2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Şimdi doktordan geldim. yumurtam çatlamak üzereymiş kanallarım açılmış bugün ve pazar günü yap dedi , kocişi aradım zaten 4 gündür yapmıyoruz adam sevindi. cumanın mübarekliyiyle yapıcaz bakalım.

Yaptır bakalım canım inşallah cıkar bu gzel günde hayırlı haberler ver bızlere :)

Amin inş canım hic adet belirtim yok ama göğüslerim büyüdü gene kahverengi alan :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

küçücük bi umut var ama ağrı oldukça gidio o da (

Güzelim hiç belli olmazki benim kuzende adet sancısı cekmıs yıne adet oluyorum diye üzlmüşama hamileymiş :) İhtimal varsa umudunu yitirme canım

Amin inş canım hic adet belirtim yok ama göğüslerim büyüdü gene kahverengi alan :)

Hım bunlar belirti gibi en belirgin belirtilerden diye biliyorum en azından evde idrar testi yap canım belki silikte olsa cıkar heyecanlanım merak ettim bizi habersiz bırakma :)

Hadi bakalım canım bugunun hayrıyla inşallah olumlu sonuçlanır çalışmalarınız :)

Hım bunlar belirti gibi en belirgin belirtilerden diye biliyorum en azından evde idrar testi yap canım belki silikte olsa cıkar heyecanlanım merak ettim bizi habersiz bırakma :)

5 gün önce yapmistim cikmamisti ama erkendi o zaman sanirim bakalım bugün tekrar yaparım :) haber veririm

İnşallah canım benim artık öyle yapacagız canım adetıme kadar yaparız umarım olur sen bence bu ay hamile kalırsı canım :)

Ay hadi inşallah canım herkes öyle söylüyor doktorumda ne zaman istersen kalabilirsin demişti ama benim gözüm korktu bu topikten sonra o kadar da kolay kalınamayacağını gördüm. Bu ay tam anlamıyla çalışacağız inş allah nasip ederde nisan annelerine ışınlanırım burdan.

Kullandığınız bir vitamin var mı sizin ???

Canım ben gnc womens ultra mega (vitamin), winterex (bağışıklık sistemi güçlendirici) ve yine gnc'nin 300 mg'lık omegasını kullanıyorum ama doktorum ayrıca bir vitamin almama gerek olmadığını hatta balık yağı içmeme bile gerek olmadığını çok sağlıklı olduğumu ve ne zaman istersem kalabileceğimi söyledi. Tabi görücez. Vitaminlerim ve bağışıklık sistemi güçlendirici ilacım winterex bitti. Bir daha almadım o yüzden. Şuan sadece omega 3 kullanıyorum 300 mg'lık, hamilelikte de 600 mg'lık kullanıcam. Bunun yanı sıra haftada 3 kere falan da balık yiyorum. Şimdiden beslenmeme dikkat etmeye başladım. Ara öğünlerim de var kuru incir, kuru kayısı, ceviz falan. Bir de doktorun önerdiği folbiolümü alıyorum.

Son düzenleme:
İnş gene kimyasal olmasından çok korkuyorum

İnsallah kimyasal degildir canim kimyasaldan sonra hemen hamile kalani cok duydum insallah sende hamissindir

Zaten cocuk icin gittim bende salak kadin bana daha erken yapma deyip durdu belki o yuzden erteledi bu kadar zaten ramzndan sonra degistryrum doktorumu baska birini onerdiler ona gidecem senin icin de hayirlisi olsun cnm

5 gün önce yapmistim cikmamisti ama erkendi o zaman sanirim bakalım bugün tekrar yaparım :) haber veririm

Tamam canım hayırlı haberlerini bekiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…