canım üzme kendini her evlilikte olabilir normaldir bazen istememesi bende önceleri eşim beni istemediği zaman acaba beni beğenmiyor mu diye düşünüyordum öyle değilmiş bu durumlar normalmiş
teşekkür ederim ferahladım sayende moralim düzeldiistemezse istemesin ne yapalım böyle takılırım bende
kızlar bnm test negatif cıktı eşim ısrar etti diye yaptm dün iftar snr sı moralım de bozuldu ama bu sabah ateşim hala yüksek bakalam yrn dr ne dicek
ne demek canm benm :)
bat bugün senin di mi moralini bozma belki geç olmuştur testte hala çıkmaması normal olabilir
benimde normal karşılamayı öğrenmem lazım sanıırım bari bi açıklama yapsa bi dahakine yüzü olsunçok zor işler çoookkk
canım nasıl yapıyorsun birlikte olmayı isterken bilmiyorum ama tavsiye istersen mesela; istiyorum yapalım mı falan demek yerine biraz işveli cilveli konuş evdeyken bile seksi bişiler giy gez senin oturuşundan kalkışından bile etkilenir canı ister bak o zaman nasıl geziyo arkanda dene bak
canım nasıl yapıyorsun birlikte olmayı isterken bilmiyorum ama tavsiye istersen mesela; istiyorum yapalım mı falan demek yerine biraz işveli cilveli konuş evdeyken bile seksi bişiler giy gez senin oturuşundan kalkışından bile etkilenir canı ister bak o zaman nasıl geziyo arkanda dene bak
yaramazlık yapalım mı dedim direkt hayır dedi bugün olmasa fln der insanbi şeyler giyiyorum etkisini gösteriyo şu işveli cilveli konuşmayı beceremiyorum pek ama kıyafetlerde idare ediyo yani çok şükür bu zamana kadar gayet iyiydi :26: ben kaçan olsam daha iyi olacak sanırım :26:
ayyynen öyle ol canım kaçan kovalanıyo gerçekten tecrübeyle sabit :)
katılıyorm cnm mesela dün bn mini eteğimi filan giydm iftar soframızı hazırladm adam geldi aynen dediğin gibi iftar snrsı yaklaşmaya çalıştı ama bizim dr belli bi gündn snr ilişki yok diye yasak koyuyo :)))) persembeyi bekle dedim:))))
hahaha seninki daha da güzel heveslendirip bekle demek çok iyi güzel şeyler öğreniyorum iyi ki varsınız :2:
Hoşgeldin canım topik uğurlu gelsin inşallah bu ay tutturursunuz
yaaa pardon ..dimi mujdelemistin bizi.simdi hatirladim.keseyu girdunuzmu canim.kacinci haftada?
Dün batımdı hala gelen giden yok inşallah hayırlıysa olmasında �� ateş takibi yapan biri değilim sabah yataktan kalkmadan ölçeyim dedim 36.7 cıktıı �� test yapmamak için zır duruyorum
gerçekten heveslendirip bırakmak bazen daha güzel oluyo yine bizim dr adetin 9.gününden snr 14.güne kadar yok dedi o 6 gün nasıl geçti :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?