Belkide hormonlardan kaynaklıdır benimki çünkü hap kullanmadan önceki tepkilerine döndü vücudum heyecanda var oda ayrı konu tabi batı iple çekiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım o eşinin çok şey yapmasıyla alakalı anla işte.Seninkiyle falan alakası yok çok gelince dışarı çıkıyor.
Batlarımız aynı hadi bakalım canım sen yine de testlere çok takılma gün aşırı yumurtlama günlerinde hergün çalışmanı yap.
Canım idrarda çıkmıyor olabilir 5 günlük gecikme varsa kesilikle kan testi yaptır.
Canım çıkmaması için elinden geleni yap ama fazlası çıkıyor zaten bilgin olsun. Giden gidiyor içeri. Ben 1 saat kadar yatıyorum canım kalkmıyorum haftasonu olursa sabaha kadar yatıyorum.
Kan ver canım benim kafan rahatlar
Canım ateş adet sürecinde de düşebilir tabloları bayaa incelediğim için net konuşuyorum... Allah hayırlısını versin canım düzeltmeyi yapıyorum
bende halıları yıkamaya veriyorum dip köşe silip düzenlicem evi ne olur ne olmazzz
ohh ne güzel canım bende daha almadım bende gebelık testı yaptım negatıf cıktıdün aksamdan beri sağ taraftakı kasıgımda agrı var halada devam ediyor aklıma geliyor acaba diyorum daha BAT a 10 gün var :18: ben ilişkiden sonra ayaklarımı biraz havaya dikiyorum sonra öylece yatıyorum bu sıralar su temas etmesı dıye sahurda banyo yapıyorum canım ama bu ay bana hamıle kalmam zor gıbı gelıyor eger kalırsamda bana suprız olacak ama benim akıntım olmadı sanki ben bu ay yumurtlamadım bende diyorum acaba adetten sonrakı ilikilerde tuttuda o yüzdenmi yumurtlamadım diye ama :44: kafam karısık bekliyorm
Bacılar gittim kan vermeye lakin arkadaş devlet hastanesi sonuçları artık araştırmaya gönderiyormuş dolayısıyla haftaya anca alırmışım sonuçları zaten haftaya bat ... ölme eşşeğim ölme... 8 tüp kan verdim, doktoruma dedim ki kanda bakabildiğin ne varsa bak doktor dedimVelhasıl kelam kan sonuçlarım muamma Lakin doktorum genel cerrah ama beni tanıdığı için gebelikle ilgili baya muhabbet ettik bazı konularda bilgi falan verdi Allah razı olsun... Böyle işte hanımlar
Kizlar moralim fena bozuldu. Bu ay hamileligi beklemiyodum zaten tek deneme olunca dedim olsun diger aylar olur daha yeni basliyoruz. Ama sonra ates tablom yuksek devam etti ve belirtilerim artti tabi adette gecikince oldu galiba dedim. Umut doldu icime ve sonra husran...
30 gun dongum. 35. Gundeyim hala adet yok. Seffaf bazen sarimtrak akintim devam ediyor. Kabizlik cekiyorum ve devamli gaz ve idrara cikma sikintim var. Gogus hassasiyetim devam ediyor. Sag kasik agrim ve karincalanmada devam. Bel agrisida cabasi. 5 gun gecti battan.
Idrar testim 2 gun de negatif yani 2.cizginin izi bile yok. Anlamadim bu isi.
Canım o eşinin çok şey yapmasıyla alakalı anla işte.Seninkiyle falan alakası yok çok gelince dışarı çıkıyor.
Batlarımız aynı hadi bakalım canım sen yine de testlere çok takılma gün aşırı yumurtlama günlerinde hergün çalışmanı yap.
Canım idrarda çıkmıyor olabilir 5 günlük gecikme varsa kesilikle kan testi yaptır.
Canım çıkmaması için elinden geleni yap ama fazlası çıkıyor zaten bilgin olsun. Giden gidiyor içeri. Ben 1 saat kadar yatıyorum canım kalkmıyorum haftasonu olursa sabaha kadar yatıyorum.
merhaba arkadaslar....benim 6 aylık oglum var cok sükür...ama tekrar gebe kalmak istiyordum 8 aydan itibaren eylül ekim arası olursa cok sevinirim diyordum....ama ben dogumdan bu yana hic adet görmedim...biliyorum adet görmeden de gebe kalınır...ama cok zor sanırım10 mayısa kadar cerazette ile korundum daha sonra bıraktım ve dogal dikkat ettim bu ayın 1 den itibaren artık bebek istiyoruz insallah...oglumun kardesi olsun istiyorum beraber büyüsünler cok fazla yas farkı olmasın arada diyorum....6 aya kadar emziren annelerde süt korur derler tamam cok garanti bir yöntem degil ama garanti korunma degil ama 6 aydan itibaren ek mamaya baslayınca bu korunma cok azalıyormus süt koruması yani böyle bisiler duydum benim oglum tam aylık oldu bugün cok sükür ve bir aydırda az az ek mamaya basladık...daha ögün yapmadım yavas yavas ogün yapcam insallah....aranızda hic adet görmeden gebe kalanlar oldumu??? veya tanıdıklarınız oldumu ??? cok uzun yazdım biliyorum...ama dururmumu anlatayım dedim :)
bi hafta mı( nasıl beklicez neyse sabrın sonu selamet olsun da beklerizzz
arkadaşlar kk daki ovulasyon tarihi hesaplama programından yararlanan oldu mu? düzenli regl döngüsü olan birisi için doğru sonuç çıkarıyor mu onu merak ettim.
hazirandan yavaş yavaş umudumuzu temmuza kaydırıyoruz sanırım yumurtlamadıysan umarım adetten sonraki tutmuştur inşallahgelsin bat günleri
valla ilkte nasıl tesadüf denk geldi, regl günümden sonra 10 12 de denedik oldu, şimdi telaşlandım =)) gerçi geçen ay karar verdik ama ne bileyim ben çok panikledim.ne yapıyorsun kuzucum nasılsın =)) bebişko nasıl =))ovulasyon testıı al canım cok ıse yarıyoo
Canm bana da oldu daha once uc dort kez doktorlar yumurta patliyo diyolar korkulacak bisr yok ama cok agri veriyo kimildayamiyosun ve dedigin gibi bayıldığim da oldu ilkinde ama sonra ogrendim yan yatip dizlerini karnına cekip yaptiyosun
Bacılar gittim kan vermeye lakin arkadaş devlet hastanesi sonuçları artık araştırmaya gönderiyormuş dolayısıyla haftaya anca alırmışım sonuçları zaten haftaya bat ... ölme eşşeğim ölme... 8 tüp kan verdim, doktoruma dedim ki kanda bakabildiğin ne varsa bak doktor dedimVelhasıl kelam kan sonuçlarım muamma Lakin doktorum genel cerrah ama beni tanıdığı için gebelikle ilgili baya muhabbet ettik bazı konularda bilgi falan verdi Allah razı olsun... Böyle işte hanımlar
kuudurk bı oglum var canmvalla ilkte nasıl tesadüf denk geldi, regl günümden sonra 10 12 de denedik oldu, şimdi telaşlandım =)) gerçi geçen ay karar verdik ama ne bileyim ben çok panikledim.ne yapıyorsun kuzucum nasılsın =)) bebişko nasıl =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?