2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben bu yumurtlamamı hiç çözemiyorum o yüzden de yumurtladım mı yumurtlamadım mı düşünmüyorum folluktaki tavuk gibi hep umut hep bekleme

Ayyyy canım güldürdünmü Allah'ta bebiş sevinciyle güldürsün seni benim uzayan akıntım oluyordu ama bu ay olmadı cok az geldi gelecek gibide durmuyor anlamadım ki

ben evladımız olursa niye yaptık diyeceğimizi hiç hiç düşünmüyorum allah sağlığıyla mutluluğuyla kısmet ederse yalnız illaki kocamla başbaşa bi gece yemeği yemek evde beraber bi şeyler yapmak rahatça ilişkiye girmek ve istediğimizde yapabilmek yani tüm bunlara doymadık doymanın bi sınırı var mı ölç
üsü var mı onu bilmek istiyorum evliliğinin 5 6 senesi geçmiş kadınlar ilişki için benim gibi hevesli değiller acaba benim bi sene sonra hevesim gider mi o zaman mı yeter doyduk bebeiş gelsin demek mantıklı bu işin şakası yok bi ömür

Bende giriyorum kuzum pööööffff bitsin gerçekten, hepimize başarılar

Geçsin bitsin hayırlısı ile kurtulalım artık stresten öleceğim yoksa

Allah zihin açıklığı versin canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın herkes ulaşır inşallah o da ayrı bir stres

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem de ne stres... Amin canım sağolasın...

Merhaba Hadi inşallah öyledir bebeğin sana tutunuyordur canım

Ayyyy canım güldürdünmü allah'ta bebiş sevinciyle güldürsün seni benim uzayan akıntım oluyordu ama bu ay olmadı cok az geldi gelecek gibide durmuyor anlamadım ki

amin allah hepimizi güldürsün :2: Ama akıntı için bir şey diyemiyorum ben malesef arkadaşlar yardımcı olabilir

Bende dusundum ama genc anne olmak ıstedım bebegıme yetısmek onun ıcın bırseylerı daha ıyı yapabılmek ve ıkıncı bebege zaman kalması ve dedımkı kocamla özel bırseyler yapacagım zaman bebegımı kayınvalıdeme bırakırım yıne yaparım evımız yakın ben calısacagım zaten kayınvalıdem bakacak bebegıme o sorunlara da öyle cozum buldum

evet ben bu konuda çok kaygılıyım :)

ya daha sonra olmaz zorlanırsak neden bu zamana bekledik bak herkesinki büyüdü bile dersek pişman olursak ya da tam tersi neden acele ettik birbirimize doymadık heveslerimiz içimizde kaldı zor işmiş dersek hangisi içim bi karışık mantıkla duygular arasında sıkışıp kaldım

yok canım sende o zaman daha güzel oluyor aslında , evet biraz ne yapmak istersen hep bebeği düşünmek zorunda kalıyorsun ama yine de iki kişiden emin olun daha iyi, zaten ben oğlumu kocamdan daha çok seviyorum cinsellikle ilgili de bir şey olmuyo , bazen tam yapacakken ağlıyor falan ama , evlat olsun da , varsın bazı zamanlar rahatsız olalım , herşeye değer.

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BENİM HİÇ KARDEŞİM YOK ANNEM BABAM SEVEREK BAKAR İLGİLENİRLER ZOR ZAMANIMDA. ÇALIŞMA KONUSUNDA BEBEK OLDUKTAN SONRA 1.5 SENE ARA VERİRİM HEM KOKUMLA BÜYÜSÜN HEM İLK YÜRÜYÜŞÜNÜ DİŞİNİ HER ŞEYİNDE HER AN BERABER OLALIM İSTİYORUM KAYINVALİDEMİNDE HİÇ TORUNU YOK BU İŞLER PLANLA OLMAZ AMA SANIRIM ARADA BIRAKIP YİNE BİRLİKTE ZAMAN GEÇİREBİLİRİZ EŞİMLE BENDE ÖYLE DİYORUM HEM BEBİŞTEN SONRA HAYATTA EN ÖNEMLİ ANLAMLI SEBEBİMİ BULMUŞ HİSSEDER İLİŞKİYİ FLN DÜŞÜNMEM BİLE BELKİ DİYORUM

bebek sahibi olanlar hep böyle söylüyor anne olunca sanırım direk olgunluk çöküyor ınsanların uzerıne. allahım o olgunluktan bızlere de nasıp et

öyle mi diyorsun o zaman içimiz rahat olsun bu ay çalışmaya devam

Öyle tabi canım bende ara vermek isterdim ama veremeyeceğim malesef çalışmak zorundayım kayınvalıdeme bırakacagım bazen vıcdanım sızlıyorum ben bebegmı bırakıpta nasıl gıdecegım dıye amasonra dıyorum hersey bebegımın gelecegı ıcın

ara vermek isterim diyorum ama hayatın ne getireceği belli değil dedimya planla olmuyor bu işler benim düşüncem şimdilik öyle bırakmak zormuş çok duyuyorum ama inan evladına istediği bi şeyi alamamak verememek daha zordur mahrum kalmasın akşamları yine beraber olacaksınız sonuçta belki bende çalışmak zorunda kalırım belli olmaz hayat şartları keşke imkanlar hep aynı olabilse anneler bebeklerini enaz 3 sene büyütebilse

Canım öyle bir ihtimalin varsa bile tutma. Şu günler bebek için öyle önemli ki hatta oruçla ilgili sizlerle bir yazı paylaşmak istiyorum.

okudm cnm yazıyı tutmasam da içim rahat etmiyo daha bişi belli olomadığından ama tutmasam ii olack sanırım

öyle mi diyorsun o zaman içimiz rahat olsun bu ay çalışmaya devam

aynen bu akşam ekşın olsun herkese ...

Keşke olsa ama olmuyor işte canım şartlar zorlaşıyor bebişlerimiz olsun hersey daha güzelleşir daha kolay gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…