Canm benm bat 6 temmuz
çok şükür canım şimdilik sıkıntı yok arada bi bulantılarım oluyo aşırı uyku isteğim var o kadar inşallah hep böyle olur :)
rica ederim canım umarım hamiş kalırsın :)
Ayyyy inşallah canım benim bu ay çok istiyorum hamile kamayı harika bir planım var çünkü eşime yapmak istediğim şöyle bir düşüncem var canım 16 da esımın dogum gunu benımde BAT 1 gun once dr gıttım test yaptırcagım ama once ben evde ıdarr testı yapacagım negatıfte cıksa dr gıdıp test yaptıracagım eger pozıtıf cıkrsa ultrasyona gırıp ultrasyı fılmı cektırecegı sonra ultrasyon fılımden resımlı pasta yaptıracagım yazı olarakda mutlu yıllar babacıgım 9 ay sonra kucagındayım gulucuk koyacagım kuzenlerını topluyorum dısarıda hep beraber yemek yıyecegız ardından bu pasta :) bu anı yasamak ıstıyorum o yuzden cok ıstıyorum bu ay hamıle kalmayı :)
çok şükür canım şimdilik sıkıntı yok arada bi bulantılarım oluyo aşırı uyku isteğim var o kadar inşallah hep böyle olur :)
kac haftalik canim
rica ederim canım umarım hamiş kalırsın :)
Ayyyy inşallah canım benim bu ay çok istiyorum hamile kamayı harika bir planım var çünkü eşime yapmak istediğim şöyle bir düşüncem var canım 16 da esımın dogum gunu benımde BAT 1 gun once dr gıttım test yaptırcagım ama once ben evde ıdarr testı yapacagım negatıfte cıksa dr gıdıp test yaptıracagım eger pozıtıf cıkrsa ultrasyona gırıp ultrasyı fılmı cektırecegı sonra ultrasyon fılımden resımlı pasta yaptıracagım yazı olarakda mutlu yıllar babacıgım 9 ay sonra kucagındayım gulucuk koyacagım kuzenlerını topluyorum dısarıda hep beraber yemek yıyecegız ardından bu pasta :) bu anı yasamak ıstıyorum o yuzden cok ıstıyorum bu ay hamıle kalmayı :)
oooooo düşüncen sürprizin çok güzel canım inşallah istediğin gibi olur :) aminn canım Rabbim saqsalim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin darısısa bian önce sana olsun inş
oooooo düşüncen sürprizin çok güzel canım inşallah istediğin gibi olur :) aminn canım Rabbim saqsalim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin darısısa bian önce sana olsun inş
Teşekkür ederim canım benim aminnnnnnnnnnn inşallah Allah'ım duysun seni 15 de hamile oldugumu öğrenirsem ilk burda sizlerle paylaşacagım :)
6 haftayı doldurduk canım
Teşekkür ederim canım benim aminnnnnnnnnnn inşallah Allah'ım duysun seni 15 de hamile oldugumu öğrenirsem ilk burda sizlerle paylaşacagım :)
inşallah canım beklicez bizde o güzel haberi :)
Hadi bakalım çalışmalar başarıyla sonuçlanır inşallah :)
evet canım her ihmale karşı gün aşırı yapın :)
keseyi ve kalp atislarini gordunuzmu peki canim.birde dun benim bat i gecenli birinci gunumdu ve beta hcg 295 ti .sennce yuksekmi dusukmu yoksa normalmi.birde ikiz olma durumu varmidir.
Her ihtimale karşı derken canım? Ovulasyon günlerimde her gün düşünüyorum ama kaçak olmasın diye.
Elisa çok güldüm canım ilk ultrason filminden pasta işine. Zaten bezelye kadar bile gözükmüyor ilk ultrasonda onun neresini resimli pasta yaptıracaksın kuzum?
Ultrason görüntüsünü pastanın üzerine mumların arasına koyabilirsin ama. Hadi inşallah canım bu ay hamiş kalalım ve 2015 nisan anneleri topikine ışınlanalım burdan birlikte.
inşallah canım beklicez bizde o güzel haberi :)
:) bende büyük biir heyecanla verecegım o harıka haberı :)
keseyi gördük çok şükür geçen haftasonu bu hafta sonu tekrar kontrol var kalp atışı duyabiliriz canım bende adetim 1 gün gecikti kan tahlili verdim hiç umudum yoktu sonuç 103.27 çıktı inanamamıştım ama varmış senin sonuç çok iyi bence ikiz olup olmadığını doktor daha iyi bilir canım aynı şeyi bende sordum doktora bu haftasonu daha çok belli olur dedi çünkü eşimin sülalesnde ikizler var ve doktorum hep o şekilde umuyodu benden senin ikizin olucak diyodu umarım öyle olur canım seninde bi doktora görün derim
gldnglnck senin ne zaman belli olmuştu battan önce mi? benim bat a 8 gün var midem kötü bulantı değilde ekşime oluyor sabahları özellikle bi belirti olma ihtimali var mı ?
canım gün kaçırmayın işte her gün yapın kaçan gün olması :) adetin bitince başlayın yumurtlama günlerinde filan hep yapın :)
Her ihtimale karşı derken canım? Ovulasyon günlerimde her gün düşünüyorum ama kaçak olmasın diye.
Elisa çok güldüm canım ilk ultrason filminden pasta işine. Zaten bezelye kadar bile gözükmüyor ilk ultrasonda onun neresini resimli pasta yaptıracaksın kuzum?
Ultrason görüntüsünü pastanın üzerine mumların arasına koyabilirsin ama. Hadi inşallah canım bu ay hamiş kalalım ve 2015 nisan anneleri topikine ışınlanalım burdan birlikte.
canım gün kaçırmayın işte her gün yapın kaçan gün olması :) adetin bitince başlayın yumurtlama günlerinde filan hep yapın :)
canım battan bi gün sonra belli oldu benim normalde adet olmadan 4,5 gün önce gögüslerim şişer acır ama benim hamile olduğumu öğrenmeden 3 hafta önce gögüslerim acayip şişti acıdı hamileyim ve halaa gögüslerim şişp acıyo midemde arada bi bulanıyo hee bide bende belirti olarak kabızlık vardı canım adetin geçince gidip test yaptır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?