canım sende benim gibisin sanırım bizde ilişkiye girdikten sonra kalçamın altına yastık koyardım yada ayaklarımı dikerdim ama naparsam yapayım içinden hep çıkardı =( ama sonra öğrendimki çıksa bile giren sperm oluyomuş ümidim yoktu sorun var sanıyodum ama şimdi çok şükür hamişim o yüzzden kötü düşünme
şöyle hiç olmayacakmış gibi bi hafta kalıyo son gün olmuyo heves ediyosunda ertesi gün karın ağrısı başlıyo ya işte o duygu kendini bitirsin artık :18:
Galiba canım sen afroditin dediği gibi giy mini elbiseni öyle gez zaten havada sıcak ben öyle yapıyorum eşimde diyor giyiyorsun öyle elbise geceliği sonra beni tahrik ediyorsun kendisi geliyor zaten yanıma mesela esım tv ızlıyorsa ben gecelıgımı gıyerım veya elbısemı ortada dolanırım ıslerım varsa onları hallederım sonra kanepeye uzanırım laptop kucagımda sonra esım gelır yanıma elımden alır laptopu ...sonrası malum ama benimde reddeilmişliğim var eşim çok yorgun oldugunu iki gün üst üste yaptıgımızda ertesi gün belinin çok agrıdıgını söyluyor
valla canım ben ayaklarımı karnıma dogru cekıyorum oyle akmadıgını hıssedıyorum ama ayaklarımı uzatırsam aktıgını hıssedıyorum tahmınen kac dakıka öyle durmak lazım :) bugun önemlı yolları tamamen kapamam lazım :)
işte benimde kıyafetler işe yarıyor gelsin yaz gecelerinin satenleri o konuda sıkıntımız yok işvelere devam reddediliş çok zoruma gitti 40 kere yaparsın iyi bi kere yapmazsın senden kötüsü olmaz ya kocama şu an onu uyguluyorum
çok yaşadım onu15 aydır bekliyorum askerlik gibi [/QUOTE
ilk bebiş mi olacak? 15 ay( hayırlı zaman yakın zaman olsun ve dilerim hemen olur
yarım saat diyorlar ben hiç öyle durmadım ama bundan sonra olurda eşim isterseD durucam o duş alana kadar
:) Tamam canım o zaman ben bugun yastıkla falan ugrasmam rahatıma bakarım sadece ayaklarımı karnıma dogru ceker bıraz öyle dururum umarım bende bu ay hamışler grubuna katılırım :)
:) Haklısın canım bende kendimi kötü hissetmiştim ben kendisine hiç hayır demedim kendisi reddedince kötü olmuştum
amuda kalkar gibi ayaklarını yukarı dik canım bi süre öyle bekle yada duvara dik :) yastıkda koy her ihtimale karşı için rahat edecekse o şekilde dene
bende öyle şu psikolojiyi atlatsam daha artık reddedilmicem çünkü isteyen bi daha ben olmıcam öprendim artık
Tamam canım ayaklarımı yukarı doğru dikerim peki yastıgı tam olarak nereye koyacagım :) onu bir turlu anlamadım bel kısmımamı popoyamı
canım belinin altına koy hafif kalçaya doğru ve ayaklarını yukarı dik bi süre öyle bekle ama öyle yorulurum dersen ayaklarını duvara doğru yaslayarak dik :)
canım belinin altına koy hafif kalçaya doğru ve ayaklarını yukarı dik bi süre öyle bekle ama öyle yorulurum dersen ayaklarını duvara doğru yaslayarak dik :)
Bugün adetim bitiyor bizde bugün başlayalım madem o zaman kızlar.
Tamam canım teşekkr ederim taktikler süper
Senin hamilelik nasıl gidiyor canım :)
Bugün adetim bitiyor bizde bugün başlayalım madem o zaman kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?