o zmaan işten çıkınca asitlerimi içiyorum gecede wuhuuuuuuu
ara vermek isterim diyorum ama hayatın ne getireceği belli değil dedimya planla olmuyor bu işler benim düşüncem şimdilik öyle bırakmak zormuş çok duyuyorum ama inan evladına istediği bi şeyi alamamak verememek daha zordur mahrum kalmasın akşamları yine beraber olacaksınız sonuçta belki bende çalışmak zorunda kalırım belli olmaz hayat şartları keşke imkanlar hep aynı olabilse anneler bebeklerini enaz 3 sene büyütebilse
okudm cnm yazıyı tutmasam da içim rahat etmiyo daha bişi belli olomadığından ama tutmasam ii olack sanırım
sen aldınmı canım folik asit bende almaya karar verdim
kızlar bence kadının daha doğrusu bir annenin en önemli işidir eviyle çocuğuyla bizzat ilgilenmek...işin maddi yönü ise babalara aittir, onlar çalışır kazanırlar, eve getirirler. çocuklar anneleriyle beraber vakit geçirirler sürekli, babalarının gelmesini anneleriyle beraber beklerler. işin doğal akışı böyledir, böyle olmalıdır. Fıtrata uygun olan budur.
Çok çok mecbur kalmadan anne neden çocuğunu eve koyup çalışmaya gitsin? bir babanın maaşı neden eve yetmesin? ya da iyi ebeveynlik çocuğa her türlü lüksü sağlamak mıdır? gerçekten iyi düşünmeliyiz
almadım canım bu akşameczaneden alacağım vitamin olduğundan doktora danışmaya gerek duymadım
Çok doğru söyluyorsun evımde bebegımle ılgılenmeyı bebegımın yemeklerını yapmayı herseyıyle ılgılenmeyı esımı beklemyı bende isterim ama malesef maas yetmiyorsa yapacak birşey yok destek olmak zorunda kalıyorsun ama eşimin maaı düzelse bende çalışmam herseyını dusunuyorum ben yetıstıremeycegım benden cok babannesıyle olacak sımdıden bunu bıle kıskanıyorum ben ama bazen bazı seylerı ıstemeyrekte olsa mecburıyetten yapmak zorunda kalıyorsun
kızlar bence kadının daha doğrusu bir annenin en önemli işidir eviyle çocuğuyla bizzat ilgilenmek...işin maddi yönü ise babalara aittir, onlar çalışır kazanırlar, eve getirirler. çocuklar anneleriyle beraber vakit geçirirler sürekli, babalarının gelmesini anneleriyle beraber beklerler. işin doğal akışı böyledir, böyle olmalıdır. Fıtrata uygun olan budur.
Çok çok mecbur kalmadan anne neden çocuğunu eve koyup çalışmaya gitsin? bir babanın maaşı neden eve yetmesin? ya da iyi ebeveynlik çocuğa her türlü lüksü sağlamak mıdır? gerçekten iyi düşünmeliyiz[/QUOT
HİÇ BİR ANNE ÇOCUĞUNU BIRAKIP İŞE GİTMEK İSTEMEZ . AMA EĞER ERKEĞİN MAAŞI YETERLİ GELMİYORSA ÇALIŞAMAYARAK TÜM AİLEYİ STRESE SOKAMAZ ANNEDE . ÇOCUĞA LÜKS SUNMAK SON MODEL TELEFONLAR ALMAK 3 YAŞINDA ÇOCUĞA TABLETLER ALMAK BUNLAR DEĞİLDİR EBEVEYNLİK ETRAFTA ÇOK VAR AMA ÇOCUĞUN GEÇİMİ MUAYENESİ KONTROLLERİ OKULU MASRAFI GERÇEKTEN HAYAT ŞARTLARINDA ZOR O YÜZDEN SIKINTI OLACAKSA ANNE TOPARLAMAK ZORUNDA DİYE DÜŞÜNYORUM HAYAT MÜŞTEREK ERKEK ÇALIŞIP ÇABALAMASINA RAĞMEN YETMİYORSA BERABER ÇALIŞIP EN İYİ ŞARTLARI EVLATLARINA SUNABİLMELİ AİLELER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
bebek bereketiyle gelir. dilerim sıkıntınız olmaz canım. Allah yardımcınız olsun. kirada oturulmadığı sürece veya çok cüzi miktarda bi kiraysa 1.5 -2 arası maaş rahat yeter bence...
bende bugun almak istiyorum hangi marka alacaksın canım dr lar hangisini öneriyor acaba
İnşallah canım Allah herkese kolaylık versin evimiz mülk ama eşimin maası kadar değil eşiin maası o kada olsa çalışmayı cok dusunmem
Çok çok mecbur kalmadan anne neden çocuğunu eve koyup çalışmaya gitsin? bir babanın maaşı neden eve yetmesin? ya da iyi ebeveynlik çocuğa her türlü lüksü sağlamak mıdır? gerçekten iyi düşünmeliyiz[/QUOT
HİÇ BİR ANNE ÇOCUĞUNU BIRAKIP İŞE GİTMEK İSTEMEZ . AMA EĞER ERKEĞİN MAAŞI YETERLİ GELMİYORSA ÇALIŞAMAYARAK TÜM AİLEYİ STRESE SOKAMAZ ANNEDE . ÇOCUĞA LÜKS SUNMAK SON MODEL TELEFONLAR ALMAK 3 YAŞINDA ÇOCUĞA TABLETLER ALMAK BUNLAR DEĞİLDİR EBEVEYNLİK ETRAFTA ÇOK VAR AMA ÇOCUĞUN GEÇİMİ MUAYENESİ KONTROLLERİ OKULU MASRAFI GERÇEKTEN HAYAT ŞARTLARINDA ZOR O YÜZDEN SIKINTI OLACAKSA ANNE TOPARLAMAK ZORUNDA DİYE DÜŞÜNYORUM HAYAT MÜŞTEREK ERKEK ÇALIŞIP ÇABALAMASINA RAĞMEN YETMİYORSA BERABER ÇALIŞIP EN İYİ ŞARTLARI EVLATLARINA SUNABİLMELİ AİLELER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Kesinlikle canım sana katılıyorum bu erkeğin görevi ne yaparsa yapsın diyip beklenemez ben yapamam en azından eşime her daim destek olurum mesleğim var çok şükür çalışmam gerekiyorsa çalısırım
bilmiyorum canım ama güvendiğim bir eczaneye danışıp alacağım
Kesinlikle canım sana katılıyorum bu erkeğin görevi ne yaparsa yapsın diyip beklenemez ben yapamam en azından eşime her daim destek olurum mesleğim var çok şükür çalışmam gerekiyorsa çalısırım
ben de öyle yapın demedim kızlar, mecburiyeti hariç tuttum elbette..sadece şunu söylemeye çalıştım babası en az 2000 alır çok az derler anne de çalışır 1000- 2000 de ona koy ev vardır araba vardır, ama neymiş efendim çocuk özel okullarda okuyacakmış ne isterse alınmalıymış buna karşı çıktım sadece hangimiz öyle yetiştik değil mi? kapitalist sistem lüksü dayatıyor evet ama çocuğa her türlü lüksü sunmak zaten doğru değil ben bunu söylüyorum..
bunun dışında çalışmaya gerçekten mecbur kalana arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...ama gerçekten annenin çalışması hiç iyi birşey değil ev için çocuk için Rabbim kimseyi mecbur bırakmasın...:26:
O YÜZDEN ŞARTLAR NEYİ GEREKTİRİYORSA AMA İNŞALLAH EŞLERİN İŞİ DAHA DA DÜZELİR ANNELERDE BEBİŞLEİNE BAKAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?