ben bu yumurtlamamı hiç çözemiyorum o yüzden de yumurtladım mı yumurtlamadım mı düşünmüyorum folluktaki tavuk gibi hep umut hep bekleme
evet canım onu bende çok düşündüm acaba soğukluk olurmu beni yine beğenirmi düşncelere daldıgm oldu ama mınıgımız belkı bızı bırbırımıze daha cok baglayacak melegımızle bırseyler ypacagız mutlu bır aıle olacagız dıye dsundum
Bende giriyorum kuzum pööööffff bitsin gerçekten, hepimize başarılar
Allah zihin açıklığı versin canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın herkes ulaşır inşallah o da ayrı bir stres
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar bende bebek sahibi olmak istiyorum. adetime 10 gün var dün akşam kahverengi bi akıntı olmuş ilk adet olacagım sandım ama şuana kadar bi görüntü yok bilemedim vallahi biraz araştırdım yerleşme kanaması olur diye yazılar var :)
Ayyyy canım güldürdünmü allah'ta bebiş sevinciyle güldürsün seni benim uzayan akıntım oluyordu ama bu ay olmadı cok az geldi gelecek gibide durmuyor anlamadım ki
ben evladımız olursa niye yaptık diyeceğimizi hiç hiç düşünmüyorum allah sağlığıyla mutluluğuyla kısmet ederse yalnız illaki kocamla başbaşa bi gece yemeği yemek evde beraber bi şeyler yapmak rahatça ilişkiye girmek ve istediğimizde yapabilmek yani tüm bunlara doymadık doymanın bi sınırı var mı ölç
üsü var mı onu bilmek istiyorum evliliğinin 5 6 senesi geçmiş kadınlar ilişki için benim gibi hevesli değiller acaba benim bi sene sonra hevesim gider mi o zaman mı yeter doyduk bebeiş gelsin demek mantıklıbu işin şakası yok bi ömür
Merhaba Hadi inşallah öyledir bebeğin sana tutunuyordur canım
yaaa inşallah hepimizin öyledir canım bakalım nasip bende bi heveslendim ama çok ta heveslenip hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum
evet ben bu konuda çok kaygılıyım :)
İnşallah canım hayırlısıyla bu ay ramazan bereketiyle hepimiz hamile kalırız
bencede :) acaba bebişten sonra cinsel hayatımıza soğukluk girer mi yani şu anki halimizi özler miyiz iş biraz daha ertelesek der miyiz çünkü bi daha süslü püslü giyinip evde işve cilve yapamıcaz karı koca film izleyemicez hep bebişle ilgilenicez sizin hiç kaygınız var mı
Bende dusundum ama genc anne olmak ıstedım bebegıme yetısmek onun ıcın bırseylerı daha ıyı yapabılmek ve ıkıncı bebege zaman kalmasıve dedımkı kocamla özel bırseyler yapacagım zaman bebegımı kayınvalıdeme bırakırım yıne yaparım evımız yakın ben calısacagım zaten kayınvalıdem bakacak bebegıme o sorunlara da öyle cozum buldum
yok canım sende o zaman daha güzel oluyor aslında , evet biraz ne yapmak istersen hep bebeği düşünmek zorunda kalıyorsun ama yine de iki kişiden emin olun daha iyi, zaten ben oğlumu kocamdan daha çok seviyorumcinsellikle ilgili de bir şey olmuyo , bazen tam yapacakken ağlıyor falan ama , evlat olsun da , varsın bazı zamanlar rahatsız olalım , herşeye değer.
yok canım sende o zaman daha güzel oluyor aslında , evet biraz ne yapmak istersen hep bebeği düşünmek zorunda kalıyorsun ama yine de iki kişiden emin olun daha iyi, zaten ben oğlumu kocamdan daha çok seviyorumCinsellikle ilgili de bir şey olmuyo , bazen tam yapacakken ağlıyor falan ama , evlat olsun da , varsın bazı zamanlar rahatsız olalım , herşeye değer.
BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BENİM HİÇ KARDEŞİM YOK ANNEM BABAM SEVEREK BAKAR İLGİLENİRLER ZOR ZAMANIMDA. ÇALIŞMA KONUSUNDA BEBEK OLDUKTAN SONRA 1.5 SENE ARA VERİRİM HEM KOKUMLA BÜYÜSÜN HEM İLK YÜRÜYÜŞÜNÜ DİŞİNİ HER ŞEYİNDE HER AN BERABER OLALIM İSTİYORUM KAYINVALİDEMİNDE HİÇ TORUNU YOK BU İŞLER PLANLA OLMAZ AMA SANIRIM ARADA BIRAKIP YİNE BİRLİKTE ZAMAN GEÇİREBİLİRİZ EŞİMLE BENDE ÖYLE DİYORUM HEM BEBİŞTEN SONRA HAYATTA EN ÖNEMLİ ANLAMLI SEBEBİMİ BULMUŞ HİSSEDER İLİŞKİYİ FLN DÜŞÜNMEM BİLE BELKİ DİYORUM
bebek sahibi olanlar hep böyle söylüyor anne olunca sanırım direk olgunluk çöküyor ınsanların uzerıne. Allahım o olgunluktan bızlere de nasıp et :d
öyle tabi canım bende ara vermek isterdim ama veremeyeceğim malesef çalışmak zorundayım kayınvalıdeme bırakacagım bazen vıcdanım sızlıyorum ben bebegmı bırakıpta nasıl gıdecegım dıye amasonra dıyorum hersey bebegımın gelecegı ıcın
Canım öyle bir ihtimalin varsa bile tutma. Şu günler bebek için öyle önemli ki hatta oruçla ilgili sizlerle bir yazı paylaşmak istiyorum.
bencede :) acaba bebişten sonra cinsel hayatımıza soğukluk girer mi yani şu anki halimizi özler miyiz iş biraz daha ertelesek der miyiz çünkü bi daha süslü püslü giyinip evde işve cilve yapamıcaz karı koca film izleyemicez hep bebişle ilgilenicez sizin hiç kaygınız var mı
öyle mi diyorsun o zaman içimiz rahat olsun bu ay çalışmaya devam
ara vermek isterim diyorum ama hayatın ne getireceği belli değil dedimya planla olmuyor bu işler benim düşüncem şimdilik öyle bırakmak zormuş çok duyuyorum ama inan evladına istediği bi şeyi alamamak verememek daha zordur mahrum kalmasın akşamları yine beraber olacaksınız sonuçta belki bende çalışmak zorunda kalırım belli olmaz hayat şartları keşke imkanlar hep aynı olabilse anneler bebeklerini enaz 3 sene büyütebilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?