2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

anammm topikten birkaç saat uzak kaldım 2 kişi hamile kalmış allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar:) tabi en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah :)

Amin insallah
:))

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Hayırlı olsun bebişin :)

Benim battan 6 gün önce çıkmamıştı canım. Çıkma ihtimali de var ama çıkmazsa moral bozma belli olmuyor çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım canım moral bozmam da işte merak naparsın Hamilelik nasıl gidiyor

Canim zaten 5 gunde yerlesiyo yerlestigi andan itibaren bhcg salgilamaya basliyo ve kana karisiyo ciksa bile cok dusuk cikar oda zor ihtimal ama insallah cikar hepimizin ciksin pozitif olalim hepimiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun canim bak iste biz kafaya takarak istedigimiz icin olmuyo cat diye hamile kalmisin hayirli ugurlu olsun allah kucagina almayi nasip etsin hamile duasi kabul olur bize boool bol dua et canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarrrr merhaba sınava grcek arkadaşlara basarılar dliyorum Allah gönlunuze göre versn inşallah.benm adetın son günü çlışmalara başlıyoruz bu akşam iftardan sonra hayırlısıylla :)

Amin canım benim hakkımızda hayırlı bir puan alırız inşallah.. Ben de dün yani 18.gün yumurtladım sanırım akıntı ve ovu testi öyle gösteriyordu.. Bu ay güzel haberler alırız inş. :)

amin...
normal yolla hamile kaldım. ve 4 yıl sonunda 2014 de eşimi ikna ettim eğer bu yıl olmasaydı artık başka yolları deneyecektik. güzel allahım kabul etti dualarımı. ama çok dua ettim çokkk....

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım inş..

anammm topikten birkaç saat uzak kaldım 2 kişi hamile kalmış allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar:) tabi en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah :)

amin bu ay umarım güzel bir ay olur hepimiz için çifte bayramlar yaşarız allahım yardımcımız olsun.....

Hadi bakalım inşallah hep yüksek kalır benım ateş bugun 35.9a düştü ne zman yumurtlucam görcez:)

Ayyy cok duygulandım Allahım bebişini sağsalim kucagına almayı nasip etsin

amin... herkese tattırsın allahım ve tamamına erdirsin hayırlısı ile....

Gunaydin kizlar bugun ruyamda ablamla doktora gidiyoruz kontrol icin ablam dr gelmisken sanada hamilelik testi yaptiralim diyor yaptiriyoruz ve pozitif cikiyor ben cok sasiriyorum neyse annemgile gidiyoruz asma yapragi topluyorum sandalyeye cikip ablam kiziyor sen hamilesin toplama dusurursun bebegi diyor ya ruyasi bile beni cok heyecanlandirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…