Hayirli aksamlar arkadaslar..
Sizinle paylasmak istedigim birsey var...
Bu ay adetim uc gun gecikmisti. 20-21 i gibi olmam gerekiyordu. Uc gun gecikerek lekem geldi. Ben basladi sandim.
Ama bundan sonraki uv gun hic bir akintim gelmedi.
Aklima bir suphe dustu...
Zira bu ay henuz planlamiyoruz ama iki kere ihtimal veremedigim korunmasiz iliskimiz oldu. Ama hic aklima gelmezdi yani...
Bugun test yaptim ve pozitifi gordum...
Hem cok saskinim hala hem de cok mutlu...... :) :) :)
Rabbim en kisa zamanda hepinize nasip eylesin....
Hala soktayim yalniz inanamiyorum:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Gunaydin kizlar bugun ruyamda ablamla doktora gidiyoruz kontrol icin ablam dr gelmisken sanada hamilelik testi yaptiralim diyor yaptiriyoruz ve pozitif cikiyor ben cok sasiriyorum neyse annemgile gidiyoruz asma yapragi topluyorum sandalyeye cikip ablam kiziyor sen hamilesin toplama dusurursun bebegi diyor ya ruyasi bile beni cok heyecanlandirdi
Gunaydin kizlar bugun ruyamda ablamla doktora gidiyoruz kontrol icin ablam dr gelmisken sanada hamilelik testi yaptiralim diyor yaptiriyoruz ve pozitif cikiyor ben cok sasiriyorum neyse annemgile gidiyoruz asma yapragi topluyorum sandalyeye cikip ablam kiziyor sen hamilesin toplama dusurursun bebegi diyor ya ruyasi bile beni cok heyecanlandirdi
arkadaşlar ,
2 yıldır aranızdayım. aktif olarak olmasa da hep burdaydım. satırlarınızda cümlelerinizde teselli aradım hamile haberleri ile bir gün ben de inşallah onlardan biri olurum diyerek dualar ettim. 29 haziranda adet olmam gerekiyordu pazar olmasına rağmen çalışıyordum ve beklemek ne kadar zordur hepimiz yaşadık defalarca. bugün dayanamadım ve henüz adetimi 3 gün geçmiş olmasına rağmen test yapmak istedim. daha önce stresten adetimin 10 gün geciktiği dönemler olmasına rağmen. ve testim POZİTİF geldi.!!!!!!!! sizin sessiz bir arkadaşınız takipciniz olarak paylaşmak istedim tabi bir de vefa borcu hamilelik belirtileri olarak neler yaşadım... GEBELİK BELİRTİLERİM;
marttan beri 4 yıllık evliliğimde yeniden çalışmalara başladık( daha önce defalarca çalışmalarımız oldu). ilk defa bu ay adet öncesi belirti yaşamadım. sadece adetimden birgün önce adet olacakmışım gibi karın ağrım oldu hatta adet olacağımı düşünüp eşime sarılıp ağladım. ve talihsizce adet olmayı bekledim. ama 1-2 saat sonra o ağrı kayboldu ve başka hiçbir belirtim olmadı. göğüslerimde heray yaşadığım hassasiyet ağrı zerre kadar yoktu hala yok. sadece belirgin olan kansızlığım nedeniyle yaşadığım sürekli üşüme halim yoktu. adet günüme kadar tatilde olmamıza ve bulunduğumuz yerde deniz soğuk olmasına rağmen girebildim ve eşim hayretler içinde kaldı. üşümelerim gitti. bir de 2 gündür kasıklarımda batma ama adettekinden çok farklı. kısa süreli girip çıkan bir ağrı.
bu mutluluğum ne kadar sürer bebeğimi hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur mu bilmiyorum ama yaşadığım o sevinci o çift çizgiyi gördüğüm andaki sevincimi anlatamam. ALLAHIM buradaki herkese yaşatsın bu güzel duyguyu dualarım hepinizle. iyiki varsınız 4 yıldır gizli dert ortaklığımı yapan güzel insanlar.....
Merhaba canım okurken çok duygulandım tebrik ederim inallah sağ salim kucagına alırsın bebişini ne güzel Rabbim sana nasip etmiş inşallah bizlerede nasip eder tüm topik olarak bayramı hamile geçiririz inşalllah :)
hah bizdede öyle pozisyon yanlıştı olmamasına şaşırmadım ve zaten bir kere tam yumurtlama gününde oldu sadece o yüzden acaba dedim. Az daha üfürükten baba olacaktı bizimkisi hiç çaba sarfetmeden.
Günaydın canım inşallah rüyan gerçek olur çok güzelmiş rüyan:)
inşallah canım gerçekleşir rüyan.
Hayırlı olsun bebişin :)
Canim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida bize olsun insallah
teşekkür ederim canım inşallah topiğimizdeki herkes bayramı hamiş olarak geçirir
Günaydın kızlar ayın 2 3 4 benim için çok önemliydi bu ü gün boyunca çalışma yapmak istiyordum ve 2 gundurde yapmıyorduk ama esım dun benı reddettı yarın yapalım cok yorgunum dedı kötu hıssettım ona bır ders verıp bende bugun beraber olmak ıstemıyorum demek ıstıyecegım ama bugun yumurtlama gunum hamılelık ıhtımalımın yuksek oldugu gun sınır oldum esıme ben kendısını hıc reddetmemısken böyle yapınca bunu hazmetmem lazım
arkadaşlar ,
2 yıldır aranızdayım. Aktif olarak olmasa da hep burdaydım. Satırlarınızda cümlelerinizde teselli aradım hamile haberleri ile bir gün ben de inşallah onlardan biri olurum diyerek dualar ettim. 29 haziranda adet olmam gerekiyordu pazar olmasına rağmen çalışıyordum ve beklemek ne kadar zordur hepimiz yaşadık defalarca. Bugün dayanamadım ve henüz adetimi 3 gün geçmiş olmasına rağmen test yapmak istedim. Daha önce stresten adetimin 10 gün geciktiği dönemler olmasına rağmen. Ve testim pozitif geldi.!!!!!!!! Sizin sessiz bir arkadaşınız takipciniz olarak paylaşmak istedim tabi bir de vefa borcu hamilelik belirtileri olarak neler yaşadım... Gebelik belirtilerim;
marttan beri 4 yıllık evliliğimde yeniden çalışmalara başladık( daha önce defalarca çalışmalarımız oldu). Ilk defa bu ay adet öncesi belirti yaşamadım. Sadece adetimden birgün önce adet olacakmışım gibi karın ağrım oldu hatta adet olacağımı düşünüp eşime sarılıp ağladım. Ve talihsizce adet olmayı bekledim. Ama 1-2 saat sonra o ağrı kayboldu ve başka hiçbir belirtim olmadı. Göğüslerimde heray yaşadığım hassasiyet ağrı zerre kadar yoktu hala yok. Sadece belirgin olan kansızlığım nedeniyle yaşadığım sürekli üşüme halim yoktu. Adet günüme kadar tatilde olmamıza ve bulunduğumuz yerde deniz soğuk olmasına rağmen girebildim ve eşim hayretler içinde kaldı. üşümelerim gitti. Bir de 2 gündür kasıklarımda batma ama adettekinden çok farklı. Kısa süreli girip çıkan bir ağrı.
Bu mutluluğum ne kadar sürer bebeğimi hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur mu bilmiyorum ama yaşadığım o sevinci o çift çizgiyi gördüğüm andaki sevincimi anlatamam. Allahım buradaki herkese yaşatsın bu güzel duyguyu dualarım hepinizle. Iyiki varsınız 4 yıldır gizli dert ortaklığımı yapan güzel insanlar.....
hayirli aksamlar arkadaslar..
Bu ay adetim uc gun gecikmisti. 20-21 i gibi olmam gerekiyordu. Uc gun gecikerek lekem geldi. Ben basladi sandim.
Zira bu ay henuz planlamiyoruz ama iki kere ihtimal veremedigim korunmasiz iliskimiz oldu. Ama hic aklima gelmezdi yani...
rabbim en kisa zamanda hepinize nasip eylesin....
gorelim mevla neyler, neylerse guzel eyler...
gunaydin kizlar bugun ruyamda ablamla doktora gidiyoruz kontrol icin ablam dr gelmisken sanada hamilelik testi yaptiralim diyor yaptiriyoruz ve pozitif cikiyor ben cok sasiriyorum neyse annemgile gidiyoruz asma yapragi topluyorum sandalyeye cikip ablam kiziyor sen hamilesin toplama dusurursun bebegi diyor ya ruyasi bile beni cok heyecanlandirdi
cankuş çok sevindim allahın sana verebileceği en güzel armağan inşallah sağlıklı biir bebişn olur ...Benimde aynı senin gibi ihtimalim çok yok inşallah senin gibi olmuştur bendede darısı başıma
günaydın kızlar ayın 2 3 4 benim için çok önemliydi bu ü gün boyunca çalışma yapmak istiyordum ve 2 gundurde yapmıyorduk ama esım dun benı reddettı yarın yapalım cok yorgunum dedı kötu hıssettım ona bır ders verıp bende bugun beraber olmak ıstemıyorum demek ıstıyecegım ama bugun yumurtlama gunum hamılelık ıhtımalımın yuksek oldugu gun sınır oldum esıme ben kendısını hıc reddetmemısken böyle yapınca bunu hazmetmem lazım
allah hayırlara yazsın rüyaların gerçek olsun :)))
üzülme canım benimde bşıma gelmişti belki yorgundur sen bugün yap bidaha ki istediğinde reddet yumurtlama gününü kaçırma
gazozuna ilaç kat lovely alço.
arkadaşlar ,
2 yıldır aranızdayım. aktif olarak olmasa da hep burdaydım. satırlarınızda cümlelerinizde teselli aradım hamile haberleri ile bir gün ben de inşallah onlardan biri olurum diyerek dualar ettim. 29 haziranda adet olmam gerekiyordu pazar olmasına rağmen çalışıyordum ve beklemek ne kadar zordur hepimiz yaşadık defalarca. bugün dayanamadım ve henüz adetimi 3 gün geçmiş olmasına rağmen test yapmak istedim. daha önce stresten adetimin 10 gün geciktiği dönemler olmasına rağmen. ve testim POZİTİF geldi.!!!!!!!! sizin sessiz bir arkadaşınız takipciniz olarak paylaşmak istedim tabi bir de vefa borcu hamilelik belirtileri olarak neler yaşadım... GEBELİK BELİRTİLERİM;
marttan beri 4 yıllık evliliğimde yeniden çalışmalara başladık( daha önce defalarca çalışmalarımız oldu). ilk defa bu ay adet öncesi belirti yaşamadım. sadece adetimden birgün önce adet olacakmışım gibi karın ağrım oldu hatta adet olacağımı düşünüp eşime sarılıp ağladım. ve talihsizce adet olmayı bekledim. ama 1-2 saat sonra o ağrı kayboldu ve başka hiçbir belirtim olmadı. göğüslerimde heray yaşadığım hassasiyet ağrı zerre kadar yoktu hala yok. sadece belirgin olan kansızlığım nedeniyle yaşadığım sürekli üşüme halim yoktu. adet günüme kadar tatilde olmamıza ve bulunduğumuz yerde deniz soğuk olmasına rağmen girebildim ve eşim hayretler içinde kaldı. üşümelerim gitti. bir de 2 gündür kasıklarımda batma ama adettekinden çok farklı. kısa süreli girip çıkan bir ağrı.
bu mutluluğum ne kadar sürer bebeğimi hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur mu bilmiyorum ama yaşadığım o sevinci o çift çizgiyi gördüğüm andaki sevincimi anlatamam. ALLAHIM buradaki herkese yaşatsın bu güzel duyguyu dualarım hepinizle. iyiki varsınız 4 yıldır gizli dert ortaklığımı yapan güzel insanlar.....
Hayirli aksamlar arkadaslar..
Rabbim en kisa zamanda hepinize nasip eylesin....
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Günaydın kızlar ayın 2 3 4 benim için çok önemliydi bu ü gün boyunca çalışma yapmak istiyordum ve 2 gundurde yapmıyorduk ama esım dun benı reddettı yarın yapalım cok yorgunum dedı kötu hıssettım ona bır ders verıp bende bugun beraber olmak ıstemıyorum demek ıstıyecegım ama bugun yumurtlama gunum hamılelık ıhtımalımın yuksek oldugu gun sınır oldum esıme ben kendısını hıc reddetmemısken böyle yapınca bunu hazmetmem lazım
üfürükten baba mı hahhaa çok sevdim bu tabiri bebek çabasız gelsin ama sonrası üfürükten olmasın ilgili babalar lütfeennn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?