2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım benimde 3 gün erken geldi bakalım neler olcak :)

Hayırlısı canım yaaa umut işte bizimkiside :)

Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsın hemen

Amin canım inşallah hepimiz kavusalim bebeklerimize :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kullanan arkadaslarim vardi mantar için etkili bir ilac ama bence doktora gitmeden kullanmasan daha iyi olur ilac sonuçta

Son düzenleme:
bu yumurtalama akıntısı kaç gün sürüyo ya 3 gündür akıntım var anlamadım kiiii

kızlarr bugün bat günümdü. az önce lekem geldi ama devam etmedi bakalım adete dönüşecek mi, böyle kalacak mı

bugün kramplar girmişti kasıklarıma çok belki de bugün yerleşti rahme diyerekten bi umut işte belki yerleşme kanamasıdır:26: bi de kaç gündür kuruluğum vardı lekem gelmeden önce sancılarla ishal oldum :44:

Günaydın kızlar geçen gün konuşmuştuk reglm 5 gün geçikince test yap demişsiniz ben 4 5 haftalık hamileyim kullanıcı ismimi değiştirdin aranıza geldim

6 aydır önemli olan 13 aylık evli olmak değil ki önemli olan o duyguyu tatmak istemek Allahım hepime nasip etsin

Yok cnm bende 20 yasindayim 10 aylik evliyim 7 aydir deniyoruz da o yuzden sordum

Günaydın kızlar geçen gün konuşmuştuk reglm 5 gün geçikince test yap demişsiniz ben 4 5 haftalık hamileyim kullanıcı ismimi değiştirdin aranıza geldim

Hyrli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah dualarini bekliyoru bizim icin :)

Günaydın kızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk hamile kalma ihtimalimin en yüksek olduğu gün dündü ve bizde spremlerin kalitesi için 2-3 gndur beraber olmamıştık ve dün gece kusura bakmayın biraz acık olacak ama pozisyon değiştirirken eşim dışarı boşaldı ve ben gözyaşlarımı tutamadım ağlamaya başladım ama hemen yine birleşme oldu acaba kalıntılar olup birşeyler gitmişmidir ve bugun son sansımız gibi birşey adetime 13 gün var ağlamak istiyorum umutum kalmadı bu ay için oysa ben ne cok heveslenmıstım 3 temmuz cok önemli diyordum

şaşmış en arada bırakan durumlar bunlar işte bi geliyo bi gelmiyo benimde iki adet arası lekelenmem oldu ama ben ihtimal vermedim çok erken diye bir de zamanında değldi bizim ama artık bu yumurtlamanın zamanının çok tutarlı olmadığını düşünüyorum bende

bencede iyice temizlendin artık bugünden sonra güzel güzel çalışmalısın bence

çok sevindim tebrik ederim bebişin hayırlı sağlıklı olsunnnn lütfen benimkide 5 gün geciksin

günaydın geçen ilişkide eşim daha sormadan dışarı çıktığında bende giden sipermlere öyle kızgınlık ve üzütüyle baktım ne yaptın dedim eşim dövseydin dedi seni çok iyi anlıyorum ama bence tek günü kafanda sabitleme bugün yap yarın yap yumurta yazdan üzüntüden her şeyden etkileniyo belki tam gün o gün değildir umudunu yitirme hangi günden ne geleceği belli olmaz ve rabbim isterse hiç olmayacak gündede onu sana verir ben eminim ferat tut içini

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın evde kaçma kovalamaca olsun dedim 4 gün oldu kovalanmadım ne olacak şimdi diye düşünüyorum inat ettik sanırım inat yüzünden bebişleri kaçırıyoruz bugünde bana dayanırsa daha da bi şey yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…