2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben gözyaşlarımı tutamadım seslendmedım olmadı işte dedim zaten benim yumurtlamam tam olmadı gibi geliyor bana up uzun uzayan bir akıntı henüz gelmedi az az geldi ama adetimede 13 gun var ama deneyecegım kendımı cok kötu hıssettım hala etkısındeyım Rabbim inşallah bu ay bizlere nasip eder

yumurtada 24 saat bekliyo duydum hem belkide daha uygun hale gelmemiş yumurta için üzüyorsun kendini o yüzden rahat ol şans seninle olsun

Hım anladım canım Allah gönlümüze göre tez zamanda versin inşallah tüm isteyenlere ve bize her hangi gibi doktora gittinmi ?

Ah evet canim polikistik over varmis adet duzenleyici verdi 3 ay kullandim ramazandan sonra tekrar gidecem oncesinde dogim kontrol hapi kullandim ama 7. Deneme bakalim bu ay ne olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimde öyleydı dun 4 gundu kac gundur gecelıgımı gıyıyorum dolanıyorum yorgunum dedı uyudu dunde ben temızlık yaptım sonra banyoya gırdım gecelıgımı gıydım meyve hazırladım meyveyı yedık beyfendıde yıne hareket yok sonra camasır sereyım dedım obur odaya gıttım camasırları serdım bır geldm uyumus sınır oldum yerıne yat dedım yataga gectık yıne hıc hareket yok sınırlerım bozuldu aglamaya basladım sonra konustuk sen böyle böyle yapıyorsun dedım ben bak bu kadar ısı yaptım kalktım gecelıgı cıkarttım caprı takımım vardı gece ıcın onu gıydım ben dedım uzerıme dusenı yaptım olmuyor madem olmasın ne zaman ıstersen o zaman olsun bende bundan sonra gaffur gıbı gıyerım pıjamalarımı yatarım dedım

yumurtada 24 saat bekliyo duydum hem belkide daha uygun hale gelmemiş yumurta için üzüyorsun kendini o yüzden rahat ol şans seninle olsun

Aklıma oda geliyor ama adetımde artık yaklasmaya baslayınca kendımı ayın 3 ne çok odaklamısım inşallah canım benim şans hepımızle olsun tesekkur ederm canım :)

bana da doktor biteral fitil verdi pazartesi geçen ay idrar yollarından enfeksiyonum vardı. geçen pazartesi yine hafif ağrım oluyor kist falan mı var diye , kist yoktu çok şükür ama hafif iltihap var dedi bu ilaçı verdi 3 gün kullan ilişkiye de girme iyice temizlensin rahmin de bir sorunun yok dedi, birazdan gidicem bakalım doktora.
bence doktor demeden kullanma sakın, rahimde hiç bir şey görmedi çünkü bende doktor , çok hafif koku var ondan anlamıştı. İnsan kendi kendine ne olduğunu anlayamıyor. geçmiş olsun.

selam kızlar 8 sene sonra bebegine kavusacak olan bir anne adayı olarak sizlere önerebilecegim 3 şey var . pco hastasıyım bve 8 yılda yaşadıklarımı tahmin edersiniz..... bir nenemizin sözünü dinledim ve 7 aylı kgebeyim. öncelikle adet bitince hemen 5 gün boyunca ilişki. il,işki öncesi eşlerinize türk kahvesi icirin. ve ilişki bitince yüzüstü yatın mümkünse sabaha kadar.... yıllarca yumurtlama günü hesaplayıp sırtüstü yatmama inat bunları yaptıgım ay hamile kaldım denemekten bi zarar gelmez su an bu sekilde 3 arkadasım da hamile inşallah daha da cogalacak allah hepinize yardım etsin

Bu aksam deniyoruz hemeeenn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım seni anlıyorum üzülme rabbim verecek olduktan sonra ummadığımız anda verir belki dün yumurtlamamışsındır düzenli adet görenlerde bile yumurtlama günleri değişebiliyormuş 28 günde adet olanlar her ay 14.gün yumurtlayacak diye bişey yok belki erken yumurtlamışsındır 11 ve 17. günler araı yumurtlama olabilir sen çalışmalara devam et ama stres yapma

canım senin adına çok sevindim sağlıklı, kusursuz olrak bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
benimde amcamın kızı 2 aylık evliydi adet bitiminden 2 gün sonra yanlışlıkla hamile kaldı ki diğer günler korunmuştuk dedi ve evet hep yüz üstü yatar.

Bende deneyeceğim bu akşam ama benim eşim hiç kahve içmez ama bugun misafir var yaptım bir kere iç derim :)

Hım tamam canım zaten akıntım sürekli gelmedi bu ay her ay oldugu gıbı uzayan akıntı henuz gelmedı ara sadece parca parca geldı o benı bıraz umıtlendıryor hala sansım var dıye sizlerde çok rahatlattınız tesekkur ederım canlarım Allah herkese en kısa zamanda bebıs nasıp etsın

o giyinmeler boşa gidince insanın içine onca uğraşta oturuyor benimkinde istek var istiyor musun dedi o an şakayla bende yok dedim iyi bi daha da yok dedi . sanki fırsat tepmişim yoksa ona da yok bi tek onunki mi değerli biz inatlaştık istiyoruz ama yapmıyoruz bakalım nereye kadar ben inadımı kırmayacağım benim dayanabileceğimi görsün ki bi daha aramıza soğukluk sokmasın

bu kadar mı yani :) 8 sene ugrastında mı olmadı canım bı tedawı falan gördünmü ilaç?

Aklıma oda geliyor ama adetımde artık yaklasmaya baslayınca kendımı ayın 3 ne çok odaklamısım inşallah canım benim şans hepımızle olsun tesekkur ederm canım :)

olsun umut her daim var hiç ummadığın anlarda bile ne demek rica ederimmm

aynen canım bende bundan sonra öyle yapacagım zaten en ıyısı herseyın kontrolu kendılerınde olsun ılıskı bıle kendı ıstedıklerınde olsun ıstıyorlar bu tek taraflı degılkı olmaz yanı :)

bu kadar mı yani :) 8 sene ugrastında mı olmadı canım bı tedawı falan gördünmü ilaç?

evet cnm bu kadar basitmiş meger 8 sene ugrastım 3 asılama oldum igneler ilaçlar rahim filmleri tüp bebege karar vermiştik gidip gelirken hastaneye rapor cıkarmak icin ugrasırken hamile kalmısım bu yaptıklarımdan sonra

ah şu erkekleri anlamak çok zor canım nereye kadar dayanacak ki sonuçta ihtiyaç onların ki merak etme yaklaşacaktır sana sen minilerini giy cilvelen bak nasıl geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…