2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bana cevap verecek olan yokmu

verelim tatlım;
olabilirde olmayabilirde, hissettiklerin hamilelik belirtelerine benziyor ama işte kimse kesin diyemez mecbur adet gününü bekleyeceksin. çok kafana takmadan beklemeyi dene derim sana , olmayınca insan çok üzülüyor çünkü , stres de gebeliğe engel bir durum zaten.

Aminnnn aminnnn saol canım bende çok çektim kistlerden evlenmeden öncede vardı evlendikten sonra yine oldu bende ameliyat oldum

O kadar sinir bozucu ki. Bebek olacağına kist oluyor ordinaryus oldum bu konuda kist ağrısını hemen ayırt ediyorum. Doktora gidincede kistim var bi bakarmısınız kaç santim diyorum. )) bu ay daha değişik ağrılarım oldu inşallah inşallah artık tutunmuştur yavrum

Bu arada tüm anne adayları yarın KPSS'ye giriyorum bana ve benim gibi yarın sınava girecek tüm anne adaylarına dualarınızı bekliyorum. Bitsin artık şu kpss derdi de bebişlerimize odaklanalım

Bende giriyorum kuzum pööööffff bitsin gerçekten, hepimize başarılar

Cevap için saol canım aynen 9 aydır her reglimde çocuk düşürmüşüm gibi üzülüyorum

Bu arada tüm anne adayları yarın KPSS'ye giriyorum bana ve benim gibi yarın sınava girecek tüm anne adaylarına dualarınızı bekliyorum. Bitsin artık şu kpss derdi de bebişlerimize odaklanalım

Allah zihin açıklığı versin canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın herkes ulaşır inşallah o da ayrı bir stres

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım bende zaman geçsi daha erken diyordum ama bu forma geldikten sonra bir istek bir heyecan annelik duygularım tavan yaptı :) dün sperm boa gitti diye ağladım bile

eğer o sana gelecekse tutunur o tutunur annesinin dirençli bebeği bundan önceki bi sınama olmuş sabırlısın mücadelecisin o bi dahakine sıkı sıkı tutunacak annesine inşallah

İnş canim inş ne güzel konusuyosun sen ole

Bizim ekip muhteşem. Hepsi de tak tak kaldılar vala ilk denemelerinde. Bugün bir tanesinin daha hamiş haberini aldım. Artık benimde yapmam farz oldu. Biz şimdi her gün yapıcaz pzts boş bir tek onun dışında salı yumurtlama dönemine giriyorum her gün full artı full. Yumurtlama döneminden çıkıncada bir gün arayla bir sonraki bata kadar.

aynen bende bi sene düşünmüyordum ki buraya gelice iyice heves ettim bi dahaki aya olmazsa üzülücem o kadar annelik hislerimiz iyice doruğa çıktı forum sayesinde

Bende koyverdim gitti bu ay ha 2 ay sonra ha 2 ay önce.

nm Allah kolaylık versin benim yeni evlenenlere tavsiyem hemen çocuk yapın.. :)) çünkü bu şimdi istiyorum dediğin zaman olacak bişi değil ne kadar erken o kadar iyi temmuz 13 regl tarihim inşaaaallllaahhh olmam

Valla ben yine hemen tavsiye etmiyorum bakmayın ben 5 senelik birliktelikten sonra evlendim artık doymuştum yani yine paylaştıklarımız çok güzel ve daha farklı ama biraz zaman geçirmek iyidir iyi. Bir de iş durumu çok önemli. Hemende olabiliyor çünkü. Yine bizim diğer forumdan bir arkadaşımız balayında kaldı hatta bugünde geldi buraya yazdı nick değiştirdim 4-5 haftalık hamileymişim diye. Ben şuan hazır hissediyorum iyi ki daha önce olmamış belki doğduktan sonra derim niye daha önce yapmadım annecim ben seni diye.

Opra içimden bir ses bu ay ikimizden birden güzel haberler çıkacağı hadi inşallah canım çünkü senin doktorunda benimki kadar çok olumlu konuşmuş. Bana kızdı bile niye vitamin, omega bilmem ne alıyorsun taş gibisin dedi. Hatta düşündüğüm ay ona gittiğimde ağustos idi sen şimdi ağustosta testini yapıyorsun pozitifi görüyorsun 5 gün sonra bana geliyorsun dedi. Hemen folic asit yazdı. Arkadaşımla gitmiştik yazık o da şaşırdı ay lovely adam sana kesin gözüyle bakıyor dedi. Ama bilmiyor ki iş sadece bende bitmiyor.

Son düzenleme:
inş canim inş ne güzel konusuyosun sen ole

ben içten inanıyorum sende inan eskiler çok rahat anlatıyo ben kaç tane düşürdüm de vs onlar hiç aa olmayacak mı tutmayacak mı dememişler biz yeni nesil ilk ay olmasa tedaviye koşuyoruz bizi bu hale ortamda sokmuş olabilir doktorlar hemen tedaviye yöneldiği için. O yüzden inan devam et uzun bi süre

Kesinlikle katılıyorum bizi bu kadar kaygılı yapan okuduklarımız. Öyle bilinçlendik ki çok okuyup araştırıyoruz fazlası da iyi olmuyor işte. Ondan hepimiz en ufak bir şeyde kaygılanıyoruz. Durumlarımızı benzetiyoruz halbuki herkesin vücudu ve göstereceği reaksiyonlar tepkimeler birbirinden farklı.

Pettycim inş bu ay ramazan dolayısıyla da hayırlı haberler vereceğiz birbirimize. Temmuz ayı patlama yapacağız bence hepimizin ki sağlıkla gelsin.

Kızar benim bu ay akıntım çok fazla olmadı az az geldi gelecek gibide durmuyor ve adetime 13 gün var ve ben bende bugun sürekli tuvalete gitme ihtiyacım var daha yumurtlamadım mı yada bu ay böylemi oldu anlamadım :2:

bencede :) acaba bebişten sonra cinsel hayatımıza soğukluk girer mi yani şu anki halimizi özler miyiz iş biraz daha ertelesek der miyiz çünkü bi daha süslü püslü giyinip evde işve cilve yapamıcaz karı koca film izleyemicez hep bebişle ilgilenicez sizin hiç kaygınız var mı

merhaba kızlar bende bebek sahibi olmak istiyorum. adetime 10 gün var dün akşam kahverengi bi akıntı olmuş ilk adet olacagım sandım ama şuana kadar bi görüntü yok bilemedim vallahi biraz araştırdım yerleşme kanaması olur diye yazılar var :)

Evet canım onu bende çok düşündüm acaba soğukluk olurmu beni yine beğenirmi düşncelere daldıgm oldu ama mınıgımız belkı bızı bırbırımıze daha cok baglayacak melegımızle bırseyler ypacagız mutlu bır aıle olacagız dıye dsundum

evet ben bu konuda çok kaygılıyım :)

ben bu yumurtlamamı hiç çözemiyorum o yüzden de yumurtladım mı yumurtlamadım mı düşünmüyorum folluktaki tavuk gibi hep umut hep bekleme

Kızar benim bu ay akıntım çok fazla olmadı az az geldi gelecek gibide durmuyor ve adetime 13 gün var ve ben bende bugun sürekli tuvalete gitme ihtiyacım var daha yumurtlamadım mı yada bu ay böylemi oldu anlamadım :2:

Aynen canım insan o yüzden hep diğerini düşünüyor bebek yerine :) inş. hislerin doğru çıkar bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…