2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar bence kadının daha doğrusu bir annenin en önemli işidir eviyle çocuğuyla bizzat ilgilenmek...işin maddi yönü ise babalara aittir, onlar çalışır kazanırlar, eve getirirler. çocuklar anneleriyle beraber vakit geçirirler sürekli, babalarının gelmesini anneleriyle beraber beklerler. işin doğal akışı böyledir, böyle olmalıdır. Fıtrata uygun olan budur.

Çok çok mecbur kalmadan anne neden çocuğunu eve koyup çalışmaya gitsin? bir babanın maaşı neden eve yetmesin? ya da iyi ebeveynlik çocuğa her türlü lüksü sağlamak mıdır? gerçekten iyi düşünmeliyiz

okudm cnm yazıyı tutmasam da içim rahat etmiyo daha bişi belli olomadığından ama tutmasam ii olack sanırım

bence tut canım sen orucu Allah için tutuyorsun. e bebeği sana kim veriyor ? Onu sana veren ibadetinden ötürü ona zarar verir mi? en azından kesinleşmeden bırakma orucunu bence. Unutma herşey Allahın elinde

Çok doğru söyluyorsun evımde bebegımle ılgılenmeyı bebegımın yemeklerını yapmayı herseyıyle ılgılenmeyı esımı beklemyı bende isterim ama malesef maas yetmiyorsa yapacak birşey yok destek olmak zorunda kalıyorsun ama eşimin maaı düzelse bende çalışmam herseyını dusunuyorum ben yetıstıremeycegım benden cok babannesıyle olacak sımdıden bunu bıle kıskanıyorum ben ama bazen bazı seylerı ıstemeyrekte olsa mecburıyetten yapmak zorunda kalıyorsun

bebek bereketiyle gelir. dilerim sıkıntınız olmaz canım. Allah yardımcınız olsun. kirada oturulmadığı sürece veya çok cüzi miktarda bi kiraysa 1.5 -2 arası maaş rahat yeter bence...

bebek bereketiyle gelir. dilerim sıkıntınız olmaz canım. Allah yardımcınız olsun. kirada oturulmadığı sürece veya çok cüzi miktarda bi kiraysa 1.5 -2 arası maaş rahat yeter bence...

İnşallah canım Allah herkese kolaylık versin evimiz mülk ama eşimin maası kadar değil eşiin maası o kada olsa çalışmayı cok dusunmem

Hamisler

Beklenen adet gununde falan ovulasyon testi yapip silik cikan varmiydi? Hamileysek net cikar diyolar benim cikmadi degil midir bu durumda?

bilmiyorum canım ama güvendiğim bir eczaneye danışıp alacağım

Hım tamam tatlım benimde eşimin kuzeninin eşi hamile bende onun gittiği dr gideceğim ona sorayım olmazsa hangisini vermiş bende aynısını alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…