bendede öyle bir durumlar söz konusu hiç sorma elisa(( reddedildim ama ertesi günü de eşim bekliyo ben gitmiyorum istediğimi hiç belli etmiyorum bakalım nereye kadar niye direniyo bana dayanamaması lazım Bu erkekler bazen tuhaf beklemezsin olur beklersin olmaz ama sen yine de verimli günlerini boşa atma sonra tüm ay heyecansız geçer
Katamadım canım ya dün küstük kocişle ilk defa sabahta küstüğümü unutup sarılmadım ona. Nasıl kızdırıysa beni artık. Normalde hep unutur elimi kolumu atardım sonra aa dün akşam küsmüştüm ben sana derdim bugün sabah unutmadım.
Canım çok sevindim inan ki hani tanıyormuşum gibi öyle yürekten sevindim senin adına. Allahım kucağına almayı da nasip etsin. Bilemem ama anlayabilirim seni bende 9 sene sonra olmuşum o nedenle nasıl kıymetli olduğumu ailem herkese anlatır babam hala ilk göz ağrım der benim için. Benden sonra kardeşimde 8 sene sonra oldu.
Tebrik ederim alah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım herşey kafada bitiyor. Düşünmemek gerek.
Canım yumurtlama günün madem bu seferlik inadını bir kenara bırak inş. bu ay sonu hamiş haberini alırsan sonraki aylar sen rahat rahat tribini atarsın. Bu arada insan bazen istemeyebiliyor. Bizimde karşılıklı istediğimiz az olur. Çok güleriz bu konuda takılırız hep bir günde tutsun be falan diye. O söyler benim canım istemez yorgun olurum, ben söylerim o gün onun işte kafası patlamış olur. Hiç bu konudan alınmayız biz birbirimize.
Bu ay üfürükten olmayacak ama çalıştıracağım. Ne kadaa ekmek o kadaa köfte.
Çok yorgun görebiliyorum onu anlıyorum zaten ama bızde kendı aramızda sakalasmıstık dedık bırkac gun bekeyelım yumurtala donemınde yapalım dıye adam yıne yorgunbende ne guzel hazırlanmısım oylede olunca uzuldum :2: sanırım bu duruma alısmam lazım yenı evlı oldugumuz ıcın bu konuya alısamadım hazmedemıyorum
Simdi bekar olsan o niyetle yanassan gebersede gelir ama evli olunca adam elini atsa tutar tutacagini yani evliligin vermis oldugu o `her zaman` mantigi var ya onlarda o yuzdendir bende de var bi tane bilirim cnm ne kadarlik evlisin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç sorma canım bende çalısıyorum bende yoruluyorum ama daha bir gün kendisine yorgunum demedım yumurtlama dönemim geçmiş olsa bende gitmeyecegım ama bugunlerı bosa gecırmek ıstemıyorum bu donemı atlatacagım en kısa zamanda bende kendısıne yapacagım sırf benım ne hıssettgımı anlasın dıye
simdi bekar olsan o niyetle yanassan gebersede gelir ama evli olunca adam elini atsa tutar tutacagini yani evliligin vermis oldugu o `her zaman` mantigi var ya onlarda o yuzdendir bende de var bi tane bilirim cnm ne kadarlik evlisin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen bende çalışıyorum akşam yemek temizlik çamaşır ütü hiç düzgün oturamıyorum ama uykusuz da yorgun da olsam kocam beni isteyince hayır diyemyorum zorla o istedi diye değil istediğini bilmek bana yetiyo bende onu istiyorum . O yüzden o nasıl dayanıyo bensizliğe diye kızıyorum kaçmaca var bakalım sonunu bekliyorum sen günlerini değerlendir bebiş olunca perhizi o tutacak anlar değerini
aynen bekar olsam iki dakika fazladan öpmek için neler yapmazlar ilişkiyi saymıyorum bile bunlar var ya bunlar ulaşamayınca değerli o yüzden kaç kaç kaç :)))
kızlar bu kezde olmadı. artık kafamı başka seylere verecem bir yılı aşkındır umutla bekliyorum.
Hayırlısı canım vardır zamanı üzme kendini ummadığın anda olur inşallah
artık düşünmiycem zaten düşünmekten işlerime konsantre olamıyorum,diyet yapmak istiyorum hamilr kalırsam diye yapmıyorum.yapmak istediğim biçok seyi ya hamileysem diye yapamıyorum. artık bugunden itibaren eski hayatıma dönüp düşünmeden yaşayacam
aynen canım asla zorla eşim istiyor diye birlikte olmadım ama dediğin gibi o isteyince beni arzulaması hoşuma gidiyor bende istiyorum zaten ama bana gelince çok yorgun oluyorlar ben mesela bugun eve gıdıp temızlık yapacagım ordan kayınvalıdemlere gececgım aksam eve gececgım tekrar bugun 4 gun beraber olmayalı bebıs olayı olmasa bıle bu kadar yogunlugumun uzerıne ben yıne hayır demem ben bugunun bır tadını cıkarayım su bır kac gunu gecıreyım bebesımın haberını alayım sonra ben kacacagım
evet canım öyle yap benım esımın kuzenıde calısmalara basladık demıslerdı uzun bır sure gecmıstı hamıle kalmamıstı ama suan 2.5 aylık hamıle ve hamıle oldugunda yenı ogrendı hıc beklemıyorduk suprız oldu dıyor ummadıgın bır anda bebısın senınle olur ınsallah canım
gelsin güzel haberleerr :)))
slm kızlar dun aksam ıtıbarıyle çalısmlara baslamıs bulunuyorum inş hıc beklemeden nasıp eder bı bebıs yarabbım allah ısteyen herkesın kucagını doldursun
bende habersiz olsun isteyenlerdendim ama ama korunmadıkça artık o heves içime girdi zor oluyor bakalım daha ne zamana kadar kısmettt((
İnşallah canım ben önümüzdeki haftadan itibaren kendimi izlemeye alırım artık belirti ararım benim bat iki haftadan düşmeye başladı :) umarım bu ay hamiş sayımız artar bebişlerimizden bahsederiz bazen diyorum bebegım cocugum olacak diye çok farklı geliyor değişik hissediyorum :)
Ne zamandır korunuyorsun canım inşallah en kısa zamanda olur ben biraz heyecanlı bir insanım ben sımdı onumuzdekı haftadan itibaren merak ederim oldumu acaba içimde birşeyler oluyormu acaba diye taki adetıme kadar böyle olur ve adetım yaklastıgındada test yapmamk ıcın zor tutarım kendımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?