doktor mu tavsiye etti herkes alabiliyo mu alması gerekli mi?
inş cnm belirsizlik çok kötü dün dr a sorduk haftaya kdr tut haftaya kontrolden snr tutmazsn dedi yani çok olumlu konuştu ilk kez bu kdr yaklastık hayırlısı neyse o olsn tabi hepimz için
Günaydınlar...
Canım bir fırsatını bulup değerlendirme yollarını bulun bir şekilde.
Canım dediğim gibi benim adet bitiminden 2 gün sonra ve 11. ya da 12. gün geliyor. Yani iki kere yumurtluyorum bence çünkü iki kere uzayan akıntım oluyor her ay artık kendimi çok iyi gözlemledim.
Canım benim 1 gün upuzun geliyor. Diğerleri normal akıntı bu bayağı sarkıyor. Anlıyorsun.
Elisa sen gene önümüzdeki günleri değerlendir nasılsa spermler içerde 72 saate kadar yaşıyor.
Canım çok sevindim senin adına. Böyle hikayeler beni çok duygulandırıyor. İnşallah sağ salim kucağına almayı da nasip eder allah. Bende hep yüzüstü yatarım canım. Dün adetim bitmişti gene 1 saat yüzüstü yattım ama senin yazını okumamıştım ben öyle yatmayı sevdiğim için.
Bu arada adet bitimini de değerlendirin kızlar. Yumurtlama gününü beklemeyin. Adet bitimi de yumurtlayan çok kişi var hatta isterseniz aratıp googledan okuyabilirsiniz şahsen ben adet bittikten 2 gün sonra yumurtluyorum doktorda yumurtamı görerek bunu teyit etti zaten.
o
o nasıl oluyor neden oluyor bilmiyorum ama hep öyle olacak diye bir şey yok inancın tam olsun iyi düşün iyi olsun derim ben her zaman
Aynen canım benimde atesim yükseliyor hemen adet sonrası birde ortasında yükseliyor adete kadar hep sıcak sıcak dolaşıyorum yani etrafta hapı biraktim yine ateslenmeye başladım bu ay bakalım neler beklicek beni doktorum içimi çok rahatlattı sanki hemen hamile kalicakmisim gibi konuştu cok hosuma gitti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım idrar testine o kadar güvenmeyin eger hala adet olmadıysann hemen en takın sağlık uçağı ve hastaneye git kan tahlilimi yaptır inşallah hamilesindir Allah gölüne gör versin boll şans
ben niyeyse bu ay senden umutlutum karabiber :))) içimde bi his var inşallah öyle olur
Yarına misafirim var bugün hazırlık yapmam lazım pazartesiye kadar gelmezde giderim canım ama kan tahlili yaptırıp negatifi görmekten çok korkuyorum 😔
Canım bana hamişsin gibi geliyor.
Yarına misafirim var bugün hazırlık yapmam lazım pazartesiye kadar gelmezde giderim canım ama kan tahlili yaptırıp negatifi görmekten çok korkuyorum 😔
Ağzından bal damlıyorr 😘😘😘😘
Canım bende hüzün hüsran ama kendi kendini yiyeceğine kesin sonuç alırsın cesaretini topla derim üzülme yoksa Allah herşeyin hayırlısını versin ama inşallah bebeğin seninledir hersey gönlünce olsun bebeğem haber ver durumdan bak kalbimden diyorum inşâllah hamilesindir
Her zaman efenim hissiyatım bu yönde canım hadi inş. benim içinde herkese bu ay doğuyor bakalım inş. kimseyi yanıltmam hep birlikte burdan ışınlanırız.
Banada folikasit verdi hamilelik oncesi 3 ay en az 1 ay hamilelik Sonrası 3 aya kadar kullanmalisin dedi aldim dun başladım bende bebegin bedensel ve zihinsel gelişimi için çok önemli bir şeymis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam pazartesi kesin yaptırcammm mutlaka haberde veririm 😄 İnşallah sende en yakın zamanda güzel haberler alırsınnn
slm kızlar ne hızlı ilerlemiş 3 haftadır tatildeydim giremedim 900leri görmüşsünüz. tanıdık petty var şu an ne alamdesin nasılsın? mogami ne yaptı? ayyy çok merak ettim
Kuzum nerelerdeydin yaa inşallah güzel bir tatil geçirmişsindirBen ovulasyon sonrası dönemdeyim batı bekliyorum canım 13. gün ov. testinde pozitifi gördüm ve hergün ilişki oldu bakalım tutacak mı :) Sen de ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?