2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim iftardan sonra kasiklarima sancı giriyor kızlar sizce neden gündüz oruç ken bisey yok

Canim sen bni 13 temmuz diye yaz ara kanamam oldu ama bakalim ne cikarsa bahtima :) tamda yumurtlama gunumde ara kanamam oldu hayirlisi allahtan :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mogami beni Mayıs listesinden silebilirsin hamis yaziyordu ya..

Bende bu ay hamile kalmak için uğraşıyorum ilk kez geçen ay denedik olmadı allahım bu ay nasip eder isteyen herkese inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende canım aynı durumdayım canım geçen ay sadece bir kere korunmadık olmadı ama bu ay çalışmlar yogun ınsallah hamılekalırız benım BAT 16 temmz senın ne zaman

Günaydın kozlar beklenen an Pazartesi gecesi geldi sonunda adet oldum şimdi dra gidiyorum hormon testi yapacaklar inşallah bir sorun çıkmazsa yeni bat 30 Temmuz bakalım ya kısmet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar size bir şey danışmak istiyorum . kocalarınızda hadi olsun bebiş diye çok istekliler mi ??? ya benim kocam olmasın demiyor biz riske atalım olursa olur ekstra uğraşmayalım acelemiz yok diyor. çocukları çok seviyor bizimde olursa mutlu olur sever ama biraz ısrarcı hadi yapalım şu bebişi demesini beklemeli miyim??? tüm heveslerim kursağımda

Bende canım aynı durumdayım canım geçen ay sadece bir kere korunmadık olmadı ama bu ay çalışmlar yogun ınsallah hamılekalırız benım BAT 16 temmz senın ne zaman

benimde 21 temmuz pazartesi doktora bile gittim neden olmadı diye bir sorun yok dedi. yumurtan oluşuyor cuma günü yine gel çatlamasına bakalım dedi . inşallah bu ay isteyen herkesin olur canım.

Son düzenleme:
günaydın iyi değilim bir adam karısının ilişki isteğini neden reddeder ? Gerçekten yorgun isteksiz olma ihtimali var mmıdır?

Canim belki yorgundur bazen benim esimde istemiyor yorgun oldugu zaman uzulme sonra kendi isteyecektir

Canim belki yorgundur bazen benim esimde istemiyor yorgun oldugu zaman uzulme sonra kendi isteyecektir

8 aylık evliyim bu sadece 2.kez başıma geliyo ben hiç öyle yapmam bana yapılınca zoruma gitti sanırım ama çok kırgınım bebek isteğimi de ilişkiyi de dibe batırdım daha da ben istemeyeceğim o isterse belki bakarız:(30: işte bi bebeği olmalı insanın herkesten yakın herkesten başka herkesten değerli ...

günaydın iyi değilim bir adam karısının ilişki isteğini neden reddeder ? Gerçekten yorgun isteksiz olma ihtimali var mmıdır?

canım istemeye istemeye de yapsa bu sefer haz duymazsınız ki olabilir yani istemeyebilir doğal bi durum bu ilk zamanlar bana da garip geliyodu ama benim için de doğal bi durum artık bu. insan yorula da biliyor o an canı istemeyebiliyor ilk sene eşim bu konuyu sorun etmişti bende bi sorun mu var yoksa diye doktora gittik istek yoksa zorlamayın birbirinizi ne zaman gercekten isterseniz o zaman yasayın birleşmeyi demişti çocuk için bile öyle olmalıymış..

teşekkür ederim ferahladım sayende moralim düzeldi istemezse istemesin ne yapalım böyle takılırım bende

canım üzme kendini her evlilikte olabilir normaldir bazen istememesi bende önceleri eşim beni istemediği zaman acaba beni beğenmiyor mu diye düşünüyordum öyle değilmiş bu durumlar normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…