Canım ben de hamileyim :) Allah nasip ederse Şubat annesi olucam. Benim reglden 1 gün önce 97 çıktı, reglden 1 gün sonra 249. Normal yani değerin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama adet olmak yumurtanin gelismesini göstermiyo mu cok da duzEnliydi diyosun ilginc valla o zaman nasilsa duzenli diyip ihmal etmemek lazım
10 ay once ucuzlerimi kaybettim.cok isterim hayirlisiyla ve sagliklisiyla cogul gebelik.peki normalde bir gun gecikmeyle tahmini kac olmasi gerekir
bence tek gebelkte en fazla 90 falan olmalıydı. hıc yasamadım ama gorduklerım ve duyduklarıma gore soluyorm
iyi aksamlar kızlar bu gunlerde hıc ses yok buralarda 15 gun sonra gorurum bat lar yaklasınca herkes kaynamaya baslar yok mıdem bulanıyor, akıntım var memem şiştiherkes pusuda
iyi aksamlar kızlar bu gunlerde hıc ses yok buralarda 15 gun sonra gorurum bat lar yaklasınca herkes kaynamaya baslar yok mıdem bulanıyor, akıntım var memem şiştiherkes pusuda
bugun bat gecikeli ilk gunum.beta 295 sizce nasil
Vücudun degilde inşallah bebişin sana oyun yapmıstır tatlım hayırlı haberlerını beklıyorum umudunu yitirme hiç belli olmaz
yaradandan umit kesilirmi hic.her ay defalarca iliskiye giryoduk bi turlu olmuyodu.gecen ayda esimle kustuk ve sadece bi kez girdik iliskiye kurban olayim Mevlaya hamile oldgumu ogrendim 4 gun once bat a 3 gun kala
Hayırlı olsun bebişin Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin inş:)
Hahahhahaha çok hoşsun
anacımmm vay beee, tebrik ederim arkadaşımmaşallah da diyeyim Rabbim nazardan korusun sizi ben de test yapmak istiyorum ama bıktım negatif görmekten, sabretmeye çalışıyorum bat 3 haziran bakalım...
belirti olmuş muydu canım sende?
oncelikle iyi dileklerin icin cok sagol.darisi isteyen herkese.bende sadece iki belirti oldu.sag gozum tam bir hafta seyirdi ve goguslerim hic acimadgi kadar fena acidi ozellikle uclari.
yok oylde uzulmek.Allahtan umit kesme.ayetinde ne guzelde diyor sabredenleri mujdeleyin,iste onlar benimledir.benim göğüslerim dolgun ve ağrılı yani her adet zamanı gibi uçlarda acı yok
Kizlar dusukten sonra batinizi yine 28 gun mu hesapladiniz ben hep 28 gunde bir olurdum hamile oldugum ay da tam 14.gun yumurtlamistim ama simdi akintim su an yok gibi yarim adetin 14.gunu ama dedigim gibi geçen iliskide aci hissedince bi de ramazanda iftardan sonra rehavet cokunce hic hevesim kalmadi.bu au saldim cayira mevlam kayira mi yapsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?