- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
ben geçen ay 8 inde adet gördüm şu an olmam lazım diğer aylara bakarak ama stres yaptığım için gelmiyo olabilir bi iki gün daha bekleyelim kırmızıları görmezsek aynı anda test yaparız
yok canım hala gelmedi allaha şükürbu gün test yaptırcaktım eşim ayın 15ine kadar bekle hayal kırıklığı yaşama diyo offf sabretmek çok zor
hee daha gunune var ozaman adet olmadım deyınce gunun doldu sandım hayırlısı tatlım ben tek sefer oldum esımle ondada kaldım hayırlısı ıle
Sabret cnm inş. kırmızılar gelmesinde bencede yapma kan vere vere kanımız bitti yahu ama sonuç hüsran oyzden sabır cnm
Kaygılı ve nazlıgamzelim inş. adet olmazsınız.
bende geçen ay 12sinde oldum ama 27 de bir oluyorum benim hiç şaşmazdı ama dediğin gibi stresten olabilir eşimde bekliyelim sonra üzülmeyelim diyo
şu on gün önceden çıkan gebelik testi normal test derken 3 kere aynı heyecanla yaptım kendime söz verdim kırmızı tarihim geçsin 2 3 gün o zaman yaparım diye kısmet bakalım
Kaygılı ve nazlıgamzelim inş. adet olmazsınız.
aynen canım bu ay bende totem yaptım kesinlikle erken test yapmıycam diye. hele geçen ay evde karbonat testine varana kadar herşeyi yaptım sonuç o kadar heyecan ve sonunda kırmızı kart
hepiniz sora sora heyecan yaptım gördün müumutsuzum ağrılarımı seziyorum ya ben bu ay 3 kere hayal kırıklığı yaşadım daha gün aşırı çalışma yapıp üstüne batım geçmeden bi dahaki bat a kadar heyecan yapmıcam senin durumlar nasıl :26:
Benimde bata 2 gun kaldi canim sancim 1 hafta once baslardi hic sancim yok yinede umutlanmak istemiyorum esim cumartesi sehir disina cikacak aksam kan testi yaptiralim dedi bende yaptirmak istemiyorum negatif cikarsa diye
kırmızıyı gördük sarıyı görelim yeşşili de bu ay olmadı öbür ay görürüz inşallaaahh
kan teti yaptırmayın son bi çalışın o gitsin gelince yaptırırsın ya da o yokken yaptırırsın belki dönüşü muhteşem olurrbenim bi gün önce sancım olur iki gün sürerdi hemen hasta olurdum ama bu 15 gündür yumurtalıklarım hep ağrıyo hafif hafif o yüzden kestiremiyorum çok karışık
kan teti yaptırmayın son bi çalışın o gitsin gelince yaptırırsın ya da o yokken yaptırırsın belki dönüşü muhteşem olurrbenim bi gün önce sancım olur iki gün sürerdi hemen hasta olurdum ama bu 15 gündür yumurtalıklarım hep ağrıyo hafif hafif o yüzden kestiremiyorum çok karışık
Dun aksam karbonat testi yaptim oylesine kabarmadi az once yine yaptim kabardi
evet canım umudu kaybetmek yok inş. bizde mutlu sona ulaşırız
Kaygılı senin adına çok sevindim canım eşinin hatasını anlamasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?