2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İftarı da yaptım soluğu burda aldım :) Tablomu da koyayım

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c

Ovulasyon testim koyu ama dünkü gibi değil çalşmaya devam

Ahh Mogami ahh dun ovu testini koymustun ya net sekilde belliydi gece ruyama girdi test cubuguna idrar koydum kipkirmizi 2 cizgi oldu saskinliktan oldum esimle sarildik mutluluktan uctum heyecanla gzlerimi actim hayatimin hayal kirikligi agladim agladim agladim allahim en yakin zamanda nasip etsin hepimize bu bekleyis hicbiseye benzemiyor felaket

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bana hiç bişey vermedi hatta betanın düşüp düşmediğini bile kontrol etmedi. Kendim başka doktora gidip ultrasonla baktırmıştım bişey var mı yok mu diye. O doktorda kimyasal gebeliklerde parça vs kalma ihtimali çok düşük demişti. Çok şükür sonrasında bi sorunda yaşamadım zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kozlar bu gece itibari ile reglime 4 gün kaldi 5 gün kalada test yapmistim negatifti bakalim allahtan hayirlisi ne olacak sonunda hayırlı sahurlar herkese

Canım ben 6 gün kala kan vermiştim 0,8 di negatifti yani sonra tam regl günümde kan verdim 97 çıkmıştı. Olabiliyor öyle bence reglini bekle öyle test yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar ben birşeyi merak ediyorum benım BAT 16 temmuz ama benim 15 temmuz gibi hamile olup olmadığımı öğrenmem lazım 15 temmuz sabah
idrar testi yapsam inşallah pozitif çıkar ama olurda negatif çıkarsa emin olmak için kan tahlilimi yaptırmalıyım eğer hamileysem kan tahlilinde çıkarmı reglden 1 gün önce bu kadar erkenden soruyorum ama bu ay benim için çok önemli süpriz hazırlama peşindeyimde :)

Canım idrardada çıkar bence kanda kesin çıkar zaten 1 gün önce yapıyorsun. İnş. hamilesindir sürprizini de gönlünden geçtiği gibi yaparsın.

Son düzenleme:
Ben bilemiyorum bende bekliyorum son 4 5 gün eğer bi şey çıkarsa alacağım en güzel doğum günü hediyesi olacak inşallah :))) umarım 15inde bebişin olduğunu bizimle paylaşırsın :))) yastıklarrrr....

Canım idrardada çıkar bence kanda kesin çıkar zaten 1 gün önce yapıyorsun. İnş. hamilesindir sürprizini de gönlünden geçtiği gibi yaparsın.

Anladım canım inşallah çok dua ediyorum ve çalışmaları hızlandırıyorum çok büyük bir süpriz olacak eşime inşallah olursa resminide sizlerle paylaşırım :)

petty sat ne zamandı senin?

İnşallah canım benim hayatının en güzel doğum gunu hediyesini alırsın inşallah bende kocacıgıma hayatının en güzel doğum günü hediyesini veririm :)

inşallah canım benim hayatının en güzel doğum gunu hediyesini alırsın inşallah bende kocacıgıma hayatının en güzel doğum günü hediyesini veririm :)

bunu burdaki herkes içinde söylüyorum tüm kalbimle herkesin bebeği sağlıklı hayırlı bir evlat olarak oluşsun ve anne babalarıda sağlıklı olsun uzun bir ömür bakabilsinler bebek diliyoruz ama sağlığıyla hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz :)))

Amin canım benim Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ve meleklerimizlede en kısa zamanda buluşmayı nasip etsin :)

Amin canım benim Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ve meleklerimizlede en kısa zamanda buluşmayı nasip etsin :)

Kizlaarr benm bat yatin eger olumlu sonuç alirsam 4 Temmuz evlilik yildonumumuz harika bi supriz olur ama gelin gorun ki hala hicbi belirtim yok ne regle ne de bebise dair :/

Kizlaarr benm bat yatin eger olumlu sonuç alirsam 4 Temmuz evlilik yildonumumuz harika bi supriz olur ama gelin gorun ki hala hicbi belirtim yok ne regle ne de bebise dair :/

Hadi bakalım inşallah hamilesindir canım hadi az kalmış inşallah regl olmazsın tatlım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım

kız kuzular pm de ne ola

http://www.fertilityfriend.com/ dıye bır site var. oraya günlük ateş, ovulasyon takbını vs gırıosun sana yum tarıhını vs hesaplıyo hakkaten dogru cıkıo. kendını tanıman ıcın ıyı bır uygulama ıste orda eşinle yaptıgın calısmalarıda işleyebiliyorsun. sana soruyo gece mı, gunduzmu vs diye. sen de işaretlerken pm, am, dıye gırıosun. pm oradan gelio

Tamam canim nazil gidiyor şuan seninki

tazegelin banada vermedi doktor antibiyotik büyük ihtimal yasadigin olumsuzluk iliskine vurmuş üzülme geçecektir bende endişeli girmiştim ilişkiye olaydan sonra

Son düzenleme:
Kızlar adet gününden önce herkeste yerleşme kanaması olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…