2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi bakalım inşallah hamilesindir canım hadi az kalmış inşallah regl olmazsın tatlım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım

Valla dün yaptim iftara yakin bi saatte negatifti bugun de yaparım yarin da test bol bende ☺ ama belirti yok İşte tuhaf olan o

Kizlaarr benm bat yatin eger olumlu sonuç alirsam 4 Temmuz evlilik yildonumumuz harika bi supriz olur ama gelin gorun ki hala hicbi belirtim yok ne regle ne de bebise dair :/

cnm aynı durumdayz bnmde bat bana göre 2 temmuz ama dr 3 temmuz dedi 4 temmuzda nikah yıldönümüz dr 3 temmuzda iyi bişiler söylerse 4 temmuz cok güzel kutlama oluck inşallah :))

ama bnde pzr günü kahverengi ama azıcık dün bi damla pembe akıntı oldu az önce de 1 damla pembe yine oldu adet olmm inş

Son düzenleme:
Valla dün yaptim iftara yakin bi saatte negatifti bugun de yaparım yarin da test bol bende ☺ ama belirti yok İşte tuhaf olan o

Ama canım herkeste aynı olmuyor benim kuzenim adet belirtilerim oldu üzülmüştüm yine adet oluyorum diye dedi senin zaman az kalmış inşallah hamilesindir benim BATA çok var zaman geçmeyecek gibi geliyor

olmazsın ınsallah canım öyle akıntılara genelde yerleşme kanaması diyorlar inşallah öyledir canım çifte kutlama yaparsınız :)

kızlar hergün azıcık azıcık leke geliyo yaa bat 3 temmuz adet mi ki koralmi bozmk istemyrm ama 6.deneme klomen de kullandm 3 yumurtamda verdi tutar inş birisi:)

Aaa tesadüfe bak :) senin muhtemel o zaman o leke yerlesme olabilir brn pek umitlu degilim yaptin mi test peki

olmazsın ınsallah canım öyle akıntılara genelde yerleşme kanaması diyorlar inşallah öyledir canım çifte kutlama yaparsınız :)

inşallah cnm yaa çünkü ateşim 3 gündür yüksek hayırlısı bakalm

benim bat tarihim de uzadı sanırım hesaplamalara göre daha var ve ovulasyon tarihinde yaptık mı tam düzensizli olmadığından dolayı belli değil(( sanırım ciddi tarihler bu ay regl i görürsem alınabilir anca (( temmuz un sıcağı bebeğin ocağı olur umarım :)))

kızlar benim belirtiler devam bide şöle bi durum varki oruçken hiç kasık ağrım yok ne zaman iftarda yemeye başlasım kasıgımda feci bi ağrı oluyo anlamadım gitti böle olan varmı:26:

Aaa tesadüfe bak :) senin muhtemel o zaman o leke yerlesme olabilir brn pek umitlu degilim yaptin mi test peki

yok cnm yaa 3.denememizde batmalar filan baya çok belirti hissetmiştm erken gebelik testi alıp yaptıydm negatif çıktı ondan beridir test yapmıcm 3 yumurta olunca dr gel kntrl edelm dedi artık o gün dr söyler olursa inş:)

İnşallah canım sen ateş ölçüyorsun ben hibirey yapmıyorum cok heyecanlıyım bu ay ne olacak diye merakta ediyorm :)

bn bikaç ay ölçtüm yaklaşık kaç derece olduğunu saptadm 36nın altına düştüğünde adet oldm 3 gündür akıntılar olunca ölçüyorm 36.3 filan çıkıyo sürekli ölçmedm yani:)

bn bikaç ay ölçtüm yaklaşık kaç derece olduğunu saptadm 36nın altına düştüğünde adet oldm 3 gündür akıntılar olunca ölçüyorm 36.3 filan çıkıyo sürekli ölçmedm yani:)

Hım anladım canım benim bende yumurtlama dönemindeyim suan tek bildiğim bu başkada birşey takip etmiyorum :)

Hım anladım canım benim bende yumurtlama dönemindeyim suan tek bildiğim bu başkada birşey takip etmiyorum :)

zaten takip etmicn cnm yaa ama bizler duramıyorz kuzenim bayılmış dra götürmüşler orada öğrenmiş filmlerdeki gibi:))

zaten takip etmicn cnm yaa ama bizler duramıyorz kuzenim bayılmış dra götürmüşler orada öğrenmiş filmlerdeki gibi:))

:) hadiya çok farklı bunu ilk defa duydum canım devlet hastahanelerınde yaptırdıgımız kan tahlılının sonucunu aynı gun alabııyoruz dımı

ayyy çok heyecanlı düşünsene bayıl eşin tutsun hastaneye götürsün gözünü aç merhaba çocuğumun annesi desin DD

Kuzum yaaa inşallah o iki çizgiyi gebelik testinde tez zamanda görürsün, üzme kendini lütfen Allahın izni ile hepimiz anne olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…