kızlarr tuvaletten geldim ay hakkaten vajinamdan su akıyo sanki
bi doktora görünsen iyi olur bence acı var akıntı var ve koku var 3 ü birleşince hekim muayenesi şart gibi geldi bana:26:
offff çatlayacağım meraktan bu ay gelmiş olsun bebiş ya daha 1 hafta var bat a
mantar akıntısı gibi değil cnm ve kaşıntı yanma da yookk
bat ne zaman :)) bende çok akıntı oluyo diye doktor vagi hex verdi kullandım ilaçtan dolayı olmuştur diye heves edemedimbi de benim arada lekelenmem oldu geçti çok az anlamsız oldu o da bat ı etkiler mi bilemedim
yarın cnmm...ne bileyim yaa çok karışık işlerr:18:
Cnm gogus agrin her sefer oldgndan farklimiydi.benmcok farkli uclari yani cok agrio bide rengi koyulasio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Deneme derken?yani hic cocugum yok ilk deneme:)
Kızlar benim adetim bugün bitiyor kaç gün sonra çalışmalara başlanmalı sizce? Ve gün aşırı mı hergün mü?
Kızlar benim adetim bugün bitiyor kaç gün sonra çalışmalara başlanmalı sizce? Ve gün aşırı mı hergün mü?
aynen anlattgim gibi uclari koyulasti ve hic boyle olmamisti ilk defa oldu.bat nezamn
deneme derken kaç aydır bebek için çalışma yapıyorsunuz onu soruyorum canım
Biz adetim bittikten sonra hiç korunmadık canım ama yumurtlama dönemını takıp edersek ben 10 -12 gun sonra calısmalara yogunluk verdık ama bız spermlerın kalıesı acısından 2 gun mola verdık benım yumurtamın catlaması bugun veya yarın bugunden ıtıbareben yogun bır sekılde calısma yapacagız canım inşallah tutar birde ben bu yastık olayını hiç denemedim sanki yastık koynca dısına daha cabuk cıkacakmıs gıbı gelıyor hanı yukselıyor popo kısmı bilemedim :18:
benimde bi kere korunmadık dahasında eşimde dikkat ediyo etmiyo karışık gidiyo istemiyor olsa dikkat eder kesinlikle ama isteğini biraz daha fazla belli etsin istiyorum sanırım ben
Biz adetim bittikten sonra hiç korunmadık canım ama yumurtlama dönemını takıp edersek ben 10 -12 gun sonra calısmalara yogunluk verdık ama bız spermlerın kalıesı acısından 2 gun mola verdık benım yumurtamın catlaması bugun veya yarın bugunden ıtıbareben yogun bır sekılde calısma yapacagız canım inşallah tutar birde ben bu yastık olayını hiç denemedim sanki yastık koynca dısına daha cabuk cıkacakmıs gıbı gelıyor hanı yukselıyor popo kısmı bilemedim :18:
:))) yastıktaki amaç vajinanın ağız kısmını yukarı doğru kaldırıp içerdekilerin çıkmasını engellemek sanıyorum o yüzden yastık şart değil sen yolları kapa da nasıl kaparsan kapa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?