Bu arada uzumden ses seda yok nerelerde acaba haberi olan var mi en son doktora gidecegim diyordu???
bugun bat gecikeli ilk gunum.beta 295 sizce nasil
Ayy canim hayirli olsun senin adina sevindim darisida bize insallah
tatlim cok tesekkur ederim Rabbim dileyen herkese tattrsin.nasil acaba 295
Yok mu temmuz listesine katılmak isteyen hatunlar hadi bakalım 37 kişi olduk
Cok guzel canim rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah
yani yuksekmi dusukmu yoksa olmasi gerekenmi.acaba ikiz olma durumu varmi
bu ay benide ekle bebeem. bat 29 temmuz olmasını umut ediyorum. 2. deneme dıyebılırswın. ılkı karamboleydı ama nıyet onemlı
bana ikiz gib geldi çünkü degerın gecıkmenın ılk gunnude olmaası gerekenden cok yuksek. istiosan sayet, dilerim ikizdir.
18 haziranda gittm ve o gün çatlatma iğnesi oldum cnm bnm adetlerm 28 günde bi olur saati şaşmazdı 4 ay bekledk olmadı 2.ayda bi dr gittik yumurta gelişimlerinde bi sorun görmedi snr 5.ayda baska dr a gittk o ay yumurta gelişmemiş diye klomen vermişti işte bekliyorm sonucu şimdi
bugun bat gecikeli ilk gunum.beta 295 sizce nasil
Canımm hayırlı olsun değerin süper :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bana ikiz gibi geldi adetten 1 gun gecmis biraz yuksek istersen netten bak haftalara gore betahgc degerlerini gosteriyoryani yuksekmi dusukmu yoksa olmasi gerekenmi.acaba ikiz olma durumu varmi
kaç gündür kocişim hastaydı şimdi de bana geçiyo grip oluyorum oyyyyyyyyy :2:
bata kaldı 1 gün kızlarrr, pek bişey olacağını da sanmıyorum ama bakalımçünkü çok az ilişki oldu bu ay
cok tesekkur ederim canim arkadasim darisi hepinize insallah.bir gun gecikmeye gore deger yuksekmi yoksa kac olmasi gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?