2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben aslında bu konulardan biraz habersizim, bat regl gününün gelmesi mi??? yani günün geçtiğinde hamile olup olmadığını anlayacaksın. kusura bakma cahilliğimi,inşallah hayırlısıyla isteyen herkesin bebeği olsun.

merhaba arkadaslar....benim 6 aylık oglum var cok sükür...ama tekrar gebe kalmak istiyordum 8 aydan itibaren eylül ekim arası olursa cok sevinirim diyordum....ama ben dogumdan bu yana hic adet görmedim...biliyorum adet görmeden de gebe kalınır...ama cok zor sanırım 10 mayısa kadar cerazette ile korundum daha sonra bıraktım ve dogal dikkat ettim bu ayın 1 den itibaren artık bebek istiyoruz insallah...oglumun kardesi olsun istiyorum beraber büyüsünler cok fazla yas farkı olmasın arada diyorum....6 aya kadar emziren annelerde süt korur derler tamam cok garanti bir yöntem degil ama garanti korunma degil ama 6 aydan itibaren ek mamaya baslayınca bu korunma cok azalıyormus süt koruması yani böyle bisiler duydum benim oglum tam aylık oldu bugün cok sükür ve bir aydırda az az ek mamaya basladık...daha ögün yapmadım yavas yavas ogün yapcam insallah....aranızda hic adet görmeden gebe kalanlar oldumu??? veya tanıdıklarınız oldumu ??? cok uzun yazdım biliyorum...ama dururmumu anlatayım dedim :)

canim normal dongume gore 5 gun gecti evet. Ama yumurtam 20.gun catladi gec dollenme olmus olabilir bu durumda 1 gun gecmis oluyo. Bakalim bekleyip gorucem rabbimden hayirlisi.

Kan ver canım benim kafan rahatlar

Bende istiyorum rahatlasin ama unutmaya karar verdim haftasonuna kadar. Regl olursam buna da sukur diycem olmazsam kana gidicem. Bi umut belki gec dollenme olmustur diye. Gerci atesim dusmeye basladi yuksek ihtimal regl geliyor.

Canım ateş adet sürecinde de düşebilir tabloları bayaa incelediğim için net konuşuyorum... Allah hayırlısını versin canım düzeltmeyi yapıyorum

ewt cnm bgn düştü ateşim dr da yine klomen verdi kısmet ağustos olur inş

arkadaşlar kk daki ovulasyon tarihi hesaplama programından yararlanan oldu mu? düzenli regl döngüsü olan birisi için doğru sonuç çıkarıyor mu onu merak ettim.

Son düzenleme:

hazirandan yavaş yavaş umudumuzu temmuza kaydırıyoruz sanırım yumurtlamadıysan umarım adetten sonraki tutmuştur inşallah gelsin bat günleri

bi hafta mı ( nasıl beklicez neyse sabrın sonu selamet olsun da beklerizzz

canım kana baktır bi de

bende süreyi bi saate çıkarsam iyi olacak sanırım da beklerken sıkılıyorum tv fln da yok ki odada izliyim

anne sütü candır son damlasına kadar çocuk emmelidir diyorlar bence çocuk memeden tamamen kesilmeden hamile kalmak onu vitaminden mahrum etmek olur hamile kalınca süt vermeyin diye de duydum bunlar hep duyum doktor daha iyi bilir sanırım . bir de süt korumuyo çevremde yeni doğumdan sonra çok çabuk hamile kalanlar var ama adet görmüşler miydi bilemiyorum allah olana sağlık geleceğe de hayırlı zaman nasip etsin

hazirandan yavaş yavaş umudumuzu temmuza kaydırıyoruz sanırım yumurtlamadıysan umarım adetten sonraki tutmuştur inşallah gelsin bat günleri

inşallah canım benim böyle birşey olabilirmi bilmiyorum ama aklıma o geldi su BAT bir gelseydi ahh ahh

uygun olduğumuz her gün yapmaya çalışıyoruz canm zaten de işte malum ay hemen her gün ya biz bi yere gidiyoruz ya birileri bize geliyo yoruluyoruz zavallım kocişim uyuyakalıyo

Anladım canım benim bazen umudum var gibi bazen yok gibi ilk başlardaki umudum kalmadı ama olursa bebişim anneciğine süpriz yapmış olacak

ovulasyon testıı al canım cok ıse yarıyoo
valla ilkte nasıl tesadüf denk geldi, regl günümden sonra 10 12 de denedik oldu, şimdi telaşlandım =)) gerçi geçen ay karar verdik ama ne bileyim ben çok panikledim.ne yapıyorsun kuzucum nasılsın =)) bebişko nasıl =))

Son düzenleme:
Canm bana da oldu daha once uc dort kez doktorlar yumurta patliyo diyolar korkulacak bisr yok ama cok agri veriyo kimildayamiyosun ve dedigin gibi bayıldığim da oldu ilkinde ama sonra ogrendim yan yatip dizlerini karnına cekip yaptiyosun

Ama betipopp ovulasyon testı 2 gün önce pozitifti bu kadar geç sürer mi çatlaması o günü boş geçirdimde ağrıdan dolayı :)

Nasıl bilgiler verdi canım doktor gebelikle ilgili biz de öğrenelim

kuudurk bı oglum var canm söylemesı ayıp kahvaltıı yapıyoruzz oglusumlaa nasıl olalım :) en önemlisi herkesınde söyledıgıı gibi adetten sonra gün aşırı ilişkii ama ovulasyon gününü hesaplayıpp bi öncekı günde olmus olsa ılıskı o gece de olsun mesela ben adetten hemen sonra baslamadık ayın 10 u gibi adetım bittii 14 16 18 19 20 23 ü ilişki olmusdu yanii ovulasyon testıne göre ayın 20 si yumurtalama günüydüü bende 18 de yaptık zaten deyup 20 ye atlamadım 18 19 20 yi degerlendırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…