inşallah öyledr cnm yrn nikah yıldönümümüz biras olsn umut olunca güzel bi kutlama yaparz inş haftaya da net ve güzel hbr alırsak düğün yıldönümümüzü kutlarz:))
adetten sonraki kaçıncı gün bugün??
tatlım valla şöyle söyliyim normalde benim adet olmam gereken gün 1 temmuzdu lakin 28 haziranda adetim başladı 28 ve 29unda normal adet oldum sonra da 30unda azcık bişi geldi bitti. 1inde hiç gelmeyince bitti sandım ama dün de bugun de damla damla çamaşırımı batırıyo sadece anlayacağın bu ay reglim dalga geçiyo benle 6. gün bugun ben de böyle bişi olunca fazla beklemek istemedim bugunden basladım ovulasyon testine az önce yaptım silik çıktı 2. çizgi... kime söylesem acaba üstüne mi adet görüyosun diyo ben de test yapmak istemiyorum valla
Kızlar baska bi topikte okumuştum adet kalmadan önceki ay adet 2-3gün önce gelirmiş bana umut oldu inşallah sizede umut olur
Kızlar bugün doktoruma gittim ve bana femara diye bi ilaç verdî. Salı günü yumurtlama takibine başlıyacağım bana dua edin lütfen :) inşallah bu ay olumlu sonuç alırımve bî yerde okudum femara yumurtaları hızlıca olgunlaştırıyormuş bı beni ümîtlendirdi inşallah ya :)
Benimde 2 temmuzda geleceğine 29 haziranda geldi canım. Ne oluyor anlamadım 3 gün erken gelmiş oldu. 4 gün geçti bugün 5. gün bitmek üzere normalde 2 bilemedim 3 gün anca sürer ve 28 günde bir olurdum ben doğum kontrolü bırakmama bağlıyorum.
inşallah canım benm de erken geldi ama sanmıyorum yaaKızlar baska bi topikte okumuştum adet kalmadan önceki ay adet 2-3gün önce gelirmiş bana umut oldu inşallah sizede umut olur
Benide ekleyin kızlaaaarrrr listeye çok mutluyum bugün kontrole gittik çok şükür sorunumuz yok kan ve smear önümüzdeki hafta çıkıyor ama buaksamdan itibaren gün aşırı başlayin dedi doktorum bat 25 Temmuz 1.deneme hayırlısı olur inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu güzel günlerde sürprizlerle gelsin hayat... dua et bol bol...
İnsallah canim dua ediyorum isteyenlere rabbim su mubarek gunde bebis isteyen herkesin duasini kabul etsin ilkmi gidiyorsun canim bana klomen verdi dr
Hayır Ocak ta başladım klomen 2 ay üst üste içtim sonra 3 ay ara verdim sonra. Bî doktor önerdiler ve ona gittim klomen verdi içtim işe yaramadı ama adetimi aynı günde oldum ve doktorum buna çok iyi bi sînyal olduğunu söyledi sonra femara yı verdi bakalım ne olcak sen ne zamandır kullanıyorsun ?? Amin tüm isteyenlere versin içindede bize
Ben ilk kullandim 1 yumurtam gelismis bat i bekliyorum 9 gun kaldi eger adet olursam tekrar gidecegim senin kac tane olmustu yumurtan
Bir tane folikül oluşmuş kendiliğinden ama ilaca başladım inşalkah bakalım salı günü artık sende inşallah hamilesindir umud edeyıruuzzz
inşallah canim mübarek ayda birbirimize bol bol dua edelim nerde oturuyorsun canım
İnşallah canım dua edelim ben istanbul Kadıköy'de oturuyorum
Amin canım benm inşallah yok bende çalışmıyorum kaç yaşındayım ne zamandır evlisin cnm :)bende hatayda oturuyorum inşallah bu ay hamiş kalırsın içten söylüyorum çalışıyormusun peki ben çalışmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?