülme hayırlısı böyleymiş çalışmalara devam
Sor kuzum ben eskiden hiç konuşamazdım alıştım artık çok sıradan geliyor.
:) Sagol tatlım benim dünden beri az az bugun biraz daha fazla yapışkan akıntı gelmeye başladı acaba yumurtlamamda ayın 3 olması lazım bu onun belirtisimidir.:)
Canım onun belirtisidir bugün yarın yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor.
Aliya geçmis olsun cnm dikkat et kendine yasamadigim için nasil bisey oldugunu bilmiyorum ama zordur elbet.benim patoloji sonucumm on gun olldu çikmadi.akla Kotu Seyler Geliyor.çikmis ama onay bekleniyor uzman tarafindan.fikri olan varmi neden bu kadar ar oldu
Aliya geçmis olsun cnm dikkat et kendine yasamadigim için nasil bisey oldugunu bilmiyorum ama zordur elbet.benim patoloji sonucumm on gun olldu çikmadi.akla Kotu Seyler Geliyor.çikmis ama onay bekleniyor uzman tarafindan.fikri olan varmi neden bu kadar ar oldu
Hım anladım canım o zaman ben bugundemı degerlendırım 2 gundur ust uste calısma yaptık ayıptır söylemesı :) bugundemı yapsak yarın bılemedım karısık işler bunalr :)
oyle mi sweetamber cnm saol bende bosu bosuna kanser miyim diyorum kendi kendime :)fal baktirir misiniz kizlar hiç
oyle mi sweetamber cnm saol bende bosu bosuna kanser miyim diyorum kendi kendime :)fal baktirir misiniz kizlar hiç
Valla canım bir türk kahvesi yap sonrada yapın gitsin. Belli mi olur en azından denemiş olursun. Kaçırdığın bir gün olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?