- 10 Haziran 2014
- 114
- 58
- 38
hadi ya dur bakalım umudunu kesme belli olmaz belki bebiştendir
Yaptır bakalım canım inşallah cıkar bu gzel günde hayırlı haberler ver bızlere :)
küçücük bi umut var ama ağrı oldukça gidio o da(
Amin inş canım hic adet belirtim yok ama göğüslerim büyüdü gene kahverengi alan :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi doktordan geldim. yumurtam çatlamak üzereymiş kanallarım açılmış bugün ve pazar günü yap dedi, kocişi aradım zaten 4 gündür yapmıyoruz adam sevindi. cumanın mübarekliyiyle yapıcaz bakalım.
güzelim hiç belli olmazki benim kuzende adet sancısı cekmıs yıne adet oluyorum diye üzlmüşama hamileymiş :) ihtimal varsa umudunu yitirme canım
ben bugün bi yaptirayım hafta sonu catlatım yoksa :)
Ben bugün bi yaptirayım hafta sonu catlatım yoksa :)
tamam öyleyse her zaman bi umut olacak içimde :
Hım bunlar belirti gibi en belirgin belirtilerden diye biliyorum en azından evde idrar testi yap canım belki silikte olsa cıkar heyecanlanım merak ettim bizi habersiz bırakma :)
Kullandığınız bir vitamin var mı sizin ???
İnşallah canım benim artık öyle yapacagız canım adetıme kadar yaparız umarım olur sen bence bu ay hamile kalırsı canım :)
Kullandığınız bir vitamin var mı sizin ???
bizde çatlarız :)) güzel sonuçların olur inşallah
Sonucu bildir canim
İnş gene kimyasal olmasından çok korkuyorum
Hadi bakalım canım bugunun hayrıyla inşallah olumlu sonuçlanır çalışmalarınız :)
Bendede polikistik over var dün doktoruma gittim klomen kullandım şimdi femara diye bi ilaç verdi salı günü yumurtlama takibine gidicem inşallah bu ay tutar benim sana tavsiyen doğum kontrol hapı adet düzenleyici bunları ertele yani doktora çocuk için başvur zaman kaybetme derim yumurta oluşturu ilac veriyolar ben ilk gittiğimde doktoruma dedim ki adetlerin düzelicekmi oda bana şöyle dedi ilk önce gebe olmanı sağlayalım doğumdan sonra onuda deneriz ama ilk önce gebe kalmalısın dedi ocakta başka doktora gittim sonra Nisan ayında önermeyele nihayet doktorumu bulmuştum çok memnunum yeni başladık onunla tedaviye ama bana çok yardımcı oluyo saolsun :)
5 gün önce yapmistim cikmamisti ama erkendi o zaman sanirim bakalım bugün tekrar yaparım :) haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?