kızlar iyi haberlerim var inşallah sonu da iyi olur:)
de ultrasondan bakti yumurtalar çatlamış dedi rahimde beyaz bi alan gördüğünü beyaz alanın iyiye işaret ettiğini hayırlısı olsn inş varsa bile kese görünmez daha dedi kan testi yaptı normal değerler için -5 ile 3 diyodu bnm 1.19 çıktı dr değer pek yükselmemiş lekelenmeler haftaya kadar adet olmazsa tekrar kanda bakalm dedi ALLAH'IM içimde hala ümit var inş adet olmam değer de yükselir:))))
de ultrasondan bakti yumurtalar çatlamış dedi rahimde beyaz bi alan gördüğünü beyaz alanın iyiye işaret ettiğini hayırlısı olsn inş varsa bile kese görünmez daha dedi kan testi yaptı normal değerler için -5 ile 3 diyodu bnm 1.19 çıktı dr değer pek yükselmemiş lekelenmeler haftaya kadar adet olmazsa tekrar kanda bakalm dedi ALLAH'IM içimde hala ümit var inş adet olmam değer de yükselir:))))
inşallah o beyaz lekeler beyaz melektir:)
inşallah olmazsında bebişin gelir canım senin bat bugün müydü
inşallah cnm yaa dr beyaz alanı görür görmez beyaz alan oldukça güzel bi görüntü hem daha önce adete 2-3 gün kala dra gittiğimde bikaç güne adet olursn demişti bu öyle bişi demedi biraz olsn umudum var hala hem de beslenmene dikkat et yorulma güneşe çok çıkma filan dedi o bile umut verdi:))
Ayy canım varya okudukca ben bıle heyecanlandım içim bir tuhaf oldu sevindim inşallah vardır içinde büyüyen minicik bir bebişin:)
Merhaba canım okurken çok duygulandım tebrik ederim inallah sağ salim kucagına alırsın bebişini ne güzel Rabbim sana nasip etmiş inşallah bizlerede nasip eder tüm topik olarak bayramı hamile geçiririz inşalllah :)
tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız çok sevndim çokkk
Katamadım canım ya dün küstük kocişle ilk defa sabahta küstüğümü unutup sarılmadım ona. Nasıl kızdırıysa beni artık. Normalde hep unutur elimi kolumu atardım sonra aa dün akşam küsmüştüm ben sana derdim bugün sabah unutmadım.
Canım çok sevindim inan ki hani tanıyormuşum gibi öyle yürekten sevindim senin adına. Allahım kucağına almayı da nasip etsin. Bilemem ama anlayabilirim seni bende 9 sene sonra olmuşum o nedenle nasıl kıymetli olduğumu ailem herkese anlatır babam hala ilk göz ağrım der benim için. Benden sonra kardeşimde 8 sene sonra oldu.
Tebrik ederim alah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım herşey kafada bitiyor. Düşünmemek gerek.
Canım yumurtlama günün madem bu seferlik inadını bir kenara bırak inş. bu ay sonu hamiş haberini alırsan sonraki aylar sen rahat rahat tribini atarsın. Bu arada insan bazen istemeyebiliyor. Bizimde karşılıklı istediğimiz az olur. Çok güleriz bu konuda takılırız hep bir günde tutsun be falan diye. O söyler benim canım istemez yorgun olurum, ben söylerim o gün onun işte kafası patlamış olur. Hiç bu konudan alınmayız biz birbirimize.
Bu ay üfürükten olmayacak ama çalıştıracağım. Ne kadaa ekmek o kadaa köfte.
hayırlısı ise inşallah vardır cnm isteyen herkesin de olur inş
O beyaz alan ne demek?
Ben anlamadim da:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
dualarımız seninleeeee... daha da güzel haberler bekliyoruz...
dr ultrasondan bakıyo ya bebeğin yerleşeceği alana baktı eğer bebek varsa bile minicik olduğundan kese görünmüyo adet olacaksak da koyu renk olarak görünüyo heryer cnm ama bebeğin yerleşeceği alanda beyaz bi boşluk var dedi yani hamilelik ihitimali var dedi
dr ultrasondan bakıyo ya bebeğin yerleşeceği alana baktı eğer bebek varsa bile minicik olduğundan kese görünmüyo adet olacaksak da koyu renk olarak görünüyo heryer cnm ama bebeğin yerleşeceği alanda beyaz bi boşluk var dedi yani hamilelik ihitimali var dedi
Dr. boş yere umut vermez inş. hayırlı haberlerini alırız canım :)
inşallah cnm yaa dr beyaz alanı görür görmez beyaz alan oldukça güzel bi görüntü hem daha önce adete 2-3 gün kala dra gittiğimde bikaç güne adet olursn demişti bu öyle bişi demedi biraz olsn umudum var hala hem de beslenmene dikkat et yorulma güneşe çok çıkma filan dedi o bile umut verdi:))
saol cümletten hepimizin bebeklerine Allah uzun ömür versininşallah teşekkürler sende uzun ömürler evladınla sağlıklı mutlu olasın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?