kuudurk bı oglum var canmsöylemesı ayıp kahvaltıı yapıyoruzz oglusumlaa nasıl olalım :) en önemlisi herkesınde söyledıgıı gibi adetten sonra gün aşırı ilişkii ama ovulasyon gününü hesaplayıpp bi öncekı günde olmus olsa ılıskı o gece de olsun mesela ben adetten hemen sonra baslamadık ayın 10 u gibi adetım bittii 14 16 18 19 20 23 ü ilişki olmusdu yanii ovulasyon testıne göre ayın 20 si yumurtalama günüydüü bende 18 de yaptık zaten deyup 20 ye atlamadım 18 19 20 yi degerlendırdım
Allah bağışlasın inşallah yeğenimi =)) annesine, babasına.afiyet,şifa olsun yarasın inşallah =)) evet gün aşırı diyorlar sen 3 gün üst üste mi denemişsin o zaman =)) birde spermlerin kalitesi düşer derler,işte nasip olunca oluyor demek ki, Rabbimin hikmeti. biz malesef iş yoğunluğundan ovulasyon tarihini kaçırıyoruz, geçen ay kaçırdık zaten eşimi yeni ikna etmiştim. bu ayda sanırım kaçırdık =((( ama Rabbim nasip ederse olacak sonuçta.
yerüm seniiii inşallah canım benim :) Yaa kendimi dinlemiyim dinlemiyim diyorum ama bu karın şişliği ve ağrısı umutlandırıyor beni bi arkadaşımında hamilelik belirtisi karın ağrısı ve şişliğiymiş
son adet ne zamann beklenen ne zamann canm belkı kaçırmamıssındır :)
Canım erken mi bilmiyorum çünkü döngüm 27 28 gün dolayısıyla çok erken sayılmaz diye düşünüyorum bebiş olsun da erken ya da geç farketmez
yok bence mucize değil =)) daha mucizesini biliyorum ayda 1 defa, 2 defa denendiğinde olmuştu. Rabbim istedikten sonra, zaten bebekte bir mucize değil mi =) içinizi ferah tutun bence.:)) ayy inşallah hamilesindir ama benim pek umudum yok koca 1 ayda 3 kere ilişki oldu eşimin çalıştığı şirkette sayım vardı benimde kpss sınavı derken anca bu kadar olabilmiş artık mucize gibi bişi
keşke ovulasyon tarihinden sonra testle öğrenebilseydik insan çok sabırsızlanıyor =))son adet ne zamann beklenen ne zamann canm belkı kaçırmamıssındır :)
kaçgündür kv lere gidiyoruz geç geliyoruz =(( kaçtı
keşke ovulasyon tarihinden sonra testle öğrenebilseydik insan çok sabırsızlanıyor =))
hay ben bu kv lerinn yaa :))) nedirr bılmem cektıgı bu gelınlerın
=))) evet ya gidiyoruz da erken gelsek =))
:))) bidahakı ay artık dıcem de ınsan bekleyemıyo ya
:18:kızlar günaydıncuma işten çıkıp folic plus aldım eczaneden dayanamadım erken gebelik testi aldım bata 6 gün varken yaptım ve sonuç negatif bu aya dair umudum kalmadı bata 3 gün kaldı . ama haftasonunu değerlendirdim bat a az kalsada günler boşa gitsin istemiyorum temmuzda çalışmalar devam eşimde artık korunmuyor tamamen bıraktı bi de danışmak istiyorum ilişkiden sonra yatakta beklerken en başta az dışarı çıkanlar oluyo sıkıntı olur mu ve ben 15 dk kadar bekliyorum az mı
aynen öyle =( canım bakarsın nasiptir olur, inşallah hayırlısıyla tabi, birde benim kan sulandırıcı iğnelerim olacak =(( kendi kendime nasıl yapıcam bilmiyorum.
yatkınlık var dedi dr ama ileri düzeyde değilmiş, bir çok ağır olanı varmış birde normal.=((kan pıhtılaşmasımı vardıı
kan pıhtılaşmasımı vardıı
bazen çok korkuyorum, bazen de sonuçta bu bir sürü kişide var belki ve ben çok şükür ki ilkten sonra öğrendim diyorum, ilaçla düzelecek bişey sonuçta diye teselli ediyorum.normalde ilk bebekten sonra yapmıyorlarmış, ama ben tesadüfen öğrendim ve araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş. yani kafamçok karışık tutku =( bir ağlıyorum birde diyorum ki Rabbim nasip edecekse edecek zaten.
Canım biz eşimle geceleri birlikte olduk. Birlikte olduktan sonra da hiç kalkmadan altıma bir yastık koyuyordum ve o şekilde uyuyordum. Sabah uyanınca da duşa giriyordum. Ben de işe yaradı sen de dene istersen. Denemekten zarar gelmez :)[/QUOT
peki canım eşim öyle yüm gece uyunur mu demezse deneyeceğim çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?