2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyi de acıkmıştır o geç yersen sonra yediğine pişman eder seni benim küçük bezelyem beslensin ki fasullyee olsun yanımda test yok çalışıyorum şu an tabi bu sayfadan kopamadığım için yakında işimden olmazsam benim adet düzenim 32 33 gün olarak değiştiğinden belki bat yarına kaymıştır o yüzden 1 2 gün tölerans tanıyorum kendime . bir de geç döllenme nedir ben bilmiyorum

amin amin demeyi unutmuşum hemen diyorum amiiinnn

bekleyelım ozaman ama yapınca yaz hemen olurmu merak ederım saol tatlım en kısa zamanda allahım sanada nasıp etsın

günaydın benim kırmızılar henüz gelmedi inş. seninde gelmez

ben zaten biliyorum gamzeli nazlı da bebeği değil hemen gelicektir inşallah inşallah gelmez ama sadece 3 kere olmadık zamanlarda oldu o yüzden ben umutlu değilim tabi allahtan umut kesilmez her zaman ihtimal var :18:

bekleyelım ozaman ama yapınca yaz hemen olurmu merak ederım saol tatlım en kısa zamanda allahım sanada nasıp etsın

amin inş. tabi ki yazmam mı sizinle her şeyimi paylaşıyorum siz benim dert ortaklarım karakutum oldunuz sende ssağoll sizde iyi olun yemeğinizi yiyin abisinide kıskandırmayın tembellik yaparken anne bebiş

ben zaten biliyorum gamzeli nazlı da bebeği değil hemen gelicektir inşallah inşallah gelmez ama sadece 3 kere olmadık zamanlarda oldu o yüzden ben umutlu değilim tabi allahtan umut kesilmez her zaman ihtimal var :18:

canım benimde öyleydi yumurtlama günlerinde eşim güneşten yandığı için değerlendiremedik bende kırmızıları bekliyodum gerçi hala gelebilir
allahım yeterki istesin bi kere ilişkiyle bile olur

canım benimde öyleydi yumurtlama günlerinde eşim güneşten yandığı için değerlendiremedik bende kırmızıları bekliyodum gerçi hala gelebilir
allahım yeterki istesin bi kere ilişkiyle bile olur

tabi rabbim kararlaştırdıysa olur ya da olmuştur

amin inş. tabi ki yazmam mı sizinle her şeyimi paylaşıyorum siz benim dert ortaklarım karakutum oldunuz sende ssağoll sizde iyi olun yemeğinizi yiyin abisinide kıskandırmayın tembellik yaparken anne bebiş

yok ablası kıskandırımıyım o benım ılk goz agrım suprız yumurtam onun keyfını yapmadan uyumuyorum bıle beraber yatıyoruz bebısını sevıyo oglum opuyo anne uyuyo ses yapma dıyo gorsen halımızı kıskanmasına musade etmıcem ınsallah senın bebısın dıyorum kardesın dıyorum alıstırmaya calısyorum onu

çok korkuyorum ya yine negatif çıkarsa:18::18: böyle en azından tatlı bi telaş yaşıyorum geçen ay 12 sinde olmuştum o yüzden 12sine kadar bekliyim diyorum tabi dayanabilirsem

hee daha gunune var ozaman adet olmadım deyınce gunun doldu sandım hayırlısı tatlım ben tek sefer oldum esımle ondada kaldım hayırlısı ıle

ilk göz ağrısı allah sağlık versin uzun ömür versin korur kardeşini kardeşinden ziyade senin için daha hassastır kıyamaz o bi de kardeşi doğunca kucağına almaya fln çalışacak ya heralde en güzel anlar olur senin için allah kısmet ederse

hee daha gunune var ozaman adet olmadım deyınce gunun doldu sandım hayırlısı tatlım ben tek sefer oldum esımle ondada kaldım hayırlısı ıle

yok canım 27 günde 1 oluyorum 5 aydır hiç şaşmadı 27 güne göre bat dündü ama yine 30 gün dolsun diye bekliyom

Çalışmalar tam gaz devam bu ay canım. Belki bugün ara verir yarın akşam olur diye düşünüyorum çünkü iki gündür üst üste oluyor.

daha çok var canım adet yeni bitti benim yarın başlıyo çalışmalarr

Geç olsun güç olmasın canım.

Canım yazz kullanıp memnun kalmayan yok zaten çevremde bende çok seviyordum hapımı adetlerim düzene girmişti, adetim az geliyordu, kasık ağrılarım bitmişti. Çok özledim hapımı ama işte bebek için mecbur bıraktım.

bende seni bekliyom bak seninle yapcam testi tabi o zamana kadar kırmızı kartı görmezsem

ben geçen ay 8 inde adet gördüm şu an olmam lazım diğer aylara bakarak ama stres yaptığım için gelmiyo olabilir bi iki gün daha bekleyelim kırmızıları görmezsek aynı anda test yaparız

bende diyorum gece bu ses gürültü nerden geliyo iki akşamdır

ınsallah canım allahım hayırlsıı ıle hepımıze nasıp etsın kuzucukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…