Beta 25 hamileyim kızlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza sanada bebişle sağlıklı bir hamilelik diliyorummm
Benim de şahane geçtiği söylenemez bir yıl çalıştım heba oldu gitti ama Allah büyük üzülmemeye çalışıyorum hayırlısı böyleymiş canım varsa hakkımı yiyen torpilliler onlara da zehir zıkkım HARAM olsun tüm hakkım... oooohhhh ferahladım
valla canım ben de bu ay bişiler olursa sonra ağır iş yapamam diye cam kapı perde dip köşe temizliğe giriştim 2 gündür
bende halıları yıkamaya veriyorum dip köşe silip düzenlicem evi ne olur ne olmazzz
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah darısı başınıza. Dualarım sizin için :)
Hamile olan arkadaslar, Allah bir avazda kurtarsin insallah. Saglikla kucaklayin yavrularinizi. Aliya, canim gecmis olsun, insallah bir sikinti cikmadan donersin evine. Ben cok sik giremiyorum foruma, gecmise soyle bir goz attim da. Kacirdigim bisey yoktur umarim.
Bu arada vitamin muhabbetine rast geldim. Ben de basladim vitamin almaya, prenatal plus diye bisey. Icerigi de surda: http://www.drugs.com/pro/prenatal-plus.html.
Kontrol oncesi de sadece folik asit aliyordum 400 mcg. Demem o ki, bu vitaminler, kabizlik, mide eksimesi, ve mide bulantisi yapabiliyor. Ayiptir soylemesi, bende rahatsiz edici boyutta kabizlik yapti. Ramazanda da aclikla beraber hafif mide bulantisi yapti. O yuzden, bilmiyorum bu belirtileri yasayan arkadaslar vitamin kullaniyorlar mi ama, aklinizda bulunsun. Vitamjler sebeiyle de vucutta ufak tefek degisiklikler, kasilmalar olabiliyormus. Galiba gebeligin en onemli belirtisi adet gecikmesi. Insallah hepimiz tadariz bu duyguyu, ama psikolojimizi de korumamiz gerek. Her ne kadar cok zor olsa da:)
Kolay gelsin :)
:18:kızlar günaydıncuma işten çıkıp folic plus aldım eczaneden dayanamadım erken gebelik testi aldım bata 6 gün varken yaptım ve sonuç negatif bu aya dair umudum kalmadı bata 3 gün kaldı . ama haftasonunu değerlendirdim bat a az kalsada günler boşa gitsin istemiyorum temmuzda çalışmalar devam eşimde artık korunmuyor tamamen bıraktı bi de danışmak istiyorum ilişkiden sonra yatakta beklerken en başta az dışarı çıkanlar oluyo sıkıntı olur mu ve ben 15 dk kadar bekliyorum az mı
ayyy canım inşallah çıkar da sene erken öğrenenlerden olursun :) ov testıne bugun başladım fotoları koycam
Bizimde öyle oldu canım 3 malum söylemıstım daha sonra ıkı gun ust uste ılıskı yasadık ama soylemesı ayıp benım sıvımla esımınkı karıstı esı senın sıvın benımkını dısarı atıyor dıyor anlamadım o şekıldede gıden oldumu olmadımı kafam cok karıstı hamile kalma ihtimalim varmı yokmu ama benim umudum kalmadıeğer kalırsam esıme suprız yapacaktım esımden önce bana süpriz olacak aksamda esıme dıyorum sacımı toplayamıyorum sac dıplerım ağrıyor hamilelik belirtisi hormanlar değişiyor hassaslasıyor diyor
şu an için yok tatlım adetim yeni bitti sayılır ama o da ilk defa benle dalga gecercesine bi geldi bi gitti o sekilde bitti. batım 26 temmuz daha çok erken belirti aramak için :) su an ovulasyon takibi yapıyorum çift çizgiyi görcem inşallah hemen her gün çalışma yapmaya çalışıyoruz inşallah bata on gün kala belirtileriimi sayarım size :)
Kizlar moralim fena bozuldu. Bu ay hamileligi beklemiyodum zaten tek deneme olunca dedim olsun diger aylar olur daha yeni basliyoruz. Ama sonra ates tablom yuksek devam etti ve belirtilerim artti tabi adette gecikince oldu galiba dedim. Umut doldu icime ve sonra husran...
30 gun dongum. 35. Gundeyim hala adet yok. Seffaf bazen sarimtrak akintim devam ediyor. Kabizlik cekiyorum ve devamli gaz ve idrara cikma sikintim var. Gogus hassasiyetim devam ediyor. Sag kasik agrim ve karincalanmada devam. Bel agrisida cabasi. 5 gun gecti battan.
Idrar testim 2 gun de negatif yani 2.cizginin izi bile yok. Anlamadim bu isi.
:18:kızlar günaydıncuma işten çıkıp folic plus aldım eczaneden dayanamadım erken gebelik testi aldım bata 6 gün varken yaptım ve sonuç negatif bu aya dair umudum kalmadı bata 3 gün kaldı . ama haftasonunu değerlendirdim bat a az kalsada günler boşa gitsin istemiyorum temmuzda çalışmalar devam eşimde artık korunmuyor tamamen bıraktı bi de danışmak istiyorum ilişkiden sonra yatakta beklerken en başta az dışarı çıkanlar oluyo sıkıntı olur mu ve ben 15 dk kadar bekliyorum az mı
Canım sen erken yumurtladın yerleşme olduysa çıkar büyük ihtimal :)
tebrik ederimmmmmm
Allah kucağına almayı nasip etsin canımmm
En iyisi öyle yapmak zaten bende yarın kan versem mi diyorum belirti falan bişey yok dusunuyorum ya
kalan 4. karin ve gogus şislgi,bel agrisi, 2gündür sag kasikda batma ve bugün karin agrisi.yavas yavas geliyo galibaa
Kizlar moralim fena bozuldu. Bu ay hamileligi beklemiyodum zaten tek deneme olunca dedim olsun diger aylar olur daha yeni basliyoruz. Ama sonra ates tablom yuksek devam etti ve belirtilerim artti tabi adette gecikince oldu galiba dedim. Umut doldu icime ve sonra husran...
30 gun dongum. 35. Gundeyim hala adet yok. Seffaf bazen sarimtrak akintim devam ediyor. Kabizlik cekiyorum ve devamli gaz ve idrara cikma sikintim var. Gogus hassasiyetim devam ediyor. Sag kasik agrim ve karincalanmada devam. Bel agrisida cabasi. 5 gun gecti battan.
Idrar testim 2 gun de negatif yani 2.cizginin izi bile yok. Anlamadim bu isi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?