2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Allah razi olsun.
En hayirli zamanda sizede nasip etsin.
Dualarimdasiniz:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

sana yaşayamam dedirten bu kapitalist sistem işte maalesef. neden bu kadar çok lükslük istiyoruz? mutluluk lükste mi? yoksa kazancımızda bereket mi yok, neden yetmiyor?
lovelycim seni de anlıyorum sen de haklısın canım çünkü bugünkü yaşama sistemi bizleri böyle düşünmeye itiyor? neden daha iyisi olmasın? neden daha çok kazanmayalım, neden daha çok harcamayalım, neden daha az yiyelim, neden daha ucuz giyinelim neden neden...reklamlar bile hep daha çok daha çok diyerek tavlıyor insanları...herşey daha çok dünya ve daha çok dünyalık için:26:

kabul etmesi zor da olsa maalesef Rabbim erkeği erkek olarak kadını kadın olarak yaratmıştır. İkisini eşitlemeye çalışmak hem boş çaba hem de zaten yanlış bişeydir. kadın ev hanımlığı ve annelik için yaratılmıştır, baba da geçim sağlayıcı olarak yaratılmıştır. Dediğinin aksine canım kadın dışarda çalışırken yıpranır bu belki seneler de alabilir bazen ama nihayetinde yıpranır eşi de öyle evi de öyle çocuğu da öyle belki çocuğun olunca fikrin değişir ev hanımlığını herkes küçük görüyor, oysa kadın en güzel evinde kadınlığını hisseder dışarda ise erkekleşir.
ben de üniversite mezunuyum evimde evden çalışıyorum zaman zaman ve tek bir işletmede kendimi körelteceğime sürekli okuyup araştırarak ve mesleğimle ilgili yazılar yazarak bilakis kendimi daha çok geliştiriyorum. evet milyarlar almıyorum aylık ama fıtratıma uygun yaşadığım için Rabbimin emrine uygun davranıp kulluğumu yapabildiğim için daha mutlu oluyorum. Mutluluk lükste değillllll

Allah razi olsun cok sagolunn
Olmaz diye birsey yokmus. :)
Benim tecrubemden sonraaaaaa

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Cankusss uzun aradan sonra cok guzel bir donus yapmissin yaaa cok sevindim taze annis tecrube derken nasil bir tecrune? Beklemiyor muydun?

Verdim bakalim kan ne cikacak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence tut canım sen orucu Allah için tutuyorsun. e bebeği sana kim veriyor ? Onu sana veren ibadetinden ötürü ona zarar verir mi? en azından kesinleşmeden bırakma orucunu bence. Unutma herşey Allahın elinde

cnm doğru söylüyosn bnde öyle düşündüğüm için tutaya devam ediyodm yazıyı okuyunca da aklım karıştı zaten 5-6 güne belli olck gece sahurda tüketirim önemli seyleri gündüz idare ederm

sen bugün yarın yap derim eğer tam gününde gelecekse bende adetten 11gün önce yaptım ihtimal ihtimaldir

Çıkmazki çok erken değilmi aklım karıştırdın bak şimdi zaten yumurtlayamadım da değişik oldu bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…