2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ov. testı dune gore daha koyu bebeem ,ama + değil. akıntı var. ıslaklık hissi var pm lere deva.

ov. testı dune gore daha koyu bebeem ,ama + değil. akıntı var. ıslaklık hissi var pm lere deva.

Gittikçe koyulaşıyorsa yakındır pozitifi görmen... pm ler hergün olunca insanın kafası rahat oluyo içerde vardır kesin sperm diyorsun :)

Gittikçe koyulaşıyorsa yakındır pozitifi görmen... pm ler hergün olunca insanın kafası rahat oluyo içerde vardır kesin sperm diyorsun :)

enet oylede, hergun hergun zor oluyo be, bakalım test kopkoyu degıl, bırde diğer cizgi kadar kalın değil şimdilik. senın çizgiler tam tamına eşitmi olmustu yumoş gununde. net anlasılıyormuy du yanı

Canm bana da oldu daha once uc dort kez doktorlar yumurta patliyo diyolar korkulacak bisr yok ama cok agri veriyo kimildayamiyosun ve dedigin gibi bayıldığim da oldu ilkinde ama sonra ogrendim yan yatip dizlerini karnına cekip yaptiyosun

enet oylede, hergun hergun zor oluyo be, bakalım test kopkoyu degıl, bırde diğer cizgi kadar kalın değil şimdilik. senın çizgiler tam tamına eşitmi olmustu yumoş gununde. net anlasılıyormuy du yanı

Bak böyleydi c çizgisinden daha koyu idi (öyle de olmalı zaten)

Son düzenleme:
Mogamicim bence sende var biseler yarin haber et kan verince bekliyiruuzz ☺

Kız yarın kan vericem ama olsa da çıkmaz kuzum çünkü bata 7 var... devlette yaptırıcam tahlili o yüzden ertesi gün alırım sanırım, inşallah vardır kuzum öyle bir karın şişliği ve ağrısı var ki gazda cabası

Çıkar inşallah benim bi arkadas on günlükken öğrendi kan testinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çıkar heralde ya

Çıkar inşallah benim bi arkadas on günlükken öğrendi kan testinde

Yaaa ne güzel erkenden öğrenmiş canım ama ben kendimi olumsuza hazırladım umut edipte negatifi görmek işime gelmiyo

canım çıkar heralde ya

Kuzum waysofmom 6 gün kala yapmıştı ve çıkmamıştı bat günü yaptı sanırsam ve anca o zaman öğrendi gebeliğini, yani kişiye göre değişiyor bu süreç... açıkçası alacağım bu sonuç olumsuz olursa bana pek bişey ifade etmeyecek batı beklicem

ayyy canım inşallah çıkar da sene erken öğrenenlerden olursun :) ov testıne bugun başladım fotoları koycam

Canım sen erken yumurtladın yerleşme olduysa çıkar büyük ihtimal :)

Yaaa ne güzel erkenden öğrenmiş canım ama ben kendimi olumsuza hazırladım umut edipte negatifi görmek işime gelmiyo

En iyisi öyle yapmak zaten bende yarın kan versem mi diyorum belirti falan bişey yok dusunuyorum ya

kalan 4. karin ve gogus şislgi,bel agrisi, 2gündür sag kasikda batma ve bugün karin agrisi.yavas yavas geliyo galibaa

Kizlar moralim fena bozuldu. Bu ay hamileligi beklemiyodum zaten tek deneme olunca dedim olsun diger aylar olur daha yeni basliyoruz. Ama sonra ates tablom yuksek devam etti ve belirtilerim artti tabi adette gecikince oldu galiba dedim. Umut doldu icime ve sonra husran...

30 gun dongum. 35. Gundeyim hala adet yok. Seffaf bazen sarimtrak akintim devam ediyor. Kabizlik cekiyorum ve devamli gaz ve idrara cikma sikintim var. Gogus hassasiyetim devam ediyor. Sag kasik agrim ve karincalanmada devam. Bel agrisida cabasi. 5 gun gecti battan.
Idrar testim 2 gun de negatif yani 2.cizginin izi bile yok. Anlamadim bu isi.

3 ağustos yeni bat 4. Deneme

hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza sanada bebişle sağlıklı bir hamilelik diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…