2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende çıkacağını sanmam ama hazır kan tahlili yaptırıyorken baktırayım diyorum

kuzum bi kaç gün sonra baktır hem bebeişte garantı olsun

oooo çok güzel görünüyo inşallah düşmez

Randevuyu aldım canım eşim ve annemde tahlil yaptıracaklar değiştiremem artık ama olsun sorun değil çıkmazsa da üzülmem hem erken zaten adet olmazsam yaparım tekrar... tablo güzel gidiyor bakalım, senin adet bitti mi tablon nerde bakayım

kızlaarr !!! tahmini bat tarihinden 14 gün öncesini değerlendirdik ama pozisyonun önemi var mı ? bir de 5 dk sonra duş aldım ( ertesi gün yine duş alıyordum hiç bitmeyen akıntı geldi duşta acaba bu benim akıntım mı önceki günden mi olma ihtimali var mı ?sizce gebelik şansı olur mu tüm bu şartlarda

çıkar inşallah canım yaptır bakalım tahlıllerını

http://www.fertilityfriend.com/home/502d59

bugun ölçemedim canım

fikriniz yok mu ((43:

kızlar iyi haberlerim var inşallah sonu da iyi olur:)
de ultrasondan bakti yumurtalar çatlamış dedi rahimde beyaz bi alan gördüğünü beyaz alanın iyiye işaret ettiğini hayırlısı olsn inş varsa bile kese görünmez daha dedi kan testi yaptı normal değerler için -5 ile 3 diyodu bnm 1.19 çıktı dr değer pek yükselmemiş lekelenmeler haftaya kadar adet olmazsa tekrar kanda bakalm dedi ALLAH'IM içimde hala ümit var inş adet olmam değer de yükselir:))))

Insallah. Bir an once mujdenizi alirsiniz

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

canım olcaksa ne şartta olursa olur ama ilişkiden sonra yarım saat yatmak gerekıyo hemen dus almamak gerekıyo denıldığı için olma ihtimali biraz az gibi bu durumda Allah istediği zaman her an bebişini sana nasip edebilir bata ne kadar kaldı hadi gelsin bebeişler

Allah gönlüne göre versin canım

inşallah o beyaz lekeler beyaz melektir:)

bir hafta kaldı bat a inşallah gelir :))) bundan sonra yatıcam ama çalışmalara daha çok var önce bat ı atlatmalıyım kısmet bakalım olacağı varsa öyle de olur dedğin gibi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…