2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ama bu içilecek kahve ilişkiden yarım saat hadi en fazla 1 saat önce içilmeli, sperm hareketliliğini artırıyor.

Zaten misafir kayınvalidemin oraya ugrayacagız benımde ıslerım var evde kahve ıcer cıkarız :)

bizde adet bitiminden iki gün sonra yaptık hatta o gün eşimle gelsin bebiş dedik ondan 10 gün sonra lekelenmem oldu geçti test yaptım negatif ama içimde bi umut var hala olsa şimdiye kadar testte çıkar mıydı??:18:

ayy canım tebrik ederim rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin önerilerin için teşekkürler deneyeceğim

ah şu erkekleri anlamak çok zor canım nereye kadar dayanacak ki sonuçta ihtiyaç onların ki merak etme yaklaşacaktır sana sen minilerini giy cilvelen bak nasıl geliyor

artık miniden geçtim çamaşırlarımla uyuyucam nerdeyse oda olmazsa daha da yok yani. normalde hiç bu kadar ara vermedi dayanamazdı inatlaşmadığını bilsem şüphe ederim ne oluyo diye biraz titizim o konuda isteksizliğinde gerekçe arıyorum hatalıyım biliyorum

ayyy walla denemekte fayda war bu ilaçlar alt üst etti beni bende bu ay hiçbişe kullanmıcam demiştim kendi kendime senın yöntemi deniyim bakalım :)

gunaydın kızlar uzun zamandır ugrayamıyordum okuyordum ama yazamamıstım nasısınız

adet tarihin geçmediyse gebelik testine bence pek güvenme, lekelenmende hamilelik belirtisi olabilir , hakkında hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin. olmazsa da üzülme en hayırlı bebek bu ay için değilmiş demek ki.

Günaydınlar...

Canım bir fırsatını bulup değerlendirme yollarını bulun bir şekilde.

Canım dediğim gibi benim adet bitiminden 2 gün sonra ve 11. ya da 12. gün geliyor. Yani iki kere yumurtluyorum bence çünkü iki kere uzayan akıntım oluyor her ay artık kendimi çok iyi gözlemledim.

bu yumurtalama akıntısı kaç gün sürüyo ya 3 gündür akıntım var anlamadım kiiii

Canım benim 1 gün upuzun geliyor. Diğerleri normal akıntı bu bayağı sarkıyor. Anlıyorsun.

Elisa sen gene önümüzdeki günleri değerlendir nasılsa spermler içerde 72 saate kadar yaşıyor.

Canım çok sevindim senin adına. Böyle hikayeler beni çok duygulandırıyor. İnşallah sağ salim kucağına almayı da nasip eder allah. Bende hep yüzüstü yatarım canım. Dün adetim bitmişti gene 1 saat yüzüstü yattım ama senin yazını okumamıştım ben öyle yatmayı sevdiğim için.

Bu arada adet bitimini de değerlendirin kızlar. Yumurtlama gününü beklemeyin. Adet bitimi de yumurtlayan çok kişi var hatta isterseniz aratıp googledan okuyabilirsiniz şahsen ben adet bittikten 2 gün sonra yumurtluyorum doktorda yumurtamı görerek bunu teyit etti zaten.

canım o zaman inadını bırak sen yaklaş bu şekilde sende üzülüyorsun bebiş için herşeye değer

dediklerini deneyeceğim kahve hariç onu içiremiyorum . öncelikle tebrik eder allahtan sana sağlıklı bir bebek vermesini dilerim bence sen evladın dünyaya gelmeden çok uğraş verdin sabrettin mücadele ettin ve sonunda bebeğin geldi yerleşti allah umutlarını emeklerini boşa çıkarmadı bunda sonra birbirinizin değerini sizden başka kimse bilemez hadi hamşliğin tadını çıkarr

bat a 6 gün var bekliyorum bakalım amin canım hepimiz için hayırlısı bende hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun diyorum üzülmüyorum

aynen canım bende adet dönemindeyken bana 4 gun bir erkek ne yapar bende elimde çitilerim demişti ama dun bızım 4 gunumuzdu ben konusmasam yıne olmayacaktı sen degılmıydın bana böyle böyle dıyen dedım demekkı sen ıhtıyaclarını baska sekılde halledıyorsun dedım dun cok sınırlenmısım ıyı yuklendım esımde sen hemen art nıyet arıyorsun dıye onlara gore öyle

öyle düüşünürüm ama söylemem çok yenisiniz öyle deyip aranızı bu nedenle bozma güvensizliği belli etme mümkün olduğunca derim ben ama niye istemiyorsun derim üzgün olduğumu söylerim

Değerlendireceğim canım ama olurmu bilmiyorum bende normalde yüzüstü yatmayı severım ama sırf bırsey olmasın dıye yatmıyorum bundan sonra bende oyle yatarım benım zaten oyle uzayan akıntımda daha gelmedi oyle parca parca geldı acaba ben daha yumurtlamadımmı o akıntıda arada kac gundur gelıyor adetımede 13 gun var

öyle düüşünürüm ama söylemem çok yenisiniz öyle deyip aranızı bu nedenle bozma güvensizliği belli etme mümkün olduğunca derim ben ama niye istemiyorsun derim üzgün olduğumu söylerim

Ben hanı kendısıne baska bırsey ıma etmıyorum o bunu anlıyordur ama haklısın aslında bır daha demeyecegım zaten oluruna bırakacagım ben hep dıyorum suprızım var o yzden bu ay cok ıstıyordum o benım planlarımın farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…