2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Beta hcg degerim 549.100 cikti arkadaslar.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Süperrrr tebrikler canım Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin darısıda bizlere olsun :)

tavan yapmış sanırım Bizede böyle betahcg ler nasip eyle yarabbi bi gün böyle bi dua edeceğimi bilemezdim

Allah razi olsun cok sagolunn
Olmaz diye birsey yokmus. :)
Benim tecrubemden sonraaaaaa

Bu arada acilen folik asite baslamaliyim diye doktoruma sordum. O da kadin dogumcunuz verirse versin dedi. Sasirtti beni. Ama ben aldim eczaneden. Folik plus verdi eczaci su an gebelik var deyince. Prospektuste uc yaziyor ama bana gunde bir tane almami soyledi.

Canım bata kadar gün aşırı yapın içinde kalmasın. Belki geç yumurtlayacaksındır. Adetten önce hamiş kalan çok insan var illa yumurtlama günlerinde yumurtlayacaksın diye bir şey yok.

Canım niye girsin ki hiç sanmıyorum şahsen bizim girmez kendini böyle şartlama.

Canım yerleşme olabilir. Hadi inşallah diyelim.

ben bu yumurtlamamı hiç çözemiyorum o yüzden de yumurtladım mı yumurtlamadım mı düşünmüyorum folluktaki tavuk gibi hep umut hep bekleme

O yüzden gün aşırı adete kadar hatta yumurtlama günlerinde her gün.

Çalış elisa çalış oldu mu olmadı mı diye düşünme. Bata kadar çalış.

Bende hevesli değilim canım daha 10 aylık evliyim ama 5 senedir birlikteyiz huyumuzu suyumuzu biliyoruz artık hiç alınma darılma gücünme olmuyor bizde eş olmaktan ziyade önce iyi bir ev arkadaşı olmaya bakın. Biz oyun oynarken bile oyunu başka şeye çevirebiliyoruz. Farklılık yaratmak önemli olan. Bebek olunca zaman kollamakta güzel olur, hatta özlemek böyle düşün. Biz işte akşamı zor ediyoruz. Ben nasıl evime, eşime koştuğumu bilmiyorum valla.

okudm cnm yazıyı tutmasam da içim rahat etmiyo daha bişi belli olomadığından ama tutmasam ii olack sanırım

Tutmasan daha iyi canım çünkü bilmiyorsun belki içinde bir can var ve sen 16 saat aç susuz kalmaya dayanabilirsin belki ama o minik kalp dayanamayabilir. Anneliğin baş görevidir kendimizden önce çocuğumuzu düşünmek.

Katılmıyorum canım. Ben hem çalışıyorum hem eşimle, evimle ilgileniyorum. Yeri gelecek çocuğumla da ilgileneceğim. Nerdeyse bir ev kredisi kadar kira ödüyoruz. Ve bunun yanı sıra rahat yaşamayı seçtiğimiz için ikimiz birden çalışıyoruz. Eşim tek başına da geçindirebilir evi ama yaşam standardımız bu kadar yüksek olmaz o zaman. Şimdi en güzel mağazalardan bebeğime alışveriş yapmak yerine neden kısa kısa gideyim. Ayrıca bayanların evde köreldiğini düşünüyorum her konuda.

Bende bugun almak istiyorum hangi marka alacaksın canım dr lar hangisini öneriyor acaba

Canım doktorlar genelde folbiol yada folic plus yazıyor folic plusta bir takım vitaminler daha varmış folbiol sadece folik asit içeriyor. Eczaneye danışta al.

bebek bereketiyle gelir. dilerim sıkıntınız olmaz canım. Allah yardımcınız olsun. kirada oturulmadığı sürece veya çok cüzi miktarda bi kiraysa 1.5 -2 arası maaş rahat yeter bence...

Herkesin yaşam standardı farklı canım sana yeten bir başkasına yetmeyebilir. Şahsen ben kiradada oturmasam bu rakamla istediğim gibi yaşayamam.

Son düzenleme:

Tatlım seni dinliyorum ve durmak yok yola devam :)

Neymiş canım senin tecruben nasıl oldu kacıncı denemen tiyolar verebillirmisin

Soyleki biz korunuyor idik. Esim korunuyordu yani. Sonra gecen ay. Iki kere korunmasiz birlikteligimiz oldu. Ama ihtimal veremedigim iki iliski
Iste o ikiden biri tuttu:)
O sebepten oyle dedim:)

Canım bende 3 çocuk yapıp bakamamaktansa, tek çocuk yapıp en iyi imkanlarda okutacağım. Özel okula karşı değilim aksine destekliyorum imkanı olan göndermeli.

Son düzenleme:
Soyleki biz korunuyor idik. Esim korunuyordu yani. Sonra gecen ay. Iki kere korunmasiz birlikteligimiz oldu. Ama ihtimal veremedigim iki iliski
Iste o ikiden biri tuttu:)
O sebepten oyle dedim:)

Ne güzel peki yumurtlama döneminemi denk geldi canım süpriz olmuş senin için

Ne güzel peki yumurtlama döneminemi denk geldi canım süpriz olmuş senin için

Onu bilemiyorum tam iste.
Bir yandan ben zaten istiyordum. Kafamda baska endiselerim vardi... Demekki Allah nasip edecekmis ve etti de... sukurler olsun.

Onu bilemiyorum tam iste.
Bir yandan ben zaten istiyordum. Kafamda baska endiselerim vardi... Demekki Allah nasip edecekmis ve etti de... sukurler olsun.

Ohh ne güzel olmu canım bebegin bereketiyle şansıyla gelir inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…