2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hamile olan arkadaslar, Allah bir avazda kurtarsin insallah. Saglikla kucaklayin yavrularinizi. Aliya, canim gecmis olsun, insallah bir sikinti cikmadan donersin evine. Ben cok sik giremiyorum foruma, gecmise soyle bir goz attim da. Kacirdigim bisey yoktur umarim.

Bu arada vitamin muhabbetine rast geldim. Ben de basladim vitamin almaya, prenatal plus diye bisey. Icerigi de surda: http://www.drugs.com/pro/prenatal-plus.html.

Kontrol oncesi de sadece folik asit aliyordum 400 mcg. Demem o ki, bu vitaminler, kabizlik, mide eksimesi, ve mide bulantisi yapabiliyor. Ayiptir soylemesi, bende rahatsiz edici boyutta kabizlik yapti. Ramazanda da aclikla beraber hafif mide bulantisi yapti. O yuzden, bilmiyorum bu belirtileri yasayan arkadaslar vitamin kullaniyorlar mi ama, aklinizda bulunsun. Vitamjler sebeiyle de vucutta ufak tefek degisiklikler, kasilmalar olabiliyormus. Galiba gebeligin en onemli belirtisi adet gecikmesi. Insallah hepimiz tadariz bu duyguyu, ama psikolojimizi de korumamiz gerek. Her ne kadar cok zor olsa da:)

amiiiiiiiiinnnnnn

kesinlikle katılıyorum bende folic plus alıyorum doktor önermeden kendim aldım bunların iyisi kötüsü oluyor mu kalmak için uğraşanlara bunu veiyormuş eczacu bendede ilk aldığım gün bulantı yaptı

:18:kızlar günaydın cuma işten çıkıp folic plus aldım eczaneden dayanamadım erken gebelik testi aldım bata 6 gün varken yaptım ve sonuç negatif bu aya dair umudum kalmadı bata 3 gün kaldı . ama haftasonunu değerlendirdim bat a az kalsada günler boşa gitsin istemiyorum temmuzda çalışmalar devam eşimde artık korunmuyor tamamen bıraktı bi de danışmak istiyorum ilişkiden sonra yatakta beklerken en başta az dışarı çıkanlar oluyo sıkıntı olur mu ve ben 15 dk kadar bekliyorum az mı

ohh ne güzel canım bende daha almadım bende gebelık testı yaptım negatıf cıktı dün aksamdan beri sağ taraftakı kasıgımda agrı var halada devam ediyor aklıma geliyor acaba diyorum daha BAT a 10 gün var :18: ben ilişkiden sonra ayaklarımı biraz havaya dikiyorum sonra öylece yatıyorum bu sıralar su temas etmesı dıye sahurda banyo yapıyorum canım ama bu ay bana hamıle kalmam zor gıbı gelıyor eger kalırsamda bana suprız olacak ama benim akıntım olmadı sanki ben bu ay yumurtlamadım bende diyorum acaba adetten sonrakı ilikilerde tuttuda o yüzdenmi yumurtlamadım diye ama :44: kafam karısık bekliyorm

Bacılar gittim kan vermeye lakin arkadaş devlet hastanesi sonuçları artık araştırmaya gönderiyormuş dolayısıyla haftaya anca alırmışım sonuçları zaten haftaya bat ... ölme eşşeğim ölme... 8 tüp kan verdim, doktoruma dedim ki kanda bakabildiğin ne varsa bak doktor dedim Velhasıl kelam kan sonuçlarım muamma Lakin doktorum genel cerrah ama beni tanıdığı için gebelikle ilgili baya muhabbet ettik bazı konularda bilgi falan verdi Allah razı olsun... Böyle işte hanımlar

Kızlar dünden beri kasıklarımda agrı var sağ tarafımda ve ben bu ay yumurtlamadım gibime geliyor beklediğim akıntım olmadı çünkü bende şöyle düşünüyorum adetten sonraki ilişkilerde eğer tuttuysa o yüzden yumurtlamamı beklediğim akıntının gelmeme sebebi olabilir :26:

ayyy canım inşallah çıkar da sene erken öğrenenlerden olursun :) ov testıne bugun başladım fotoları koycam

Fıstık umarım haftaya çıkacak sonuçlardan önce öğrenirim Şaka gibi valla Bu arada o video çok enteresan yahu eşim izletmişti bana da

Canım o eşinin çok şey yapmasıyla alakalı anla işte. Seninkiyle falan alakası yok çok gelince dışarı çıkıyor.

Batlarımız aynı hadi bakalım canım sen yine de testlere çok takılma gün aşırı yumurtlama günlerinde hergün çalışmanı yap.

Canım idrarda çıkmıyor olabilir 5 günlük gecikme varsa kesilikle kan testi yaptır.

Canım çıkmaması için elinden geleni yap ama fazlası çıkıyor zaten bilgin olsun. Giden gidiyor içeri. Ben 1 saat kadar yatıyorum canım kalkmıyorum haftasonu olursa sabaha kadar yatıyorum.

Canım sen erken yumurtladın yerleşme olduysa çıkar büyük ihtimal :)

Canım erken mi bilmiyorum çünkü döngüm 27 28 gün dolayısıyla çok erken sayılmaz diye düşünüyorum bebiş olsun da erken ya da geç farketmez

En iyisi öyle yapmak zaten bende yarın kan versem mi diyorum belirti falan bişey yok dusunuyorum ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla kan verme bana çok meşakatli bi iş olarak geliyo bence idrar yap çıkmazsa bişeyde sabırla batı bekle o zaman bi daha yap

Kan ver canım benim kafan rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…