evet inadın yararı yok ben bırakırım ama ovulasyon günlerimde değilim diye rahatım
Değerlendireceğim canım ama olurmu bilmiyorum bende normalde yüzüstü yatmayı severım ama sırf bırsey olmasın dıye yatmıyorum bundan sonra bende oyle yatarım benım zaten oyle uzayan akıntımda daha gelmedi oyle parca parca geldı acaba ben daha yumurtlamadımmı o akıntıda arada kac gundur gelıyor adetımede 13 gun var
Canım siz yapabildiğiniz kadar çalışma yapın çünkü bebek için sık ilişki tavsiye ediyorlar. Biz adete kadar hemen her gün çalışacağız bundan böyle bakalım olursa olur inş.
ben hanı kendısıne baska bırsey ıma etmıyorum o bunu anlıyordur ama haklısın aslında bır daha demeyecegım zaten oluruna bırakacagım ben hep dıyorum suprızım var o yzden bu ay cok ıstıyordum o benım planlarımın farkında değil
hım anladım canım batlarımız yakın bende bekliyorum bakalım sonuç ne olacak
beklemek zor her gün bi ömür gibi umarım batlarımız yakın ama reglerimiz o zamanlar gelince olmaz
KiZlar gunaydinlar adete son 1 gün kan testi yaptirsam mi sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin canim yaptir varsa cikar
biz seninle sürpriz bebiş çıkarıcaz onlara
ayyy canım inşallah büyük bir süpriz yapalım bat'lar yaklaşsın bakalım
Ah evet canim polikistik over varmis adet duzenleyici verdi 3 ay kullandim ramazandan sonra tekrar gidecem oncesinde dogim kontrol hapi kullandim ama 7. Deneme bakalim bu ay ne olacak
ben de ihtimal vermiyorum canım bu ay umudum ovulasyon teseti bakalım ..şaşmış en arada bırakan durumlar bunlar işte bi geliyo bi gelmiyo benimde iki adet arası lekelenmem oldu ama ben ihtimal vermedim çok erken diye bir de zamanında değldi bizim ama artık bu yumurtlamanınzamanının çok tutarlı olmadığını düşünüyorum bende
benim yumurtalıklarım ağrıyo hissediyorum adet olucam
günaydın evde kaçma kovalamaca olsun dedim 4 gün oldu kovalanmadım ne olacak şimdi diye düşünüyorum inat ettik sanırım inat yüzünden bebişleri kaçırıyoruzbugünde bana dayanırsa daha da bi şey yapmam
Acayip heycanlıyım acaba genemi geç döllenme DİE de düsünyorüm ama kasık agrılarım var
Gec dollenmeyse cikmaz o zaman canim bir kac gun daha bekle biliyorum beklemek cok zor ama yapacak bisey yok benimde bata 1 hafta var acaba oldumu diye heyecanla bekliyorum
Ben bugün bi yaptirayım hafta sonu catlatım yoksa :)
ben de ihtimal vermiyorum canım bu ay umudum ovulasyon teseti bakalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?