Merhaba canım Karbonat testi nasıl oluyor ?:44:
inşallah eğer ben 35 günde bir adet oluyorsam adetten önceki 14.günde ilişki yaşamıştık bu işe yarayabilir
Dun aksam karbonat testi yaptim oylesine kabarmadi az once yine yaptim kabardi
Canim sen cok erken baktirdin kan tahliline mantiken 10 gunde yerlesse ancak cikiyordur kanina ve idrarina ancak gecer canimcim umarim iki gun sonra koyu cizgini goruruz benm de bata son 4 kaldi bekliyorum hicbise yapmadim buraya girmedikce aklima bile gelmiyo cok yogunum 60 kisi agirladim bu ramazan ancak bitti bu aksam pazara olmazsam pazartesi test yaparim artik allah hakkimizda hayirlisini versin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım o çizgi ilk 10 dk çıkmadı ve bende bakmadım ne zaman çıktı bilmiyorum ama umarım yeni oluşan bi gebeliğin habercisidir yine de çok ümitlenmek istemiyorum yarın sabah bi idrar daha yaparım inşallah sen bize hemen çıkan bi ikinci çizgi resmi gönderirsin
Canım benim bugün moralim bozuldu idrar testi yaptım negatif çıktı 18. Gün yumurtladım aslında ama dayanamadım yaptım bakmayacağım sayfaya dedim dayanamadım baktım senin fotoyu gördüm inanki kendimde görmüş kadar mutlu oldum hayırlı olsun kuzummm :)
ama bana öyle geliyor ki sen hamişsinen doğrusunu Mevla bilir tabi
Canim batim 12 agustos oldu benim. 2.deneme de hayirli ve saglikli olarak gelsin insallah. Bozuldu moraller ama pek degerlendiremedik ondan bisey diyemiyorum da:)
canım resımde net secılmıyor ama sabah ılk ıdrarınla tekrar yap derım sana ınsallah vardır tatlım guzel haber verırsın bıze
canım temmuzda başlamış olduk biz ilk deneme
Canım teşekkürler ama daha belli değil geç çıkan bi çizgi çünkü yani olmayadabilir :) İdrara güvenme canım en temizi kan ama dün o kadar şey okudum ki mesela bi kız adete 7 gün kala kan veriyo sonuç 0,1... 3 gün geçince bi idrar yapıyo silik çizgi çıkıyo( bak adete daha 3 varken) sonra ertesi gün belirgin çıkıyo ve adeti bir gün geçince kanda anca çıkıyo gebelik, yani kana bile güven olmuyo sen batı bekle inşallah gelmez kırmızılar kuzum
14 temmuz
Çalışmalar tam gaz devam bu ay canım. Belki bugün ara verir yarın akşam olur diye düşünüyorum çünkü iki gündür üst üste oluyor.
Geç olsun güç olmasın canım.
Canım yazz kullanıp memnun kalmayan yok zaten çevremde bende çok seviyordum hapımı adetlerim düzene girmişti, adetim az geliyordu, kasık ağrılarım bitmişti. Çok özledim hapımı ama işte bebek için mecbur bıraktım.
canım ben eçen ay yaptım bi köpürdü ki sorma sonuç kırmızı karto yüzden çok güvenme
Ekliyorum canım ama sonucu isterim
canım yarın testi tekrarla ama daha erken. olsa bile anca kanda çıkar ama idrar tahlilindede geç de olsa kırmızı çıkmış gebelik yoksa 2 gün de geçse üstünden çıkmıyo(tecrübeliyim bu konuda)
Him anladim canim inanmamistim zaten sonucta idrar asitli tabii kopurur degil mi ahh su bebisler neler yaptiriyorlar bize
Kızlar günaydın size bir şey soracağım benin sat 15 haziran 28 günde bir oluyorum tahmini bat 13 temmuz aynı zamanda ovulasyon testi yaptım 17. günde çift çizgiyi gördüm muhtemel ki 18.gün yumurtladım akıntım da o zaman arttı çünkü ve ben de hemen hemen her adetimden bir hafta önce göğüslerim sertleşip acımaya başlar kasıklarıma ve belime sancı girer bata 4 gün kaldı daha bu belirtiler yok arada bir bel ve kasık batmalarım oluyor dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım sizce ?yoksa gerçekten negatifte kurcalıyor muyum yok yere bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?