Günaydın kızlar ben birşeyi merak ediyorum benım BAT 16 temmuz ama benim 15 temmuz gibi hamile olup olmadığımı öğrenmem lazım 15 temmuz sabah
idrar testi yapsam inşallah pozitif çıkar ama olurda negatif çıkarsa emin olmak için kan tahlilimi yaptırmalıyım eğer hamileysem kan tahlilinde çıkarmı reglden 1 gün önce bu kadar erkenden soruyorum ama bu ay benim için çok önemli süpriz hazırlama peşindeyimde :)
bunu burdaki herkes içinde söylüyorum tüm kalbimle herkesin bebeği sağlıklı hayırlı bir evlat olarak oluşsun ve anne babalarıda sağlıklı olsun uzun bir ömür bakabilsinler bebek diliyoruz ama sağlığıyla hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz :)))
Kizlaarr benm bat yatin eger olumlu sonuç alirsam 4 Temmuz evlilik yildonumumuz harika bi supriz olur ama gelin gorun ki hala hicbi belirtim yok ne regle ne de bebise dair :/
ayyy çok heyecanlı düşünsene bayıl eşin tutsun hastaneye götürsün gözünü aç merhaba çocuğumun annesi desinDD
yok cnm yaa 3.denememizde batmalar filan baya çok belirti hissetmiştm erken gebelik testi alıp yaptıydm negatif çıktı ondan beridir test yapmıcm 3 yumurta olunca dr gel kntrl edelm dedi artık o gün dr söyler olursa inş:)
kızlar hergün azıcık azıcık leke geliyo yaa bat 3 temmuz adet mi ki koralmi bozmk istemyrm ama 6.deneme klomen de kullandm 3 yumurtamda verdi tutar inş birisi:)
:) hadiya çok farklı bunu ilk defa duydum canım devlet hastahanelerınde yaptırdıgımız kan tahlılının sonucunu aynı gun alabııyoruz dımı
selam kızlar nasılsınız benim vücut iyice şaştı bugun hasta olmam gerekirken cumartesi geldi adetim ve de dün bitti 2 güncük adet gördüm benim normalde 7 günden fazla olur yoğun olur hiç yoğunluk da olmadı bu sefer neler oluyor bana ya :18:
ayyy çok heyecanlı düşünsene bayıl eşin tutsun hastaneye götürsün gözünü aç merhaba çocuğumun annesi desinDD
bnce alabilirz en fazla 2 saate verirler
Atesin de yuksekmis bence yap test icime doğuyo bebis var sende ☺
İnsallah hamilesindir canim bende bu ay ilk defa klomen kullandim 1 yumurtam olusmus daha oncede kullandinmi ilk mi
Tamam canim nazil gidiyor şuan seninki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hım anladım canım ultrasyondada cıkar sanırım
Test yaptınmı canım hiç yerleşme kanaması olabılırmı ?
:)))) bana her ay doğuyo cnm da ttmuyo inat ettim dr a gidene kdr yapmıcm :)) inş içine doğduğu gibi çıkar da dr dan gelir gelmz yazıcm buraya perşembe günü
ultrasonu bilmiyorm cnm ama dr pers tutmuş mu diye bakmk için çağırdı demek ki görünür:)))
bilmiyorum canım adet olduğum günün sabahı yapmıştım test negatifti sonra da basladı zaten..
Hım evde varsa tekrar bir yap canım inşallah hamişsindir :)
kargoyu bekliyorum canm gg den ovulasyon +hamilelik testi sipariş etmiştim getiremediler bi türlü düşünüyorum yapmayı ama ümitli değilim bence vucudum bana oyun oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?