- 10 Haziran 2014
- 114
- 58
- 38
bana cevap verecek olan yokmu
Bir süre ilaç kullan diye niye dedim bende de kist oldu çok kez hatta ameliyat oldum 8 yıl önce evlenmeden önce yine oldu ben hem korunmak hem de kist için 7 ay kullandım. over kistleri balon gibidir sönüp sönüp yineleme özelliği var sende kullanmışsın bir süre zaten inş. bu bebeğinin belirtisidir duam seninle...
Bu arada tüm anne adayları yarın KPSS'ye giriyorum bana ve benim gibi yarın sınava girecek tüm anne adaylarına dualarınızı bekliyorum. Bitsin artık şu kpss derdi de bebişlerimize odaklanalım
İnşallah canım mutlu haberlerini bekliyorum bu mübarek ayda inş hamiş kalırızbiliyormuşum ben hep negatîfi görmeye alıştım aslında ama inşallah bir gün pozitifi görürüm ve bu bana çok yakın zamanda olucakmış gibi :)
verelim tatlım;
olabilirde olmayabilirde, hissettiklerin hamilelik belirtelerine benziyor ama işte kimse kesin diyemez mecbur adet gününü bekleyeceksin. çok kafana takmadan beklemeyi dene derim sana , olmayınca insan çok üzülüyor çünkü , stres de gebeliğe engel bir durum zaten.
Bu arada tüm anne adayları yarın KPSS'ye giriyorum bana ve benim gibi yarın sınava girecek tüm anne adaylarına dualarınızı bekliyorum. Bitsin artık şu kpss derdi de bebişlerimize odaklanalım
Cevap için saol canım aynen 9 aydır her reglimde çocuk düşürmüşüm gibi üzülüyorum[/Q
üzme kendini herşeyin bir zamanı var , zor ama sabır sadece.
Kuzum benimde yıllardan beri üyesi olduğum hatta sayfanın kurucusu olduğum bir topik var 347. dönem yarenleri diye. Orda hepimiz birlikte askere gönderdik, bekledik, geldiler evlendik şimdi forumda herkes hamile bir kaç kişi var daha evlendireceğimiz artık biz faceten whatsapptan falanda arkadaşız. Foruma uğramayanlarla bile telefondan görüşüyoruz. Herkes hamiş sıra bana geldi. Bende ağustos-eylül gibi isterken erkene çektik. Benim bu forumlarda çok takılmamam lazım. Evlenmeden önce 5 sene düşünmüyorduk, evlendik 3'e indirdik, 2 ay önce 1 yıl dolsun diyordum şimdi 1 yıl olmadan istiyorum. Hepsi sizin yüzünüzden.
Dün akşam başladık çalışmaya bugün akşamda var gene yapılacaklar listesinde.Akşam eşimle dalga geçiyorum randevu defterine yaz beni diye. Bundan sonra her günü rezervasyonlu yerimi ayırttım.
eğer o sana gelecekse tutunur o tutunur annesinin dirençli bebeği bundan önceki bi sınama olmuş sabırlısın mücadelecisin o bi dahakine sıkı sıkı tutunacak annesine inşallah
Güzel ekip olmuşsunuz :) O minişi kucağına aldığında dua edersin kız bizeHergün dene kuzum bak benim adet biteli 12 gün oldu ve 10 gün çalışma yaptık adete kadarda devam, sende hergün yap en azından insanın içinde şüphe kalmıyo kesin içerde oluyo sperm
aynen bende bi sene düşünmüyordum ki buraya gelice iyice heves ettim bi dahaki aya olmazsa üzülücem o kadarannelik hislerimiz iyice doruğa çıktı forum sayesinde
nm Allah kolaylık versin benim yeni evlenenlere tavsiyem hemen çocuk yapın.. :)) çünkü bu şimdi istiyorum dediğin zaman olacak bişi değilne kadar erken o kadar iyi temmuz 13 regl tarihim inşaaaallllaahhh olmam
Aynen canım bizde ekimde başlarız diyorduk ama dayanamadik doktorumda baslayin diyince başladık hayırlısı tabi en azından vücut almaya basladi takviyeyi benim kullandığımda folio 120 tablet minik minik 4 ay gidiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş canim inş ne güzel konusuyosun sen ole
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben içten inanıyorum sende inan eskiler çok rahat anlatıyo ben kaç tane düşürdüm de vs onlar hiç aa olmayacak mı tutmayacak mı dememişler biz yeni nesil ilk ay olmasa tedaviye koşuyoruz bizi bu hale ortamda sokmuş olabilir doktorlar hemen tedaviye yöneldiği için. O yüzden inan devam et uzun bi süre
Kesinlikle katılıyorum bizi bu kadar kaygılı yapan okuduklarımız. Öyle bilinçlendik ki çok okuyup araştırıyoruz fazlası da iyi olmuyor işte. Ondan hepimiz en ufak bir şeyde kaygılanıyoruz. Durumlarımızı benzetiyoruz halbuki herkesin vücudu ve göstereceği reaksiyonlar tepkimeler birbirinden farklı.
Pettycim inş bu ay ramazan dolayısıyla da hayırlı haberler vereceğiz birbirimize. Temmuz ayı patlama yapacağız bence hepimizin ki sağlıkla gelsin.
kesinlikle katılıyorum bizi bu kadar kaygılı yapan okuduklarımız. öyle bilinçlendik ki çok okuyup araştırıyoruz fazlası da iyi olmuyor işte. Ondan hepimiz en ufak bir şeyde kaygılanıyoruz. Durumlarımızı benzetiyoruz halbuki herkesin vücudu ve göstereceği reaksiyonlar tepkimeler birbirinden farklı.
Pettycim inş bu ay ramazan dolayısıyla da hayırlı haberler vereceğiz birbirimize. Temmuz ayı patlama yapacağız bence hepimizin ki sağlıkla gelsin.
bencede :) acaba bebişten sonra cinsel hayatımıza soğukluk girer mi yani şu anki halimizi özler miyiz iş biraz daha ertelesek der miyiz çünkü bi daha süslü püslü giyinip evde işve cilve yapamıcaz karı koca film izleyemicez hep bebişle ilgilenicez sizin hiç kaygınız var mı
bencede :) acaba bebişten sonra cinsel hayatımıza soğukluk girer mi yani şu anki halimizi özler miyiz iş biraz daha ertelesek der miyiz çünkü bi daha süslü püslü giyinip evde işve cilve yapamıcaz karı koca film izleyemicez hep bebişle ilgilenicez sizin hiç kaygınız var mı
kızar benim bu ay akıntım çok fazla olmadı az az geldi gelecek gibide durmuyor ve adetime 13 gün var ve ben bende bugun sürekli tuvalete gitme ihtiyacım var daha yumurtlamadım mı yada bu ay böylemi oldu anlamadım :2:
Aminnnn aminnnn saol canım bende çok çektim kistlerden evlenmeden öncede vardı evlendikten sonra yine oldu bende ameliyat oldum
O kadar sinir bozucu ki. Bebek olacağına kist oluyor ordinaryus oldum bu konuda kist ağrısını hemen ayırt ediyorum. Doktora gidincede kistim var bi bakarmısınız kaç santim diyorum.)) bu ay daha değişik ağrılarım oldu inşallah inşallah artık tutunmuştur yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?