ama bu içilecek kahve ilişkiden yarım saat hadi en fazla 1 saat önce içilmeli, sperm hareketliliğini artırıyor.
Zaten misafir kayınvalidemin oraya ugrayacagız benımde ıslerım var evde kahve ıcer cıkarız :)
canım senin adına çok sevindim sağlıklı, kusursuz olrak bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
benimde amcamın kızı 2 aylık evliydi adet bitiminden 2 gün sonra yanlışlıkla hamile kaldı ki diğer günler korunmuştuk dedi ve evet hep yüz üstü yatar.
selam kızlar 8 sene sonra bebegine kavusacak olan bir anne adayı olarak sizlere önerebilecegim 3 şey var . pco hastasıyım bve 8 yılda yaşadıklarımı tahmin edersiniz..... bir nenemizin sözünü dinledim ve 7 aylı kgebeyim. öncelikle adet bitince hemen 5 gün boyunca ilişki. il,işki öncesi eşlerinize türk kahvesi icirin. ve ilişki bitince yüzüstü yatın mümkünse sabaha kadar.... yıllarca yumurtlama günü hesaplayıp sırtüstü yatmama inat bunları yaptıgım ay hamile kaldım denemekten bi zarar gelmez su an bu sekilde 3 arkadasım da hamile inşallah daha da cogalacak allah hepinize yardım etsin
o halde tam performans çalışın bu gece.
ah şu erkekleri anlamak çok zor canım nereye kadar dayanacak ki sonuçta ihtiyaç onların ki merak etme yaklaşacaktır sana sen minilerini giy cilvelen bak nasıl geliyor
evet cnm bu kadar basitmiş meger 8 sene ugrastım 3 asılama oldum igneler ilaçlar rahim filmleri tüp bebege karar vermiştik gidip gelirken hastaneye rapor cıkarmak icin ugrasırken hamile kalmısım bu yaptıklarımdan sonra
bizde adet bitiminden iki gün sonra yaptık hatta o gün eşimle gelsin bebiş dedik ondan 10 gün sonra lekelenmem oldu geçti test yaptım negatifama içimde bi umut var hala olsa şimdiye kadar testte çıkar mıydı??:18:
Hayırlı olsun canım biz daha başlayamadık annemler bizde kalıyo sahur için annem yalnız kalkıyo sahura bende ona kıyamıyorum bize çagırıyorum bugun erken geldik eve çalışırız diye ama kardeşimde bizimle geldi yine çalışma ertelendi :44:
Muhtemelen canım çünkü doktor erken normalde ama yumurtan var gelişmiş dedi normalde dediğin gibi bende ayın 11inde bekliyordum bizde başladık hayırlısı olsun hepimiz icin canım Rabbim sağlıklı mutlu evlatlar versin cümlemize ama başka bir heyecanmis bu onu anladım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu yumurtalama akıntısı kaç gün sürüyo ya 3 gündür akıntım var anlamadım kiiii
Günaydın kızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk hamile kalma ihtimalimin en yüksek olduğu gün dündü ve bizde spremlerin kalitesi için 2-3 gndur beraber olmamıştık ve dün gece kusura bakmayın biraz acık olacak ama pozisyon değiştirirken eşim dışarı boşaldı ve ben gözyaşlarımı tutamadım ağlamaya başladım ama hemen yine birleşme oldu acaba kalıntılar olup birşeyler gitmişmidir ve bugun son sansımız gibi birşey adetime 13 gün var ağlamak istiyorum umutum kalmadı bu ay için oysa ben ne cok heveslenmıstım 3 temmuz cok önemli diyordum
selam kızlar 8 sene sonra bebegine kavusacak olan bir anne adayı olarak sizlere önerebilecegim 3 şey var . pco hastasıyım bve 8 yılda yaşadıklarımı tahmin edersiniz..... bir nenemizin sözünü dinledim ve 7 aylı kgebeyim. öncelikle adet bitince hemen 5 gün boyunca ilişki. il,işki öncesi eşlerinize türk kahvesi icirin. ve ilişki bitince yüzüstü yatın mümkünse sabaha kadar.... yıllarca yumurtlama günü hesaplayıp sırtüstü yatmama inat bunları yaptıgım ay hamile kaldım denemekten bi zarar gelmez su an bu sekilde 3 arkadasım da hamile inşallah daha da cogalacak allah hepinize yardım etsin
artık miniden geçtim çamaşırlarımla uyuyucam nerdeyse oda olmazsa daha da yok yani. normalde hiç bu kadar ara vermedi dayanamazdı inatlaşmadığını bilsem şüphe ederim ne oluyo diye biraz titizim o konuda isteksizliğinde gerekçe arıyorum hatalıyım biliyorum
adet tarihin geçmediyse gebelik testine bence pek güvenme, lekelenmende hamilelik belirtisi olabilir , hakkında hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin. olmazsa da üzülme en hayırlı bebek bu ay için değilmiş demek ki.
artık miniden geçtim çamaşırlarımla uyuyucam nerdeyse oda olmazsa daha da yok yani. normalde hiç bu kadar ara vermedi dayanamazdı inatlaşmadığını bilsem şüphe ederim ne oluyo diye biraz titizim o konuda isteksizliğinde gerekçe arıyorum hatalıyım biliyorum
canım o zaman inadını bırak sen yaklaş bu şekilde sende üzülüyorsun bebiş için herşeye değer
ayyy walla denemekte fayda war bu ilaçlar alt üst etti beni bende bu ay hiçbişe kullanmıcam demiştim kendi kendime senın yöntemi deniyim bakalım :)
aynen canım bende adet dönemindeyken bana 4 gun bir erkek ne yapar bende elimde çitilerim demişti ama dun bızım 4 gunumuzdu ben konusmasam yıne olmayacaktı sen degılmıydın bana böyle böyle dıyen dedım demekkı sen ıhtıyaclarını baska sekılde halledıyorsun dedım dun cok sınırlenmısım ıyı yuklendım esımde sen hemen art nıyet arıyorsun dıye onlara gore öyle
Günaydınlar...
Canım bir fırsatını bulup değerlendirme yollarını bulun bir şekilde.
Canım dediğim gibi benim adet bitiminden 2 gün sonra ve 11. ya da 12. gün geliyor. Yani iki kere yumurtluyorum bence çünkü iki kere uzayan akıntım oluyor her ay artık kendimi çok iyi gözlemledim.
Canım benim 1 gün upuzun geliyor. Diğerleri normal akıntı bu bayağı sarkıyor. Anlıyorsun.
Elisa sen gene önümüzdeki günleri değerlendir nasılsa spermler içerde 72 saate kadar yaşıyor.
Canım çok sevindim senin adına. Böyle hikayeler beni çok duygulandırıyor. İnşallah sağ salim kucağına almayı da nasip eder allah. Bende hep yüzüstü yatarım canım. Dün adetim bitmişti gene 1 saat yüzüstü yattım ama senin yazını okumamıştım ben öyle yatmayı sevdiğim için.
Bu arada adet bitimini de değerlendirin kızlar. Yumurtlama gününü beklemeyin. Adet bitimi de yumurtlayan çok kişi var hatta isterseniz aratıp googledan okuyabilirsiniz şahsen ben adet bittikten 2 gün sonra yumurtluyorum doktorda yumurtamı görerek bunu teyit etti zaten.
öyle düüşünürüm ama söylemem çok yenisiniz öyle deyip aranızı bu nedenle bozma güvensizliği belli etme mümkün olduğunca derim ben ama niye istemiyorsun derim üzgün olduğumu söylerim
dene tabi ya ben dalga gecmiştim allah affetsinsonra deniyim dedim sonuc ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?