2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi bakalim koly gelsin canim guzel haberler verirsin insallah su mubarek ayda

bende öyle canım burda okuduktan sonra o kadar kolay hamile kalınmayacagını ve bir çok eyi öğrendim korktum umarım bu ay hamile kalırız ben sabırsızlıkla bekliyorum BAT ı

Bende ilk gittiğim doktor yaşın küçük felan dedi bende sanane kardeşim ben çocuk yapmak istiyorum dedim değiştirmiştim doktoru cnm sende değiştir doktoru

ben doktora gittim her şeyim sağlıklı çok şükür ama bebek istiyoruz demedim o ara istemiyoduk şimdi doktora hamile kalırsam gitmeyi düşünüyorum acaba vitamin almam gerekir mi almazsam bi şey olur mu ?

inş gene kimyasal olmasından çok korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o

o nasıl oluyor neden oluyor bilmiyorum ama hep öyle olacak diye bir şey yok inancın tam olsun iyi düşün iyi olsun derim ben her zaman

Güzelim hiç belli olmazki benim kuzende adet sancısı cekmıs yıne adet oluyorum diye üzlmüşama hamileymiş :) İhtimal varsa umudunu yitirme canım

kızlar bnde hatırlarsanız pazardn beri lekeler geliyo dedim dün kan testi de değer küçük çıktı ama dr umutlu konuştu ultrason görüntüsündn dolayı ve çok sükür sabah ateşim yüksekti inş devam eder bgn sol kasığımda ara ara ağrı var bide 10-15 dk da bi tuvaletm gelir oldu gece sahura kalkınca sabah biras sık giderdm ama bugünkü kdr olmamıştı inş hftaaya net olarak belli olr bnde de gögüs ağrısı şişmesi filan yok

tatlım eşin de istemiyor mu sakla evdeki kondomları :) punduna getir aklına gelmesin kondom

evde kondom yok ki zaten :))) ben bırak gitsin derim yapmazsa istemiyo demektir o durumda da kesinlikle bi şey demem beraber karar vermeliyiz bakalım inşallah bu ay hep korunmasız gider

inşallah bebiş oraya yerleşmiştir Benimde bu ara sıcaklık var tenimde bir de tualetim akşamları sık geliyo üşütmeden kaynaklı dedim ben umarım değildir

Herkeste belirti aynı olmaz canım ama senın belirtin varsa oruc tutmasan daha iyi değilmi inşalla kesinleşir canım

inşallah bebiş oraya yerleşmiştir Benimde bu ara sıcaklık var tenimde bir de tualetim akşamları sık geliyo üşütmeden kaynaklı dedim ben umarım değildir

inş değildr cnm gecen günlerde de bnde de olmuştu kasıklarmda ağrı üşütmüş gibi snr adet olcm gibi hayırlısı olsn inş şu 1 hft gecse artık :)

slm kızlar ne hızlı ilerlemiş 3 haftadır tatildeydim giremedim 900leri görmüşsünüz. tanıdık petty var şu an ne alamdesin nasılsın? mogami ne yaptı? ayyy çok merak ettim

İnsallah kimyasal degildir canim kimyasaldan sonra hemen hamile kalani cok duydum insallah sende hamissindir

İnş canım hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktor mu tavsiye etti herkes alabiliyo mu alması gerekli mi?

Canım hamile kalmayı planladığın aydan 3 ay önce başlanması gerekiyor. Bebeğin beyin ve sinir gelişimi için çok gerekli. Ben o yüzden haziranın 1'inden beri kullanıyorum. Sende hemen folik asite başlamalısın.

ben doktora gittim her şeyim sağlıklı çok şükür ama bebek istiyoruz demedim o ara istemiyoduk şimdi doktora hamile kalırsam gitmeyi düşünüyorum acaba vitamin almam gerekir mi almazsam bi şey olur mu ?

Folik asit mutlaka almalısın dediğim gibi canım. Eczaneden folic plus yada folbiol al başla. Hamile kalmayı düşünen kadınların en az 4 mg'lık her gün folik asit alması gerekli. Ben 5 mg alıyorum zaten fazlasını vücut idrar yoluyla atıyormuş.

Son düzenleme:
Herkeste belirti aynı olmaz canım ama senın belirtin varsa oruc tutmasan daha iyi değilmi inşalla kesinleşir canım

inş cnm belirsizlik çok kötü dün dr a sorduk haftaya kdr tut haftaya kontrolden snr tutmazsn dedi yani çok olumlu konuştu ilk kez bu kdr yaklastık hayırlısı neyse o olsn tabi hepimz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…