ıyı olmana sevındım bugun daha ıyım henuz yemek yemedımde ondan sanırımoğlumu 14 haftamda hıssetmıstım dun aksam bunu hıssettım halbukı daha erken ama bende sasırdım keske yapsaydın sabah ılk ıdrarla nasıp allahım ınsallah sanada verır en kısa zamanda varsa testın yapsana catlarım valla
ıyı olmana sevındım bugun daha ıyım henuz yemek yemedımde ondan sanırımoğlumu 14 haftamda hıssetmıstım dun aksam bunu hıssettım halbukı daha erken ama bende sasırdım keske yapsaydın sabah ılk ıdrarla nasıp allahım ınsallah sanada verır en kısa zamanda varsa testın yapsana catlarım valla
battan umutlu değilim canım :18:bugün yarında biraz uzak davranıcam batı atlatana kadar biraz gururumu okşasın sonra çalışmalara başlarız senin bat ne zaman
iyi de acıkmıştır o geç yersen sonra yediğine pişman eder seni benim küçük bezelyem beslensin ki fasullyee olsun yanımda test yok çalışıyorum şu an tabi bu sayfadan kopamadığım için yakında işimden olmazsam benim adet düzenim 32 33 gün olarak değiştiğinden belki bat yarına kaymıştır o yüzden 1 2 gün tölerans tanıyorum kendime . bir de geç döllenme nedir ben bilmiyorum
günaydın benim kırmızılar henüz gelmedi inş. seninde gelmez
yok canım hala gelmedi allaha şükürbu gün test yaptırcaktım eşim ayın 15ine kadar bekle hayal kırıklığı yaşama diyo offf sabretmek çok zor
bekleyelım ozaman ama yapınca yaz hemen olurmu merak ederım saol tatlım en kısa zamanda allahım sanada nasıp etsın
ben zaten biliyorum gamzeli nazlı da bebeği değil hemen gelicektir inşallahinşallah gelmez ama sadece 3 kere olmadık zamanlarda oldu o yüzden ben umutlu değilim tabi allahtan umut kesilmez her zaman ihtimal var :18:
ıdrarda baksaydınya belkı vardır
canım benimde öyleydi yumurtlama günlerinde eşim güneşten yandığı için değerlendiremedik bende kırmızıları bekliyodum gerçi hala gelebilir
allahım yeterki istesin bi kere ilişkiyle bile olur
amin inş. tabi ki yazmam mı sizinle her şeyimi paylaşıyorum siz benim dert ortaklarım karakutum oldunuz sende ssağoll sizde iyi olun yemeğinizi yiyin abisinide kıskandırmayın tembellik yaparken anne bebiş
tabi rabbim kararlaştırdıysa olur ya da olmuştur
çok korkuyorum ya yine negatif çıkarsa:18::18: böyle en azından tatlı bi telaş yaşıyorumgeçen ay 12 sinde olmuştum o yüzden 12sine kadar bekliyim diyorum tabi dayanabilirsem
yok ablası kıskandırımıyım o benım ılk goz agrım suprız yumurtam onun keyfını yapmadan uyumuyorum bıle beraber yatıyoruz bebısını sevıyo oglum opuyo anne uyuyo ses yapma dıyo gorsen halımızı kıskanmasına musade etmıcem ınsallah senın bebısın dıyorum kardesın dıyorum alıstırmaya calısyorum onu
hee daha gunune var ozaman adet olmadım deyınce gunun doldu sandım hayırlısı tatlım ben tek sefer oldum esımle ondada kaldım hayırlısı ıle
hee daha gunune var ozaman adet olmadım deyınce gunun doldu sandım hayırlısı tatlım ben tek sefer oldum esımle ondada kaldım hayırlısı ıle
Canım valla bende çok memnun kaldım ve bende 1 yıl kullandım bıraktıktan sonra hiç adet düzensizliği yapmadı bende tam zamanında geliyo kanamalarım
yumoş tembelliğine gelirsek onu doktor anlar diye düşünüyorum ama bu ovulasyon testi ile bu ay yumurtladığımı anladım, tam vaktinde oldu
Bende tekrar korunacağım zaman yazz a dönücem, seviyorum hapımı
Çalışmalar nasıl gidiyor
daha çok var canım adet yeni bitti benim yarın başlıyo çalışmalarr
bende 3 ay yazz kullandim ve cok memnundum sonra biraktim esim korundu icim rahat degil diyodu bende ses etmedim. Simdi esimde korunmadi gecen ay. Odu kopuyodu regl gelince sasirdi bebek hemen olmuyomus demekki diyorum simdi. Gerci biz ovulasyonda degerlendiremedik yumurta catladiktan sonra degerlendirdik ama olmustu belki Rabbim bilir orasini. Bu ay bakalim nolucak:)
Canim batim 12 agustos oldu benim. 2.deneme de hayirli ve saglikli olarak gelsin insallah. Bozuldu moraller ama pek degerlendiremedik ondan bisey diyemiyorum da:)
Kesinlikle stres etkiliyor 30 31 gunu hic sasmayan dongum korunmasiz iliskide 35 oldu ya. Vallahi stres herseyin dusmani..
bende seni bekliyom bakseninle yapcam testi tabi o zamana kadar kırmızı kartı görmezsem
Çalışmalar tam gaz devam bu ay canım. Belki bugün ara verir yarın akşam olur diye düşünüyorum çünkü iki gündür üst üste oluyor.
Geç olsun güç olmasın canım.
Canım yazz kullanıp memnun kalmayan yok zaten çevremde bende çok seviyordum hapımı adetlerim düzene girmişti, adetim az geliyordu, kasık ağrılarım bitmişti. Çok özledim hapımı ama işte bebek için mecbur bıraktım.
ilk göz ağrısı allah sağlık versin uzun ömür versin korur kardeşini kardeşinden ziyade senin için daha hassastır kıyamaz o bi de kardeşi doğunca kucağına almaya fln çalışacak ya heralde en güzel anlar olur senin için allah kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?