2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım siz yapabildiğiniz kadar çalışma yapın çünkü bebek için sık ilişki tavsiye ediyorlar. Biz adete kadar hemen her gün çalışacağız bundan böyle bakalım olursa olur inş.

Lovely35 canım o uzayan akıntı gelmezse yumurtlamamıs oluyorsun dimi para parça gelsede olmuyor uzun sünen bir akıntı olması lazım dimi

Canım siz yapabildiğiniz kadar çalışma yapın çünkü bebek için sık ilişki tavsiye ediyorlar. Biz adete kadar hemen her gün çalışacağız bundan böyle bakalım olursa olur inş.

İnşallah canım benim artık öyle yapacagız canım adetıme kadar yaparız umarım olur sen bence bu ay hamile kalırsı canım :)

biz seninle sürpriz bebiş çıkarıcaz onlara

KiZlar gunaydinlar adete son 1 gün kan testi yaptirsam mi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canim yaptir varsa cikar

Acayip heycanlıyım acaba genemi geç döllenme DİE de düsünyorüm ama kasık agrılarım var

Bendede polikistik over var dün doktoruma gittim klomen kullandım şimdi femara diye bi ilaç verdi salı günü yumurtlama takibine gidicem inşallah bu ay tutar benim sana tavsiyen doğum kontrol hapı adet düzenleyici bunları ertele yani doktora çocuk için başvur zaman kaybetme derim yumurta oluşturu ilac veriyolar ben ilk gittiğimde doktoruma dedim ki adetlerin düzelicekmi oda bana şöyle dedi ilk önce gebe olmanı sağlayalım doğumdan sonra onuda deneriz ama ilk önce gebe kalmalısın dedi ocakta başka doktora gittim sonra Nisan ayında önermeyele nihayet doktorumu bulmuştum çok memnunum yeni başladık onunla tedaviye ama bana çok yardımcı oluyo saolsun :)

ben de ihtimal vermiyorum canım bu ay umudum ovulasyon teseti bakalım ..

Son düzenleme:

tatlım belki o da senin bu yaptığının farkındadır o günden sonra o yüzden öyle yapıyodur şahsen benim eşim bazen öyle yapar :)

Acayip heycanlıyım acaba genemi geç döllenme DİE de düsünyorüm ama kasık agrılarım var

Gec dollenmeyse cikmaz o zaman canim bir kac gun daha bekle biliyorum beklemek cok zor ama yapacak bisey yok benimde bata 1 hafta var acaba oldumu diye heyecanla bekliyorum

Gec dollenmeyse cikmaz o zaman canim bir kac gun daha bekle biliyorum beklemek cok zor ama yapacak bisey yok benimde bata 1 hafta var acaba oldumu diye heyecanla bekliyorum

Ben bugün bi yaptirayım hafta sonu catlatım yoksa :)

Ben bugün bi yaptirayım hafta sonu catlatım yoksa :)

Yaptır bakalım canım inşallah cıkar bu gzel günde hayırlı haberler ver bızlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…