2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida bize olsun insallah

Günaydın canım inşallah rüyan gerçek olur çok güzelmiş rüyan:)

inşallah canım gerçekleşir rüyan.

Merhaba canım okurken çok duygulandım tebrik ederim inallah sağ salim kucagına alırsın bebişini ne güzel Rabbim sana nasip etmiş inşallah bizlerede nasip eder tüm topik olarak bayramı hamile geçiririz inşalllah :)

Günaydın kızlar ayın 2 3 4 benim için çok önemliydi bu ü gün boyunca çalışma yapmak istiyordum ve 2 gundurde yapmıyorduk ama esım dun benı reddettı yarın yapalım cok yorgunum dedı kötu hıssettım ona bır ders verıp bende bugun beraber olmak ıstemıyorum demek ıstıyecegım ama bugun yumurtlama gunum hamılelık ıhtımalımın yuksek oldugu gun sınır oldum esıme ben kendısını hıc reddetmemısken böyle yapınca bunu hazmetmem lazım

hah bizdede öyle pozisyon yanlıştı olmamasına şaşırmadım ve zaten bir kere tam yumurtlama gününde oldu sadece o yüzden acaba dedim. Az daha üfürükten baba olacaktı bizimkisi hiç çaba sarfetmeden.

üfürükten baba mı hahhaa çok sevdim bu tabiri bebek çabasız gelsin ama sonrası üfürükten olmasın ilgili babalar lütfeennn :)))

üzülme canım benimde bşıma gelmişti belki yorgundur sen bugün yap bidaha ki istediğinde reddet yumurtlama gününü kaçırma

tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız çok sevndim çokkk

cankuş çok sevindim allahın sana verebileceği en güzel armağan inşallah sağlıklı biir bebişn olur ... Benimde aynı senin gibi ihtimalim çok yok inşallah senin gibi olmuştur bendede darısı başıma

allah hayırlara yazsın rüyaların gerçek olsun :)))

Allah razi olsun.
Kesinlikle bir mucize...
Olunca oluyomus gercekten:)
Iki birliktelikle tuttu:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

bendede öyle bir durumlar söz konusu hiç sorma elisa (( reddedildim ama ertesi günü de eşim bekliyo ben gitmiyorum istediğimi hiç belli etmiyorum bakalım nereye kadar niye direniyo bana dayanamaması lazım Bu erkekler bazen tuhaf beklemezsin olur beklersin olmaz ama sen yine de verimli günlerini boşa atma sonra tüm ay heyecansız geçer

üzülme canım benimde bşıma gelmişti belki yorgundur sen bugün yap bidaha ki istediğinde reddet yumurtlama gününü kaçırma

Bende öyle düşünüyorum canım ama sırf benim o an ne hissettiğimi anlasın diye yapacagım şu yumurtlama dönemini atlatayım bebişime gecikmek istemiyorum çünkü :)

gazozuna ilaç kat lovely alço.

Katamadım canım ya dün küstük kocişle ilk defa sabahta küstüğümü unutup sarılmadım ona. Nasıl kızdırıysa beni artık. Normalde hep unutur elimi kolumu atardım sonra aa dün akşam küsmüştüm ben sana derdim bugün sabah unutmadım.

Canım çok sevindim inan ki hani tanıyormuşum gibi öyle yürekten sevindim senin adına. Allahım kucağına almayı da nasip etsin. Bilemem ama anlayabilirim seni bende 9 sene sonra olmuşum o nedenle nasıl kıymetli olduğumu ailem herkese anlatır babam hala ilk göz ağrım der benim için. Benden sonra kardeşimde 8 sene sonra oldu.

Tebrik ederim alah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım herşey kafada bitiyor. Düşünmemek gerek.

Canım yumurtlama günün madem bu seferlik inadını bir kenara bırak inş. bu ay sonu hamiş haberini alırsan sonraki aylar sen rahat rahat tribini atarsın. Bu arada insan bazen istemeyebiliyor. Bizimde karşılıklı istediğimiz az olur. Çok güleriz bu konuda takılırız hep bir günde tutsun be falan diye. O söyler benim canım istemez yorgun olurum, ben söylerim o gün onun işte kafası patlamış olur. Hiç bu konudan alınmayız biz birbirimize.

üfürükten baba mı hahhaa çok sevdim bu tabiri bebek çabasız gelsin ama sonrası üfürükten olmasın ilgili babalar lütfeennn :)))

Bu ay üfürükten olmayacak ama çalıştıracağım. Ne kadaa ekmek o kadaa köfte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…