2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben çok heyecanlanıyorum eşime diyorum acaba içimde birşeyler olyormu diye beni dinliyor ben bir kaç gn aynı şeyleri söyleyince abartma diyor olursa olur dior :) beni anlayamıyorum anlayabilmesi için yaşaması lazım içimizdeki o mucizeyi :) içimizdeki yaşayan o varlık mucize gibi geliyr canım inşallah yapılan tm çalışmalarda olumlu sonuçlanır :)

slm kızlar dun aksam ıtıbarıyle çalısmlara baslamıs bulunuyorum inş hıc beklemeden nasıp eder bı bebıs yarabbım allah ısteyen herkesın kucagını doldursun

amin canım gün aşırı mı deniyorsun bir de ilişkiden sonra ne kadar süre bekliyorsun ?

aynı duyguları paylaşıyoruz sanki ben inşallah olumlu haberlerimizide paylaşırız beraber:)

Bende hiç ilaç kullanmadım gecen ay bızde sadece bır kere korunmadık olmadı yumurtlama gunum gecmıstı ama artık istediğime karar verdim ve bu ay calısmalara sıkı başladım yumurtlama dönemimi takip ediyorm bugunlerde denk geldi calısmalar hızlanıyor tabı ınsallah bebısler bızlere dogru yola cıkar artık :)

aynı duyguları paylaşıyoruz sanki ben inşallah olumlu haberlerimizide paylaşırız beraber:)

Sanırım evet canım :) inşallah canım ya senin BAT benden önce bakalım sen ver olumlu haberı bende arkandan geleyim :)

amin canım gün aşırı mı deniyorsun bir de ilişkiden sonra ne kadar süre bekliyorsun ?

cnm gun asırı denemıyorum 1 gun bekleyıp oyle devam edıyorum ilk hamılelıgımde yarım saat yatar oye dus alırdım ama şimdi ise gece calısma yapıyorum sabah kalktıgımda dus alıyorum cunku spermlerın dusmanı su gecen hamıleıgımdede oyle oldu çalışma yaptıktan sonra uyuyakalmısım oyle tuttu allah herkese nasıp eder inş bana da tabıkıde

Canım ilişkiden sonra nasıl yatıyorsun ayakalarını uzatıyormusun

Canım ilişkiden sonra nasıl yatıyorsun ayakalarını uzatıyormusun

ya aslında ilk hamılelıgımde ayakkalarımı kaldırırdım ama bu sefer oyle yapmıcam sadece belımın altına yastık koyup uzanıyorum allah nasıp ederse kafaya takmıcam ıstedıgım gıbı yasıcam cnm ıstedı ıllıskı yasıcam ıstemedı yapmıcam eger ayak kaldır ay yumurtlama gunu geldı calısalım demıcem sadece zamana bırakıcam kafaya takınca olmuyor

ben bir kere ertesi gün hapı aldım öyle çok büyük bir hata yaptım ondan sonra bi ay adetim düzensiz geldi yumurtlamamı çok sağlıklı hesaplayamıyorum o nedenle Bu ayki regl den sonra hesap yapabilirim ortalama tabi inş regl olmazzz

Hım anladım canım ben yastık olayını hiç denemedim umarım bu ay olurda hamıle kalırız

Hım inşallah olmazsın canım yumurtlamanı akıntından takıp edebılırdın canım

Selam kızlar.Hamile haberleri var yine ne güzel.Hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Çalışma yapan arkadaşlara da başarılar. Ben de dün itibariyle yıllık iznime girmiş bulunuyorum.İşe gidip gelince o kadar yorgunluk oluyor ki çalışma yapmakta zorlaşıyor.Umarım bu ay daha verimli geçer.

Hım ne güzel iyi tatiller canım bu tatilin verimini bebiş haberiyle alırsın inşallah canım :)

bu tatil sessizliğin karnının üstüne yatmanın tadını çıkar :))) bol bol çalışmalara devam tabi:)))

Amin canım benim hakkımızda hayırlı bir puan alırız inşallah.. Ben de dün yani 18.gün yumurtladım sanırım akıntı ve ovu testi öyle gösteriyordu.. Bu ay güzel haberler alırız inş. :)

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Cok tesekkur ederim.
Allah razi olsunn..
5 haftalikmis:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

maşallah kuzuya :)

bugunden itibaren ben de ovulasyon testileri yapmaya başlıyorum kızlar tabi çalışmalara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…