2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım o çizgi ilk 10 dk çıkmadı ve bende bakmadım ne zaman çıktı bilmiyorum ama umarım yeni oluşan bi gebeliğin habercisidir yine de çok ümitlenmek istemiyorum yarın sabah bi idrar daha yaparım inşallah sen bize hemen çıkan bi ikinci çizgi resmi gönderirsin

canım yarın testi tekrarla ama daha erken. olsa bile anca kanda çıkar ama idrar tahlilindede geç de olsa kırmızı çıkmış gebelik yoksa 2 gün de geçse üstünden çıkmıyo(tecrübeliyim bu konuda)

Canım teşekkürler ama daha belli değil geç çıkan bi çizgi çünkü yani olmayadabilir :) İdrara güvenme canım en temizi kan ama dün o kadar şey okudum ki mesela bi kız adete 7 gün kala kan veriyo sonuç 0,1... 3 gün geçince bi idrar yapıyo silik çizgi çıkıyo( bak adete daha 3 varken) sonra ertesi gün belirgin çıkıyo ve adeti bir gün geçince kanda anca çıkıyo gebelik, yani kana bile güven olmuyo sen batı bekle inşallah gelmez kırmızılar kuzum

Kızlar günaydın size bir şey soracağım benin sat 15 haziran 28 günde bir oluyorum tahmini bat 13 temmuz aynı zamanda ovulasyon testi yaptım 17. günde çift çizgiyi gördüm muhtemel ki 18.gün yumurtladım akıntım da o zaman arttı çünkü ve ben de hemen hemen her adetimden bir hafta önce göğüslerim sertleşip acımaya başlar kasıklarıma ve belime sancı girer bata 4 gün kaldı daha bu belirtiler yok arada bir bel ve kasık batmalarım oluyor dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım sizce ? yoksa gerçekten negatifte kurcalıyor muyum yok yere bilemedim

canım resımde net secılmıyor ama sabah ılk ıdrarınla tekrar yap derım sana ınsallah vardır tatlım guzel haber verırsın bıze

Foto çok fluu ondan pek görülmüyo ama gerçeğini bi görsen pembik pembik yarın sabah tekrarlıcam umarım bu defa vaktinde çıkar

İnşallah canım ya geçen ay yoktu da bu ay biraz umut var içimde bilemedim. Sen be yapmayı düşünüyorsun kuzum kan mı vereceksin idarar testi mi yapacaksın tekrar? İnş. hamişsindir canım benim ya :)

Bende hergün yapmıştım içim rahat etti öyle ama bu ay olmazsa önümüzdeki denemede gün aşırı olucak

Ekliyorum canım ama sonucu isterim

Canim benim yumurtlama zamanina daha var ama oruc dolayisiyla cok degerlendirebilicegimizi de sanmiyorum rabbimden hayirlisi. Gecen ay ilkti iste cift cizgiyi yakaladiktan sonra 3 gun hicbisey yapamadik oncesindeki spermler öldü herhalde yada yumurta olduktan sonra da gec kaldik herhalde bir sekilde kismet olmadi. Bu ay eger nasip olursa guzel surpriz olur olmadi yil sonuna kadar mujdesini alirim insallah rabbimden.
Senin de hayirlisini ve sagliklisini kismet etsin rabbim yuzunu guldursun canim

canım yarın testi tekrarla ama daha erken. olsa bile anca kanda çıkar ama idrar tahlilindede geç de olsa kırmızı çıkmış gebelik yoksa 2 gün de geçse üstünden çıkmıyo(tecrübeliyim bu konuda)

Doğru söylüyorsun canım aslında yarın bile çok erken... Geç çıkması mevzuu ile ilgili çok yazı okudum birçoğu gerçekten hamileymiş ama arada yalancı çizgi olanlarda olmuş tam bi muamma bekleyelim bakalım

Him anladim canim inanmamistim zaten sonucta idrar asitli tabii kopurur degil mi ahh su bebisler neler yaptiriyorlar bize

valla güya bende inanmamıştım hatta biz 3 arkadaş yaptık bide gebe olana denettik gebenin köpürdü meğer diğer arkadaş gebeymiş o da köpürdü bende yok o da köpürdü tabi bende bi heyecan bi heyecan sorma yani 3 gün sonra kırmızı kartı gördüm kendimi o kadar kaptırmışım ki ağlamaktan mahvoldum. bu ay totem yaptım 12 sine kadar bekliycem

Canim 18.gun yumurtluyosan ustune 14 ekle bati oyle hesapla. Gec dollenmedir eger olduysa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…