Kızlar adet gününden önce herkeste yerleşme kanaması olurmu ?
Yok canım herkeste olan bir şey değil.
Hadi bakalım inşallah hamilesindir canım hadi az kalmış inşallah regl olmazsın tatlım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
Kizlaarr benm bat yatin eger olumlu sonuç alirsam 4 Temmuz evlilik yildonumumuz harika bi supriz olur ama gelin gorun ki hala hicbi belirtim yok ne regle ne de bebise dair :/
Valla dün yaptim iftara yakin bi saatte negatifti bugun de yaparım yarin da test bol bende ☺ ama belirti yok İşte tuhaf olan o
cnm aynı durumdayz bnmde bat bana göre 2 temmuz ama dr 3 temmuz dedi 4 temmuzda nikah yıldönümüz dr 3 temmuzda iyi bişiler söylerse 4 temmuz cok güzel kutlama oluck inşallah :))
ama bnde pzr günü kahverengi ama azıcık dün bi damla pembe akıntı oldu az önce de 1 damla pembe yine oldu adet olmm inş
cnm aynı durumdayz bnmde bat bana göre 2 temmuz ama dr 3 temmuz dedi 4 temmuzda nikah yıldönümüz dr 3 temmuzda iyi bişiler söylerse 4 temmuz cok güzel kutlama oluck inşallah :))
ama bnde pzr günü kahverengi ama azıcık dün bi damla pembe akıntı oldu az önce de 1 damla pembe yine oldu adet olmm inş
olmazsın ınsallah canım öyle akıntılara genelde yerleşme kanaması diyorlar inşallah öyledir canım çifte kutlama yaparsınız :)
Aaa tesadüfe bak :) senin muhtemel o zaman o leke yerlesme olabilir brn pek umitlu degilim yaptin mi test peki
inşallah cnm yaa çünkü ateşim 3 gündür yüksek hayırlısı bakalm
İnşallah canım sen ateş ölçüyorsun ben hibirey yapmıyorum cok heyecanlıyım bu ay ne olacak diye merakta ediyorm :)
bn bikaç ay ölçtüm yaklaşık kaç derece olduğunu saptadm 36nın altına düştüğünde adet oldm 3 gündür akıntılar olunca ölçüyorm 36.3 filan çıkıyo sürekli ölçmedm yani:)
Hım anladım canım benim bende yumurtlama dönemindeyim suan tek bildiğim bu başkada birşey takip etmiyorum :)
zaten takip etmicn cnm yaa ama bizler duramıyorz kuzenim bayılmış dra götürmüşler orada öğrenmiş filmlerdeki gibi:))
zaten takip etmicn cnm yaa ama bizler duramıyorz kuzenim bayılmış dra götürmüşler orada öğrenmiş filmlerdeki gibi:))
kız kuzular pm de ne ola
Ahh Mogami ahh dun ovu testini koymustun ya net sekilde belliydi gece ruyama girdi test cubuguna idrar koydum kipkirmizi 2 cizgi oldu saskinliktan oldum esimle sarildik mutluluktan uctum heyecanla gzlerimi actim hayatimin hayal kirikligi agladim agladim agladim allahim en yakin zamanda nasip etsin hepimize bu bekleyis hicbiseye benzemiyor felaket
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?