günaydın geçen ilişkide eşim daha sormadan dışarı çıktığında bende giden sipermlere öyle kızgınlık ve üzütüyle baktım ne yaptın dedim eşim dövseydin dediseni çok iyi anlıyorum ama bence tek günü kafanda sabitleme bugün yap yarın yap yumurta yazdan üzüntüden her şeyden etkileniyo belki tam gün o gün değildir umudunu yitirme hangi günden ne geleceği belli olmaz ve rabbim isterse hiç olmayacak gündede onu sana verir ben eminim ferat tut içini
Ben gözyaşlarımı tutamadım seslendmedım olmadı işte dedim zaten benim yumurtlamam tam olmadı gibi geliyor bana up uzun uzayan bir akıntı henüz gelmedi az az geldi ama adetimede 13 gun var ama deneyecegım kendımı cok kötu hıssettım hala etkısındeyım Rabbim inşallah bu ay bizlere nasip eder
Hım anladım canım Allah gönlümüze göre tez zamanda versin inşallah tüm isteyenlere ve bize her hangi gibi doktora gittinmi ?
günaydın evde kaçma kovalamaca olsun dedim 4 gün oldu kovalanmadım ne olacak şimdi diye düşünüyorum inat ettik sanırım inat yüzünden bebişleri kaçırıyoruzbugünde bana dayanırsa daha da bi şey yapmam
yumurtada 24 saat bekliyo duydum hem belkide daha uygun hale gelmemiş yumurta için üzüyorsun kendini o yüzden rahat ol şans seninle olsun
Kızlar Donaxly fitil kullanan var mı aranızda, iltihap söküp kanalları açıyomuş arkadaşım bunla hamile kaldı ama kullansam mı bilemedim akıntısı çok olanlara iyi geliyomuş, iltihap söküp kanalları açıyomuş ama... ???
selam kızlar 8 sene sonra bebegine kavusacak olan bir anne adayı olarak sizlere önerebilecegim 3 şey var . pco hastasıyım bve 8 yılda yaşadıklarımı tahmin edersiniz..... bir nenemizin sözünü dinledim ve 7 aylı kgebeyim. öncelikle adet bitince hemen 5 gün boyunca ilişki. il,işki öncesi eşlerinize türk kahvesi icirin. ve ilişki bitince yüzüstü yatın mümkünse sabaha kadar.... yıllarca yumurtlama günü hesaplayıp sırtüstü yatmama inat bunları yaptıgım ay hamile kaldım denemekten bi zarar gelmez su an bu sekilde 3 arkadasım da hamile inşallah daha da cogalacak allah hepinize yardım etsin
Günaydın kızlar dün akşamdan beri moralim çok bozuk hamile kalma ihtimalimin en yüksek olduğu gün dündü ve bizde spremlerin kalitesi için 2-3 gndur beraber olmamıştık ve dün gece kusura bakmayın biraz acık olacak ama pozisyon değiştirirken eşim dışarı boşaldı ve ben gözyaşlarımı tutamadım ağlamaya başladım ama hemen yine birleşme oldu acaba kalıntılar olup birşeyler gitmişmidir ve bugun son sansımız gibi birşey adetime 13 gün var ağlamak istiyorum umutum kalmadı bu ay için oysa ben ne cok heveslenmıstım 3 temmuz cok önemli diyordum
selam kızlar 8 sene sonra bebegine kavusacak olan bir anne adayı olarak sizlere önerebilecegim 3 şey var . pco hastasıyım bve 8 yılda yaşadıklarımı tahmin edersiniz..... bir nenemizin sözünü dinledim ve 7 aylı kgebeyim. öncelikle adet bitince hemen 5 gün boyunca ilişki. il,işki öncesi eşlerinize türk kahvesi icirin. ve ilişki bitince yüzüstü yatın mümkünse sabaha kadar.... yıllarca yumurtlama günü hesaplayıp sırtüstü yatmama inat bunları yaptıgım ay hamile kaldım denemekten bi zarar gelmez su an bu sekilde 3 arkadasım da hamile inşallah daha da cogalacak allah hepinize yardım etsin
canım seni anlıyorum üzülme rabbim verecek olduktan sonra ummadığımız anda verir belki dün yumurtlamamışsındır düzenli adet görenlerde bile yumurtlama günleri değişebiliyormuş 28 günde adet olanlar her ay 14.gün yumurtlayacak diye bişey yok belki erken yumurtlamışsındır 11 ve 17. günler araı yumurtlama olabilir sen çalışmalara devam et ama stres yapma
Bende deneyeceğim bu akşam ama benim eşim hiç kahve içmez ama bugun misafir var yaptım bir kere iç derim :)
Bizimde öyleydı dun 4 gundu kac gundur gecelıgımı gıyıyorum dolanıyorum yorgunum dedı uyudu dunde ben temızlık yaptım sonra banyoya gırdım gecelıgımı gıydım meyve hazırladım meyveyı yedık beyfendıde yıne hareket yok sonra camasır sereyım dedım obur odaya gıttım camasırları serdım bır geldm uyumus sınır oldum yerıne yat dedım yataga gectık yıne hıc hareket yok sınırlerım bozuldu aglamaya basladım sonra konustuk sen böyle böyle yapıyorsun dedım ben bak bu kadar ısı yaptım kalktım gecelıgı cıkarttım caprı takımım vardı gece ıcın onu gıydım ben dedım uzerıme dusenı yaptım olmuyor madem olmasın ne zaman ıstersen o zaman olsun bende bundan sonra gaffur gıbı gıyerım pıjamalarımı yatarım dedım
Aklıma oda geliyor ama adetımde artık yaklasmaya baslayınca kendımı ayın 3 ne çok odaklamısım inşallah canım benim şans hepımızle olsun tesekkur ederm canım :)
o giyinmeler boşa gidince insanın içine onca uğraşta oturuyorbenimkinde istek var istiyor musun dedi o an şakayla bende yok dedim iyi bi daha da yok dedi . sanki fırsat tepmişim yoksa ona da yok bi tek onunki mi değerli biz inatlaştık istiyoruz ama yapmıyoruz bakalım nereye kadar ben inadımı kırmayacağım benim dayanabileceğimi görsün ki bi daha aramıza soğukluk sokmasın
bu kadar mı yani :) 8 sene ugrastında mı olmadı canım bı tedawı falan gördünmü ilaç?
günaydın evde kaçma kovalamaca olsun dedim 4 gün oldu kovalanmadım ne olacak şimdi diye düşünüyorum inat ettik sanırım inat yüzünden bebişleri kaçırıyoruzbugünde bana dayanırsa daha da bi şey yapmam
olsun umut her daim var hiç ummadığın anlarda bile ne demek rica ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?