kızlar bileniniz bi bakıverir mi mealini söyleyiverin şunların :)Eki Görüntüle 1179525
bazen bende de oluyor ama dönemine dikkat etmedim. belkide nedeni farklıdır benimkinin, yemekle aram iyi olmadığı için olabilir.
Afrodit bu seferde ben açamıyorum :)
Eki Görüntüle 1179547 allah allah beceremedim mi yine canım açılıyor mu şimdi :)
Evet canım 7 ve 8. Gün yumiş çatlamış çalışmada varsa hadi hayırlısı :)
ayy canım ciddimisin ben daha koyulaşacak diye bekliyorum onu ince çizgi olunca şüphelendimdi7. gün yani cuma bi çalışma yaptık ama dün çok yorgundum eşim de uyuyakaldı yapamadık bugun de yapalım bari biz bi umut tutar belki.. cuma günü gündüz yaptık biraz yattım gece de duş aldım olmuş mudur ki bişi
Ekliyorum fıstık topik ve liste uğurlu gelsin sonucunu yazmayı unutma
Kızlar salı günü hsg çekildim bişey çıkmadı allaha şükür. Hsg çekilip hamile kalan var mı aranızda acaba bu sefer hamile kalırmıyım gerçi bu ayı saymıyorum artık olmaz belki...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hsg den sonra daha kolay oluyor diye yazmışlar bi kaç yerde canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar salı günü hsg çekildim bişey çıkmadı allaha şükür. Hsg çekilip hamile kalan var mı aranızda acaba bu sefer hamile kalırmıyım gerçi bu ayı saymıyorum artık olmaz belki...
Hsg nasıldı canım?? Ben de çektiricem adetten sonra ama korkularım var... Söyledikleri gibi acı veren bir şey mi??
Bende korkuyordum burdaki yorumları okuyunca dr anestezili diyince rahatladım uyandıktan sonra kanamam oldu ağrı sızı yoktu kolaydı yani inş.seninde kolay geçer canım
kızlar bileniniz bi bakıverir mi mealini söyleyiverin şunların :)
Eki Görüntüle 1179621
kızlar merhaba, benım yumurta akın kıvamındakı uzayan akıntım dun basladı. ama erken baslamıs oldu. sızce neden
biliyosun totem yapmışım baktır baktır sen hamileysen bende hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?