Canım benimde 3 gün erken geldi bakalım neler olcak :)
Hayırlısı canım yaaa umut işte bizimkiside :)
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsın hemen
Kızlar Donaxly fitil kullanan var mı aranızda, iltihap söküp kanalları açıyomuş arkadaşım bunla hamile kaldı ama kullansam mı bilemedim akıntısı çok olanlara iyi geliyomuş, iltihap söküp kanalları açıyomuş ama... ???
Bende 20 yaşındayım 13 ay oldu evleneli Hatay'da oturduğuna inanmasam eltim sancam senî :)
Ne kadardir bebis dusunuyosun canim 13 aylik evlisin ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yk canım yaptırmadım idrar testim pozitif cıksaydı kesinlik olsun diye yaptırcaktım
6 aydır önemli olan 13 aylık evli olmak değil ki önemli olan o duyguyu tatmak istemek Allahım hepime nasip etsin
Günaydın kızlar geçen gün konuşmuştuk reglm 5 gün geçikince test yap demişsiniz ben 4 5 haftalık hamileyim kullanıcı ismimi değiştirdin aranıza geldim
Yok cnm bende 20 yasindayim 10 aylik evliyim 7 aydir deniyoruz da o yuzden sordum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım valla şöyle söyliyim normalde benim adet olmam gereken gün 1 temmuzdu lakin 28 haziranda adetim başladı 28 ve 29unda normal adet oldum sonra da 30unda azcık bişi geldi bitti. 1inde hiç gelmeyince bitti sandım ama dün de bugun de damla damla çamaşırımı batırıyo sadece anlayacağın bu ay reglim dalga geçiyo benle 6. gün bugun ben de böyle bişi olunca fazla beklemek istemedim bugunden basladım ovulasyon testine az önce yaptım silik çıktı 2. çizgi... kime söylesem acaba üstüne mi adet görüyosun diyo ben de test yapmak istemiyorum valla
Benimde 2 temmuzda geleceğine 29 haziranda geldi canım. Ne oluyor anlamadım 3 gün erken gelmiş oldu. 4 gün geçti bugün 5. gün bitmek üzere normalde 2 bilemedim 3 gün anca sürer ve 28 günde bir olurdum ben doğum kontrolü bırakmama bağlıyorum.
Adetim tam 3 gün geçti test yaptım negatiff hiç gecikmezdi oysaaa 😔😔😔
Günaydın kızlar geçen gün konuşmuştuk reglm 5 gün geçikince test yap demişsiniz ben 4 5 haftalık hamileyim kullanıcı ismimi değiştirdin aranıza geldim
Günaydın kızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk hamile kalma ihtimalimin en yüksek olduğu gün dündü ve bizde spremlerin kalitesi için 2-3 gndur beraber olmamıştık ve dün gece kusura bakmayın biraz acık olacak ama pozisyon değiştirirken eşim dışarı boşaldı ve ben gözyaşlarımı tutamadım ağlamaya başladım ama hemen yine birleşme oldu acaba kalıntılar olup birşeyler gitmişmidir ve bugun son sansımız gibi birşey adetime 13 gün var ağlamak istiyorum umutum kalmadı bu ay için oysa ben ne cok heveslenmıstım 3 temmuz cok önemli diyordum
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?