Bu ay bebek icin 3.denemem,adetime 6 gun var ve ben iki gundur kasik agrisi ve gogus agrisi cekiyorum.Daha once adet oncesi goguslerimde boyle agrilar yoktu.Sizlama seklinde koltuk altima dogru bir agri var.Kasiklarimda ise adet olacakmis gibi agri var.Cok umitlenmiyorum ama test icin inatla adet gecikmesini bekleyecegim.
Insallah tesekkur ederim emin ol hamileysem haber vericeminşallah belirtidir de hamilesindirrrson bi kaç gün daha bekleyin bakalım güzel haberle gel bize :)
gldnglck normal cnm zamanla geçer.hormonlar degisiyo
İftarı da yaptım soluğu burda aldım :) Tablomu da koyayım
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Ovulasyon testim koyu ama dünkü gibi değil çalşmaya devam
allah guç versın bebegim pm pm pmbol bol hurma ıyın ıftarda:) regl sonrasıda darısı bıze
Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum herife2 gün daha böyle gider bu pm ler sonra rahata geçeriz... Kuzum tablonu gördüm ateş çok net sonuç veriyo dimi
:)::):):)bende yarın k.pekmezi alayım bari. e 5-6 gun sonra mesaı ye baslıcaz. Senın aldıgın ozel bı yer yaada markası varmı pekmezın
bırde baska ne yapmalıyız acep.
evet ates cıddı cıddı sonuc verdı. cok sasırdım yaw. regl tarıhımı ben bılemezken tablo dogru bıldı muneccım gıbinş bundan sonra yasmın etkılerını atmıs ve 30 da 1 regl olurum
özel bi marka değil kuzum koska aldım... inşallah adetin düzenli olur... ateş hakkaten şahane sonuçlar veriyo ovulasyon testi de yap çalışmalara başlayınce
Başlık uğurlu gelsin canım eklendin :) habersiz bırakma
canım nezaman baslamalıyım sence ov. testine
Kızlar nasılsınız ben çok yorgunum iftarda dükkan cok yogun oluyo ve cok yoruluyoruz şimdiden düşünmeye başladım adetım bitince ben bu yorgunlukla nasıl çalışıcam diye daha önceleri ben bu kadar yorgun olmuyodum kocişim yorgun oluyodu bu ay o hevesli çalışmalara bende derman yok ama bebiş için katlanıcam:) bende bu ay keçiboynuzu pekmezi alıcam pekmezi yemesi daha kolay MOGAMİ senin ateşte göstermiş kendini hadi hayırlısı bu ay cok çalıştın bu çalışmaya sıpanın gelmesi lazım :)
Ayyyy sorma kuzum yaa ilk zamanlar keyif için yapıyorduk ama son 3 4 gündür yoruldum yahugün aşırıya dönücem artık, ateşim ov. testi pozitifi gösterdikten sonra yükseldi... çok eğlenceli geliyo bana bunlarla uğraşmak keyif alıyorum vücudumu keşfettikçe ... kuzum senin işinde zor hem iş hem bebiş çalışmaları ama işin ucunda minik bi mucize var işte o herşeye bedel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?