2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Keşke anne topiğimiz de aynı olsaydı

Canım biz bazen hergün yaptık bazen 1gun durup 1 gun yaptık ve bugun ve yarın onemlı oldugu ıcın sprem kalıtesını dusunerek ıkı gn ara verdık bugun tekrar yapacagız zaten sperm ıcerıde 2 3 gun yasıyormus canım

Kuzum bellı olmaz bılıyorum ama en azından anlasılır dıye dusndum :) inşallah canım benım terfi edelim biran önce 2015 nisan anneleri topiğine :)

Beni bekle bende gelicem 26'sı yeni batım sen git 10 gün sonra ben gelcem arkandan inş.

canım bende öyle düşünüyodum ama hergün yaptık biz hatta en son ümidimi kestim eşime keçi boynuzu aldım 2 gün olmuştu yemeye başlayalı hamile olduğumu öğrendim yani spermde sıkıntı olmadı demekki :)

Bende bu akşam 2 saat öncesinden bir türk kahvesi yapı kötü emellerime alet etmeye başlayım o zaman kocacığı.

adete daha çook var beklemeliyim boşaa heves etmiyim şimdiden

benden sana tavsiye kafana takma sıkıntı yapma hamile kaldımmı kalacammı oldumu olmadımı deme ben hep öyle yapıydoum sonuç negatifti tatile gittik kafa dağıttık hopladım zıpladım hatta belki inanmıcaksın hamile olduğumu öğrendiğim gün lunaparka gidip balerine bindim indim çıktım akşamıda hamile olduğumu öğrendim çok şükür ki bişy olmadı o iniş çıkış korkuyla

tatlım adet bitince hemen yapmaya başladık sonra hergün boyunca :) yumurtlama günlerim belli olmuyodu adetim düzensiz diye

Canım zaten gebelik için istikrar çok önemliymiş. Sık ilişki diyorlar. Ben cuma günü başlamayı düşünüyordum ama ne olacak bugünden başlayım ben sık sık olsun. Çalışırkende çok zor ama tatlışlar için her şeye değer azcık yorulucaz artık.

Bende bu akşam 2 saat öncesinden bir türk kahvesi yapı kötü emellerime alet etmeye başlayım o zaman kocacığı.

ben bebek için diyemiyorum :)) sana bi keyif kahvesi yapıyım içelim diyorum yok benimki kahve sevmiyo bende yaptım kendim içtim efkarlı efkarlı kahveyi

valla canım eşim yeri geliyo hergünden sıkılıyodu diyodu sperm kalitesi düşer filan diye olmaz diyodum hergün olacak diyodum çalışmalar sonuç verdi çok şükür hayırlı haberler bekliyoruz sizlerdende kuzum :)

ben bebek için diyemiyorum :)) sana bi keyif kahvesi yapıyım içelim diyorum yok benimki kahve sevmiyo bende yaptım kendim içtim efkarlı efkarlı kahveyi

Kaygılı bu süpermiş işte bende bebek için demem zaten bebeği düşünerekte yapamam zaten o işi. Eşimde dedi ben bebeği düşünürsem odaklanamam diye. Benim eşim türk kahvesini çok sever benim ona neden verdiğimi anlamıcak bile ahahaha.

inanmıyorum sana ne güzel olmuş beklenmedik bi an da tamam öyleyse kafama hiç takmıyorum ne oldu oldu :)))

cok tesekkur ederim tatlim.hangi sehirdesin ve hangi hast.gidiyosun.tavsiye ettigin bi doktor varmi

rica ederim canım ben angaralıyım ama eşimin işinden dolayı diyarbakırda yaşıyoruz memorial hastanesi var özel oraya gidiyorum canım sen nerdesin ?

inanmıyorum sana ne güzel olmuş beklenmedik bi an da tamam öyleyse kafama hiç takmıyorum ne oldu oldu :)))

aynen canım :) tatilde denizde boğulma tehlikesi atlattım eee üstüne bide lunapark akşamıda hamilesin dediler şoka girdim :) kafaya takmayınca oluyo valla ben stresten adetim geçikmiştir diyodum ama meğer neymiş inşallah seninde ummadığın anda olur :)

işyerindeyim ve ağzımı kapatıp kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum bende bebek konusunu hiç açmayacağım artık sadece kocamı o anlarda gaza getiririm çaktırmadan alt yapıyı hazırlarım çok fena bu yaptığım ama ne yapıyım erkeklerin üstüne gidince yapacakları varsa da yapmıyolar o yüzden yapacağı olduğunu biliyorum çaktırmadan üstüne gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…