2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar hormon testleri adet günün 3.gununde mi yapılıyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ay bebek icin 3.denemem,adetime 6 gun var ve ben iki gundur kasik agrisi ve gogus agrisi cekiyorum.Daha once adet oncesi goguslerimde boyle agrilar yoktu.Sizlama seklinde koltuk altima dogru bir agri var.Kasiklarimda ise adet olacakmis gibi agri var.Cok umitlenmiyorum ama test icin inatla adet gecikmesini bekleyecegim.

inşallah belirtidir de hamilesindirrr son bi kaç gün daha bekleyin bakalım güzel haberle gel bize :)

selam kızlar nasılsınız bişey sorucam suratımda hep sivilceler çıkıyo hiç alışkın değilim sizce ne faydalı olur bebişim doğana kadar hep böylemi olacakki :/

allah guç versın bebegim pm pm pm bol bol hurma ıyın ıftarda:) regl sonrasıda darısı bıze

Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum herife 2 gün daha böyle gider bu pm ler sonra rahata geçeriz... Kuzum tablonu gördüm ateş çok net sonuç veriyo dimi

Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum herife 2 gün daha böyle gider bu pm ler sonra rahata geçeriz... Kuzum tablonu gördüm ateş çok net sonuç veriyo dimi

:)::):):) bende yarın k.pekmezi alayım bari. e 5-6 gun sonra mesaı ye baslıcaz. Senın aldıgın ozel bı yer yaada markası varmı pekmezın
bırde baska ne yapmalıyız acep.
evet ates cıddı cıddı sonuc verdı. cok sasırdım yaw. regl tarıhımı ben bılemezken tablo dogru bıldı muneccım gıb inş bundan sonra yasmın etkılerını atmıs ve 30 da 1 regl olurum

özel bi marka değil kuzum koska aldım... inşallah adetin düzenli olur... ateş hakkaten şahane sonuçlar veriyo ovulasyon testi de yap çalışmalara başlayınce

özel bi marka değil kuzum koska aldım... inşallah adetin düzenli olur... ateş hakkaten şahane sonuçlar veriyo ovulasyon testi de yap çalışmalara başlayınce

canım nezaman baslamalıyım sence ov. testine

Kızlar nasılsınız ben çok yorgunum iftarda dükkan cok yogun oluyo ve cok yoruluyoruz şimdiden düşünmeye başladım adetım bitince ben bu yorgunlukla nasıl çalışıcam diye daha önceleri ben bu kadar yorgun olmuyodum kocişim yorgun oluyodu bu ay o hevesli çalışmalara bende derman yok ama bebiş için katlanıcam:) bende bu ay keçiboynuzu pekmezi alıcam pekmezi yemesi daha kolay MOGAMİ senin ateşte göstermiş kendini hadi hayırlısı bu ay cok çalıştın bu çalışmaya sıpanın gelmesi lazım :)

Ayyyy sorma kuzum yaa ilk zamanlar keyif için yapıyorduk ama son 3 4 gündür yoruldum yahu gün aşırıya dönücem artık, ateşim ov. testi pozitifi gösterdikten sonra yükseldi... çok eğlenceli geliyo bana bunlarla uğraşmak keyif alıyorum vücudumu keşfettikçe ... kuzum senin işinde zor hem iş hem bebiş çalışmaları ama işin ucunda minik bi mucize var işte o herşeye bedel

Ah o mucize :) olmadan bu kadar heyecanlandırıyorsa bizi olunca nasıl olcaz tahmın edemiyorum kuuzm :) aynen benımde hosuma gidiyo Allah nasıl bi düzende yaratmış bizleri şaşırmamak mümkün değil şükürler olsun :)

Kozlar bu gece itibari ile reglime 4 gün kaldi 5 gün kalada test yapmistim negatifti bakalim allahtan hayirlisi ne olacak sonunda hayırlı sahurlar herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…