Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum herife2 gün daha böyle gider bu pm ler sonra rahata geçeriz... Kuzum tablonu gördüm ateş çok net sonuç veriyo dimi
siyah noktanin hamilelik belirtisi oldugunu duymadim cnm ama ins siyah noktalrin ugur getirir de gebe kalirsin :)
İftarı da yaptım soluğu burda aldım :) Tablomu da koyayım
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Ovulasyon testim koyu ama dünkü gibi değil çalşmaya devam
Kizlar forumda okuyorumda bazi arkadaslara kimyasal gebelikten sonra antibiyotik vermiş doktor mikrop kapmasin diye , bana hic oyle bisey demedi acaba baska bir doktora da gitysemiydim? (PETTY VE WAYSOFMOM siz de nasil olmustu)
Bi de 1 ay belki de 5 hafta aradan sonra dun gece iliski sirasinda yanmam oldu kendimi kastigimdan mi olabilir sizce baska sebebten mi?
Kozlar bu gece itibari ile reglime 4 gün kaldi 5 gün kalada test yapmistim negatifti bakalim allahtan hayirlisi ne olacak sonunda hayırlı sahurlar herkese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar ben birşeyi merak ediyorum benım BAT 16 temmuz ama benim 15 temmuz gibi hamile olup olmadığımı öğrenmem lazım 15 temmuz sabah
idrar testi yapsam inşallah pozitif çıkar ama olurda negatif çıkarsa emin olmak için kan tahlilimi yaptırmalıyım eğer hamileysem kan tahlilinde çıkarmı reglden 1 gün önce bu kadar erkenden soruyorum ama bu ay benim için çok önemli süpriz hazırlama peşindeyimde :)
Canım idrardada çıkar bence kanda kesin çıkar zaten 1 gün önce yapıyorsun. İnş. hamilesindir sürprizini de gönlünden geçtiği gibi yaparsın.
kozlar bu gece itibari ile reglime 4 gün kaldi 5 gün kalada test yapmistim negatifti bakalim allahtan hayirlisi ne olacak sonunda hayırlı sahurlar herkese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bilemiyorum bende bekliyorum son 4 5 gün eğer bi şey çıkarsa alacağım en güzel doğum günü hediyesi olacak inşallah :))) umarım 15inde bebişin olduğunu bizimle paylaşırsın :))) yastıklarrrr....
inşallah canım benim hayatının en güzel doğum gunu hediyesini alırsın inşallah bende kocacıgıma hayatının en güzel doğum günü hediyesini veririm :)
bunu burdaki herkes içinde söylüyorum tüm kalbimle herkesin bebeği sağlıklı hayırlı bir evlat olarak oluşsun ve anne babalarıda sağlıklı olsun uzun bir ömür bakabilsinler bebek diliyoruz ama sağlığıyla hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz :)))
Amin canım benim Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ve meleklerimizlede en kısa zamanda buluşmayı nasip etsin :)
Kizlaarr benm bat yatin eger olumlu sonuç alirsam 4 Temmuz evlilik yildonumumuz harika bi supriz olur ama gelin gorun ki hala hicbi belirtim yok ne regle ne de bebise dair :/
kız kuzular pm de ne ola
Canım ben 6 gün kala kan vermiştim 0,8 di negatifti yani sonra tam regl günümde kan verdim 97 çıkmıştı. Olabiliyor öyle bence reglini bekle öyle test yap
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
petty sat ne zamandı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?