2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben bu ay çok umutluyum. klomen aldım. böğürtlen kökünü de ilk defa deneyeceğim. yumurta çatlatma etkisi varmış. tüm enerjimi bu aya verdim. inş artık olsun bi tane yaa.

mantar akıntısı gibi değil cnm ve kaşıntı yanma da yookk

bat ne zaman :)) bende çok akıntı oluyo diye doktor vagi hex verdi kullandım ilaçtan dolayı olmuştur diye heves edemedim bi de benim arada lekelenmem oldu geçti çok az anlamsız oldu o da bat ı etkiler mi bilemedim

bat ne zaman :)) bende çok akıntı oluyo diye doktor vagi hex verdi kullandım ilaçtan dolayı olmuştur diye heves edemedim bi de benim arada lekelenmem oldu geçti çok az anlamsız oldu o da bat ı etkiler mi bilemedim

yarın cnmm...ne bileyim yaa çok karışık işlerr:18:

Cnm gogus agrin her sefer oldgndan farklimiydi.benmcok farkli uclari yani cok agrio bide rengi koyulasio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen anlattgim gibi uclari koyulasti ve hic boyle olmamisti ilk defa oldu.bat nezamn

Kızlar benim adetim bugün bitiyor kaç gün sonra çalışmalara başlanmalı sizce? Ve gün aşırı mı hergün mü?

Kızlar benim adetim bugün bitiyor kaç gün sonra çalışmalara başlanmalı sizce? Ve gün aşırı mı hergün mü?

Biz adetim bittikten sonra hiç korunmadık canım ama yumurtlama dönemını takıp edersek ben 10 -12 gun sonra calısmalara yogunluk verdık ama bız spermlerın kalıesı acısından 2 gun mola verdık benım yumurtamın catlaması bugun veya yarın bugunden ıtıbareben yogun bır sekılde calısma yapacagız canım inşallah tutar birde ben bu yastık olayını hiç denemedim sanki yastık koynca dısına daha cabuk cıkacakmıs gıbı gelıyor hanı yukselıyor popo kısmı bilemedim :18:

:))) yastıktaki amaç vajinanın ağız kısmını yukarı doğru kaldırıp içerdekilerin çıkmasını engellemek sanıyorum o yüzden yastık şart değil sen yolları kapa da nasıl kaparsan kapa

valla ben adet bittiği gün başladım ve hergün yaptım canım taki ov. testinde pozitifi gördükten sonraki güne kadar... 15. gün yapmadık sadece bugün 16. gün ve gün aşırıya dönüyorum... tavsiyem bi ay hergün dene bi ay gün aşırı... böylece her ikisini de denersin içinde kalmaz

benimde bi kere korunmadık dahasında eşimde dikkat ediyo etmiyo karışık gidiyo istemiyor olsa dikkat eder kesinlikle ama isteğini biraz daha fazla belli etsin istiyorum sanırım ben

Galiba canım sen afroditin dediği gibi giy mini elbiseni öyle gez zaten havada sıcak ben öyle yapıyorum eşimde diyor giyiyorsun öyle elbise geceliği sonra beni tahrik ediyorsun kendisi geliyor zaten yanıma mesela esım tv ızlıyorsa ben gecelıgımı gıyerım veya elbısemı ortada dolanırım ıslerım varsa onları hallederım sonra kanepeye uzanırım laptop kucagımda sonra esım gelır yanıma elımden alır laptopu ... sonrası malum ama benimde reddeilmişliğim var eşim çok yorgun oldugunu iki gün üst üste yaptıgımızda ertesi gün belinin çok agrıdıgını söyluyor

canım sende benim gibisin sanırım bizde ilişkiye girdikten sonra kalçamın altına yastık koyardım yada ayaklarımı dikerdim ama naparsam yapayım içinden hep çıkardı =( ama sonra öğrendimki çıksa bile giren sperm oluyomuş ümidim yoktu sorun var sanıyodum ama şimdi çok şükür hamişim o yüzzden kötü düşünme

valla canım ben ayaklarımı karnıma dogru cekıyorum oyle akmadıgını hıssedıyorum ama ayaklarımı uzatırsam aktıgını hıssedıyorum tahmınen kac dakıka öyle durmak lazım :) bugun önemlı yolları tamamen kapamam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…