2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar bnm test negatif cıktı eşim ısrar etti diye yaptm dün iftar snr sı moralım de bozuldu ama bu sabah ateşim hala yüksek bakalam yrn dr ne dicek

canım üzme kendini her evlilikte olabilir normaldir bazen istememesi bende önceleri eşim beni istemediği zaman acaba beni beğenmiyor mu diye düşünüyordum öyle değilmiş bu durumlar normalmiş

benimde normal karşılamayı öğrenmem lazım sanıırım bari bi açıklama yapsa bi dahakine yüzü olsun çok zor işler çoookkk

kızlar bnm test negatif cıktı eşim ısrar etti diye yaptm dün iftar snr sı moralım de bozuldu ama bu sabah ateşim hala yüksek bakalam yrn dr ne dicek

bat bugün senin di mi moralini bozma belki geç olmuştur testte hala çıkmaması normal olabilir

bat bugün senin di mi moralini bozma belki geç olmuştur testte hala çıkmaması normal olabilir

bana göre bgn 28.gün bat ama dr çatlatma iğnesi yaptı ya bi gün snrya sarktı dr a göre yrn bat vallahi ne bileym olsa çıkardı gibi herkes 3-4 gün önce öğreniyo hayırlısı bakalam

benimde normal karşılamayı öğrenmem lazım sanıırım bari bi açıklama yapsa bi dahakine yüzü olsun çok zor işler çoookkk

canım nasıl yapıyorsun birlikte olmayı isterken bilmiyorum ama tavsiye istersen mesela; istiyorum yapalım mı falan demek yerine biraz işveli cilveli konuş evdeyken bile seksi bişiler giy gez senin oturuşundan kalkışından bile etkilenir canı ister bak o zaman nasıl geziyo arkanda dene bak

ya kızlar biişi sorcm bide bnde 3 yumurta oldu ya mesela hepsi çatladı 1i tuttu 2si tutmadı çatlayıp tutmayanlar adet olarak olur mu ki yoksa birinn tutması adeti engeller mi

yaramazlık yapalım mı dedim direkt hayır dedi bugün olmasa fln der insan bi şeyler giyiyorum etkisini gösteriyo şu işveli cilveli konuşmayı beceremiyorum pek ama kıyafetlerde idare ediyo yani çok şükür bu zamana kadar gayet iyiydi :26: ben kaçan olsam daha iyi olacak sanırım :26:

katılıyorm cnm mesela dün bn mini eteğimi filan giydm iftar soframızı hazırladm adam geldi aynen dediğin gibi iftar snrsı yaklaşmaya çalıştı ama bizim dr belli bi gündn snr ilişki yok diye yasak koyuyo :)))) persembeyi bekle dedim:))))

ayyynen öyle ol canım kaçan kovalanıyo gerçekten tecrübeyle sabit :)

hahaha seninki daha da güzel heveslendirip bekle demek çok iyi güzel şeyler öğreniyorum iyi ki varsınız :2:

Dün batımdı hala gelen giden yok inşallah hayırlıysa olmasında 😊 ateş takibi yapan biri değilim sabah yataktan kalkmadan ölçeyim dedim 36.7 cıktıı 😊 test yapmamak için zır duruyorum

hahaha seninki daha da güzel heveslendirip bekle demek çok iyi güzel şeyler öğreniyorum iyi ki varsınız :2:

gerçekten heveslendirip bırakmak bazen daha güzel oluyo yine bizim dr adetin 9.gününden snr 14.güne kadar yok dedi o 6 gün nasıl geçti :))))

yaaa pardon ..dimi mujdelemistin bizi.simdi hatirladim.keseyu girdunuzmu canim.kacinci haftada?

Gördük canım bugün de bebeği ve kalp atışlarını gördük. Bugün 6+3 üm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah hamilesindir tatlım test yap bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…