- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
anammm topikten birkaç saat uzak kaldım 2 kişi hamile kalmışallahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar:) tabi en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah :)
Hayirli aksamlar arkadaslar..
Sizinle paylasmak istedigim birsey var...
Bu ay adetim uc gun gecikmisti. 20-21 i gibi olmam gerekiyordu. Uc gun gecikerek lekem geldi. Ben basladi sandim.
Ama bundan sonraki uv gun hic bir akintim gelmedi.
Aklima bir suphe dustu...
Zira bu ay henuz planlamiyoruz ama iki kere ihtimal veremedigim korunmasiz iliskimiz oldu. Ama hic aklima gelmezdi yani...
Bugun test yaptim ve pozitifi gordum...
Hem cok saskinim hala hem de cok mutlu...... :) :) :)
Rabbim en kisa zamanda hepinize nasip eylesin....
Hala soktayim yalniz inanamiyorum:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Benim battan 6 gün önce çıkmamıştı canım. Çıkma ihtimali de var ama çıkmazsa moral bozma belli olmuyor çünkü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hatunlar pazartesi kan testi yaptırıcam gerçi gebelik için değil 6 ayda bir rutin kan testi yaptırırm o sebepten ve yaptırmışken hcg ye de baktırayım diyorum sizce ovulasyondan 8 gün sonra kanda gebelik çıkar mı?
Hayirli aksamlar arkadaslar..
Sizinle paylasmak istedigim birsey var...
Bu ay adetim uc gun gecikmisti. 20-21 i gibi olmam gerekiyordu. Uc gun gecikerek lekem geldi. Ben basladi sandim.
Ama bundan sonraki uv gun hic bir akintim gelmedi.
Aklima bir suphe dustu...
Zira bu ay henuz planlamiyoruz ama iki kere ihtimal veremedigim korunmasiz iliskimiz oldu. Ama hic aklima gelmezdi yani...
Bugun test yaptim ve pozitifi gordum...
Hem cok saskinim hala hem de cok mutlu...... :) :) :)
Rabbim en kisa zamanda hepinize nasip eylesin....
Hala soktayim yalniz inanamiyorum:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
kızlarrrr merhaba sınava grcek arkadaşlara basarılar dliyorum Allah gönlunuze göre versn inşallah.benm adetın son günü çlışmalara başlıyoruz bu akşam iftardan sonra hayırlısıylla :)
Cumartesi kpssye giriyorum arkadaşlar dualarınızı bekliyorum
amin...
normal yolla hamile kaldım. ve 4 yıl sonunda 2014 de eşimi ikna ettim eğer bu yıl olmasaydı artık başka yolları deneyecektik. güzel allahım kabul etti dualarımı. ama çok dua ettim çokkk....
Çok sağol canım ben de edeceğim hem hamileler için hem de hamile kalmaya çalışan arkadaşlar için :)
Ayyu tebrik edrim ya çokkk sevindim gerçekten kucağına almak nasip etsin allah darısıda bize.umarım senin gibi sevinirim
Ayu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım inş..
anammm topikten birkaç saat uzak kaldım 2 kişi hamile kalmışallahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar:) tabi en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah :)
Hadi bakalım inşallah hep yüksek kalır benım ateş bugun 35.9a düştü ne zman yumurtlucam görcez:)
Ayyy cok duygulandım Allahım bebişini sağsalim kucagına almayı nasip etsin
6 gün sonundaki hevesten bi bebek bekliyoruz artık
inş cnm şimdi dr a gidiyorz ama idrar testi negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?