İnş gene kimyasal olmasından çok korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir gün yapıp bir gün yapmasak sıkıntı olmaz kısmette varsa tutar diye düşünüyorum benimki korunmazsa arada tabi:2:
Şimdi doktordan geldim. yumurtam çatlamak üzereymiş kanallarım açılmış bugün ve pazar günü yap dedi, kocişi aradım zaten 4 gündür yapmıyoruz adam sevindi. cumanın mübarekliyiyle yapıcaz bakalım.
Ay hadi inşallah canım herkes öyle söylüyor doktorumda ne zaman istersen kalabilirsin demişti ama benim gözüm korktu bu topikten sonra o kadar da kolay kalınamayacağını gördüm. Bu ay tam anlamıyla çalışacağız inş allah nasip ederde nisan annelerine ışınlanırım burdan.
Canım ben gnc womens ultra mega (vitamin), winterex (bağışıklık sistemi güçlendirici) ve yine gnc'nin 300 mg'lık omegasını kullanıyorum ama doktorum ayrıca bir vitamin almama gerek olmadığını hatta balık yağı içmeme bile gerek olmadığını çok sağlıklı olduğumu ve ne zaman istersem kalabileceğimi söyledi. Tabi görücez. Vitaminlerim ve bağışıklık sistemi güçlendirici ilacım winterex bitti. Bir daha almadım o yüzden. Şuan sadece omega 3 kullanıyorum 300 mg'lık, hamilelikte de 600 mg'lık kullanıcam. Bunun yanı sıra haftada 3 kere falan da balık yiyorum. Şimdiden beslenmeme dikkat etmeye başladım. Ara öğünlerim de var kuru incir, kuru kayısı, ceviz falan. Bir de doktorun önerdiği folbiolümü alıyorum.
Tamam hemen yazarım :)
Zaten cocuk icin gittim bende salak kadin bana daha erken yapma deyip durdu belki o yuzden erteledi bu kadar zaten ramzndan sonra degistryrum doktorumu baska birini onerdiler ona gidecem senin icin de hayirlisi olsun cnm
folic plus günde 3 defa taşa mayis ta baslamistim
ay hadi inşallah canım herkes öyle söylüyor doktorumda ne zaman istersen kalabilirsin demişti ama benim gözüm korktu bu topikten sonra o kadar da kolay kalınamayacağını gördüm. Bu ay tam anlamıyla çalışacağız inş allah nasip ederde nisan annelerine ışınlanırım burdan.
Canım ben gnc womens ultra mega (vitamin), winterex (bağışıklık sistemi güçlendirici) ve yine gnc'nin 300 mg'lık omegasını kullanıyorum ama doktorum ayrıca bir vitamin almama gerek olmadığını hatta balık yağı içmeme bile gerek olmadığını çok sağlıklı olduğumu ve ne zaman istersem kalabileceğimi söyledi. Tabi görücez. Vitaminlerim ve bağışıklık sistemi güçlendirici ilacım winterex bitti. Bir daha almadım o yüzden. şuan sadece omega 3 kullanıyorum 300 mg'lık, hamilelikte de 600 mg'lık kullanıcam. Bunun yanı sıra haftada 3 kere falan da balık yiyorum. şimdiden beslenmeme dikkat etmeye başladım. Ara öğünlerim de var kuru incir, kuru kayısı, ceviz falan. Bir de doktorun önerdiği folbiolümü alıyorum.
oinş gene kimyasal olmasından çok korkuyorum
Güzelim hiç belli olmazki benim kuzende adet sancısı cekmıs yıne adet oluyorum diye üzlmüşama hamileymiş :) İhtimal varsa umudunu yitirme canım
tatlım eşin de istemiyor mu sakla evdeki kondomları :) punduna getir aklına gelmesin kondom
kızlar bnde hatırlarsanız pazardn beri lekeler geliyo dedim dün kan testi de değer küçük çıktı ama dr umutlu konuştu ultrason görüntüsündn dolayı ve çok sükür sabah ateşim yüksekti inş devam eder bgn sol kasığımda ara ara ağrı var bide 10-15 dk da bi tuvaletm gelir oldu gece sahura kalkınca sabah biras sık giderdm ama bugünkü kdr olmamıştı inş hftaaya net olarak belli olr bnde de gögüs ağrısı şişmesi filan yok
kızlar bnde hatırlarsanız pazardn beri lekeler geliyo dedim dün kan testi de değer küçük çıktı ama dr umutlu konuştu ultrason görüntüsündn dolayı ve çok sükür sabah ateşim yüksekti inş devam eder bgn sol kasığımda ara ara ağrı var bide 10-15 dk da bi tuvaletm gelir oldu gece sahura kalkınca sabah biras sık giderdm ama bugünkü kdr olmamıştı inş hftaaya net olarak belli olr bnde de gögüs ağrısı şişmesi filan yok
amin canım Allahım hayrlısını nasip etsin. isteyen herkese bebiş versin bu ramazan.
inşallah bebiş oraya yerleşmiştirBenimde bu ara sıcaklık var tenimde bir de tualetim akşamları sık geliyo üşütmeden kaynaklı dedim ben umarım değildir
İnsallah kimyasal degildir canim kimyasaldan sonra hemen hamile kalani cok duydum insallah sende hamissindir
doktor mu tavsiye etti herkes alabiliyo mu alması gerekli mi?
ben doktora gittim her şeyim sağlıklı çok şükür ama bebek istiyoruz demedim o ara istemiyoduk şimdi doktora hamile kalırsam gitmeyi düşünüyorum acaba vitamin almam gerekir mi almazsam bi şey olur mu ?
Herkeste belirti aynı olmaz canım ama senın belirtin varsa oruc tutmasan daha iyi değilmi inşalla kesinleşir canım
İçini ferah tut canım iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?