2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi bakalım çalışmalar başarıyla sonuçlanır inşallah :)

evet canım her ihmale karşı gün aşırı yapın :)

Her ihtimale karşı derken canım? Ovulasyon günlerimde her gün düşünüyorum ama kaçak olmasın diye.

Elisa çok güldüm canım ilk ultrason filminden pasta işine. Zaten bezelye kadar bile gözükmüyor ilk ultrasonda onun neresini resimli pasta yaptıracaksın kuzum?

Ultrason görüntüsünü pastanın üzerine mumların arasına koyabilirsin ama. Hadi inşallah canım bu ay hamiş kalalım ve 2015 nisan anneleri topikine ışınlanalım burdan birlikte.

Son düzenleme:
keseyi ve kalp atislarini gordunuzmu peki canim.birde dun benim bat i gecenli birinci gunumdu ve beta hcg 295 ti .sennce yuksekmi dusukmu yoksa normalmi.birde ikiz olma durumu varmidir.

keseyi gördük çok şükür geçen haftasonu bu hafta sonu tekrar kontrol var kalp atışı duyabiliriz canım bende adetim 1 gün gecikti kan tahlili verdim hiç umudum yoktu sonuç 103.27 çıktı inanamamıştım ama varmış senin sonuç çok iyi bence ikiz olup olmadığını doktor daha iyi bilir canım aynı şeyi bende sordum doktora bu haftasonu daha çok belli olur dedi çünkü eşimin sülalesnde ikizler var ve doktorum hep o şekilde umuyodu benden senin ikizin olucak diyodu umarım öyle olur canım seninde bi doktora görün derim

canım gün kaçırmayın işte her gün yapın kaçan gün olması :) adetin bitince başlayın yumurtlama günlerinde filan hep yapın :)

gldnglnck senin ne zaman belli olmuştu battan önce mi? benim bat a 8 gün var midem kötü bulantı değilde ekşime oluyor sabahları özellikle bi belirti olma ihtimali var mı ?

cok tesekkur ederim tatlim.hangi sehirdesin ve hangi hast.gidiyosun.tavsiye ettigin bi doktor varmi

gldnglnck senin ne zaman belli olmuştu battan önce mi? benim bat a 8 gün var midem kötü bulantı değilde ekşime oluyor sabahları özellikle bi belirti olma ihtimali var mı ?

canım battan bi gün sonra belli oldu benim normalde adet olmadan 4,5 gün önce gögüslerim şişer acır ama benim hamile olduğumu öğrenmeden 3 hafta önce gögüslerim acayip şişti acıdı hamileyim ve halaa gögüslerim şişp acıyo midemde arada bi bulanıyo hee bide bende belirti olarak kabızlık vardı canım adetin geçince gidip test yaptır derim

canım gün kaçırmayın işte her gün yapın kaçan gün olması :) adetin bitince başlayın yumurtlama günlerinde filan hep yapın :)

O zaman gün aşırı değil de her gün yapın diyorsun yani sende? Spem kalitesinde azalma düşüş bir şey olmasından korkuyorum öyle de en sağlıklısı hangisi sizce ya bu konuda çok kafam karışık.

Kuzum bellı olmaz bılıyorum ama en azından anlasılır dıye dusndum :) inşallah canım benım terfi edelim biran önce 2015 nisan anneleri topiğine :)

adete daha çook var beklemeliyim boşaa heves etmiyim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…