- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Canım tebrik ediyorum hayırlısı olsun.
Ohh ne güzel olmu canım bebegin bereketiyle şansıyla gelir inşalalh
Senin kaçıncı deneme canım
Evlendikten sonra 3 ay korunduk donra korunmadık ama ne zamandır düşünüyosun diyosan 7 aydır düşünüyorum ama yinede 10. Denemem olmuştur senin ??
Insallah:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Canım gözün aydın Rabbim yavrunu sağlıklı aşmayı nasip etsin darısı bizim başımıza bizede dua et olurmu hamile kadının duası kabul olurmuş çok sevindim sanki ben hamileyim kadar sevindim canım :)
Allah razi olsun.
En hayirli zamanda sizede nasip etsin.
Dualarimdasiniz:)
Başım dönüyo ama tansiyon düşmesi gibi
Başım dönüyo ama tansiyon düşmesi gibi
Canım bata kadar gün aşırı yapın içinde kalmasın. Belki geç yumurtlayacaksındır. Adetten önce hamiş kalan çok insan var illa yumurtlama günlerinde yumurtlayacaksın diye bir şey yok.
Canım niye girsin ki hiç sanmıyorum şahsen bizim girmez kendini böyle şartlama.
Canım yerleşme olabilir. Hadi inşallah diyelim.
O yüzden gün aşırı adete kadar hatta yumurtlama günlerinde her gün.
Çalış elisa çalış oldu mu olmadı mı diye düşünme. Bata kadar çalış.
Bende hevesli değilim canım daha 10 aylık evliyim ama 5 senedir birlikteyiz huyumuzu suyumuzu biliyoruz artık hiç alınma darılma gücünme olmuyor bizde eş olmaktan ziyade önce iyi bir ev arkadaşı olmaya bakın. Biz oyun oynarken bile oyunu başka şeye çevirebiliyoruz. Farklılık yaratmak önemli olan. Bebek olunca zaman kollamakta güzel olur, hatta özlemek böyle düşün. Biz işte akşamı zor ediyoruz. Ben nasıl evime, eşime koştuğumu bilmiyorum valla.
Tutmasan daha iyi canım çünkü bilmiyorsun belki içinde bir can var ve sen 16 saat aç susuz kalmaya dayanabilirsin belki ama o minik kalp dayanamayabilir. Anneliğin baş görevidir kendimizden önce çocuğumuzu düşünmek.
Katılmıyorum canım. Ben hem çalışıyorum hem eşimle, evimle ilgileniyorum. Yeri gelecek çocuğumla da ilgileneceğim. Nerdeyse bir ev kredisi kadar kira ödüyoruz. Ve bunun yanı sıra rahat yaşamayı seçtiğimiz için ikimiz birden çalışıyoruz. Eşim tek başına da geçindirebilir evi ama yaşam standardımız bu kadar yüksek olmaz o zaman. Şimdi en güzel mağazalardan bebeğime alışveriş yapmak yerine neden kısa kısa gideyim. Ayrıca bayanların evde köreldiğini düşünüyorum her konuda.
Canım doktorlar genelde folbiol yada folic plus yazıyor folic plusta bir takım vitaminler daha varmış folbiol sadece folik asit içeriyor. Eczaneye danışta al.
Herkesin yaşam standardı farklı canım sana yeten bir başkasına yetmeyebilir. Şahsen ben kiradada oturmasam bu rakamla istediğim gibi yaşayamam.
inşallah başka birşeydir senin bat a ne kadar vardı canım
6 gün var daha
Cankusss uzun aradan sonra cok guzel bir donus yapmissin yaaa cok sevindim taze annisAllah razi olsun cok sagolunn
Olmaz diye birsey yokmus. :)
Benim tecrubemden sonraaaaaa
hiç test yaptınmı canım üzülme benim daha 13 gün var
hiç test yaptınmı canım üzülme benim daha 13 gün var
Evlendikten sonra 3 ay korunduk donra korunmadık ama ne zamandır düşünüyosun diyosan 7 aydır düşünüyorum ama yinede 20. Denemem olmuştur senin ??
ben içten inanıyorum sende inan eskiler çok rahat anlatıyo ben kaç tane düşürdüm de vs onlar hiç aa olmayacak mı tutmayacak mı dememişler biz yeni nesil ilk ay olmasa tedaviye koşuyoruz bizi bu hale ortamda sokmuş olabilir doktorlar hemen tedaviye yöneldiği için. O yüzden inan devam et uzun bi süre
bence tut canım sen orucu Allah için tutuyorsun. e bebeği sana kim veriyor ? Onu sana veren ibadetinden ötürü ona zarar verir mi?en azından kesinleşmeden bırakma orucunu bence. Unutma herşey Allahın elinde
sen bugün yarın yap derim eğer tam gününde gelecekse bende adetten 11gün önce yaptım ihtimal ihtimaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?